Heikkotasoista on kiekko vantaan peli nordiksella, vaikuttaa kun ne silmät kiinni pelais kiekollisina ja kiekottomina.

Jokerit saa vihdoin maalitilin auki.

teude

No huhhuh mitä seksiä siellä nyt vedetään kentällä, tätä lisää kiitos!

chubster

Jokereiden pelaaja heti maalin jälkeen yksin läpi, hyppäsi onneksi perseelleen laukausta yrittäessä, koomisen näköisiä suoritteita. Hölsä pitänyt vantaan pelissä mukana, voisi olla jo 3-0. Aika pahasti saa Jokerit sekoilla, jos eivät tänään voita!

Juhaht

Kiekko-Espoo
Leppänen on ollut kyllä ihan pirtsakka lisä KEspoon hyökkäykseen. Sen verran hyviä paikkoja ollut, että pitäisi saada sisäänkin kohta jostain.

teude

Karvinen aina siellä missä pitääkin.

Everton

KooKoo
Varsinkin Joensuun kaverin heikkous näyttää olevan maalia kohti suuntautuvat kudit

Mä vähän luulen, näytti ainakin siltä, että vastustajan pelaajat vielä ihan tahallaan laukoivat maalia kohti!

Tonny

Olipahan erä. Voisi olla rumemmatkin lukemat taululla.

Konteksti

Pitkälti Jokereiden peli ekan erän perusteella. Ei Vantaa täysin aseeton ole, mutta paljon pitäisi muuttua esim. tasakentällisin. Nyt hyökkäyspäässä veivät muutkin, kuin vain kaksi ekaa kenttää. Hölsä vaikutti pätevältä kaverilta vastustajan maalilla.

massaonvoimaa

Yhden maalin ero. Yksi vastahyökkäys tai ylivoimamaali, peli tasan ja Jokerit taantuu. Tämä kuvio on nähty monta kertaa. Nyt pitäisi painaa lisää kaasua pidemmän vaihtomatkan vuoksi.

tosiasia

TuTo
TuTolla hämmentävä ensimmäinen erä tänään. Ensimmäiseen reiluun 7 minuuttiin 0-3 taululle ja laukaukset 5-31. TuTon maalissa Vuoriolle ensimmäisessä erässä 0 torjuntaa kotijoukkueen ylivoimista huolimatta.

Juhaht

Miten toi on edes mahdollista? Onko KeuPa tosiaan noin paska?

teude

Pikku koukku ja Lemberg boksiin. Ei moitittavaa, kunhan ottavat kaikki samanlaiset pois.

teude

Saiko Risikko tuohon varustetta väliin vai vetikö kivalainen vaan tyhjistä ohi?

Juhaht

Täähän oli nyt Parviaiselta jo toinen kerta kun lukee tilanteen täysin väärin ja sohii kiekon suoraan vastustajalle.