• 11 767
  • 315

Kaukosäädin

Ilves 365 ja Real Madrid
Olen nähnyt tämän joskus ennenkin että Sportin pelaaja ajellaan, katsellaan videoita, ei jäähyä ja vastustaja tulee ja tekee maalin.

"Mikkelin Jukurit haistakaa vittu!" ?

BussiKUSKI

Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
No tuomareilla Pitkäveto valmis

Roku

Rauman Lukko
Lukko-KalPa 0-0 ensimmäisen erän jälkeen. Rikkonainen erä. Ja aika huonoa jääkiekkoa mun mielestä, ehkäpä jopa huonointa mitä tällä kaudella on nähty Lukon peleissä.

Ziege

Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Taas zoomataan kiekolliseen hyökkäysalueella ja kun tämä syöttää, alkaakin kameramiehellä raju etsiminen. Zoom tietty edelleen ennallaan
Noilta pääkameroilta pitäis zoomi poistaa jokaisessa hallissa

Torsti

Tappara
Miksi studio mainitsi Rauman tilanteeksi ekassa erässä 1-0? Tää pumppu on kyllä kokonaisuudessaan iso vitsi