Marjamäelle kenkää!

  • 578 644
  • 3 859
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiitos Marjamäelle vuosista 2013-16, mutta näistä vuosista 2022-23 en sano muuta kuin että haistapa pitkä paska ja toivottavasti saat potkut jo mielellään kesken käynnissä olevan pelin.
Juu, ensimmäinen keikka Oulussa oli kokonaisuutena varsin hieno, mutta tästä uudemmasta visiitistä ei kyllä oikein muuta jäänyt käteen kuin Mikkolan kaaoskauden järkeistäminen loppukauden osalta, Ahon poistuminen organisaatiosta ja lukemattomat armottomat vitutukset.

Viime kauden päätteeksi olisi ollut oikein otollinen aika tuulettaa valmennustiimiä enemmänkin. Moni kannattaja olisi tuota toivonut jo kauden aikana, mutta itse en pitänyt kohtuuttomana antaa Marjamäelle ja muulle valmennukselle aikaa vetää kausi loppuun ja tehdä sen jälkeen johtopäätökset. Runkosarjan lopun tärkeissä peleissä ja säälipleijareissa nähtiinkin sitten sen luokan sielutonta jyrän alle jäämistä, että valmentajapotkut olisivat olleet erittäin perustellut.

Sen sijaan Marjamäki jatkoi, Järvenpää sai odotetusti lähteä ja Virkkunen kertoili, että valmennustiimiin hankitaan ylivoimaosaamista ja huhujen mukaan Kärpät etsiskeli sitä osaamista vähän sieltä ja täältä ennen kuin löi asian suhteen hanskat tiskiin. Sanoisin, että mystinen kuvio kaiken kaikkiaan. Myös pelaajamateriaalissa muutos jäi edeltävään floppikauteen verrattuna varsin maltilliseksi.

Marjamäen arvelisin saavan potkut vielä lokakuun aikana, jahka uusi urheilujohtaja on päässyt aloittamaan työssään. Sen sijaan veikkaan, että muu valmennustiimi jatkaa pitkäjänteisyyden periaatteen mukaisesti entisellään. Myös pelaajamateriaalissa näkyy vahvasti Marjamäen ja Ahon kädenjälki. Edellämainitut seikat rajoittavat uuden päävalmentajan toimintamahdollisuuksia ja mitään mieletöntä menestystarinaa en kyllä tälle kaudelle uskalla povata, vaikka päävalmentaja luultavasti vaihtuukin vielä syksyn aikana.
 

Patte Lohtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ollaan sarjassa jumbosijalla eikä mikään anna olettaa, että tilanne oikenisi ilman Marjamukin kenkimistä. Laskekaa nyt oikiasti siellä saunassa 1+1 ....
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Sieltä tulee seuraavasta kahdesta pelistä (Sport, SaiPa) helpot voitot joten Marjamäki saa varmaan sitten seurajohdolta aikaa ainakin joululle.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ulos ja saatanan äkkiä! Samalla muu valmennus myös (paitsi Hilli)..

Ollaan tällä hetkellä sijalla 15...(ketään ei kiinnosta vaikka jotkut onkin pelanneet enemmän pelejä)
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Viime kauden loppu (joo oikeasti jostain marraskuusta alkaen) ja tämän kauden alku on ihan täysin saman paskan jatkumoa. Ei Marjamäellä yksinkertaisesti voi olla mitään edellytyksiä jatkaa tuossa hommassa. Tässä on kaiken lisäksi ollut suht helppo ohjelma vielä näin alkukaudesta, etenkin tänään tuon pelin olisi pitänyt olla ihan läpihuutojuttu oikeasti laadukkaalle joukkueelle. Sitä Marjapuuron Kärpät ei ole.

Odotan että viimeistään maanantaiaamuna kengän kuva on perseessä.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Parempi tämä Lukkopeli oli kuin edellinen TPS matsi. Päästiin paikoille ja lauottiin ihan helvetisti ainakin kahdessa ekassa erässä, mutta se tietty rentous ja kiima voittaa niitä kamppailuja puuttuu. Erikoistilanteet on paskaa ja henkinen lukko on niin iso että Marjamäki ei tuota pysty avaamaan, ei siihen pystynyt viime kaudellakaan.

Kenkää koko valmennustiimille vain. Kalliiksi tulee mutta hallitus voisi kantaa jo tuosta vastuunsa. Kalliimmaksi tulee jos tilanteelle ei tehdä mitään
 

alcostaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kojoa tilalle!! Maksoi mitä maksoi
Hilli jatkakoon. Marjamäki, Mäntymaa, Sihvonen pihalle.
Laten puolia pitänyt, mutta ei oo muuta vaihtoehtoa, jos meinataan tällä kaudella jotenkin menestyä.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Otahan Virkkunen luuri käteen ja pirauta Kojolle ens alkuun...
"Moro Kojo se on Tommi taas.. Hei miten ku sulla ei napostellut se UTJ homma niin olisko mitään jos tulisit valmentamaan? Ei ei kato ihan hyvin tässä organisaationa menee, just kiinnitettiin PMMP ens kesäksi Qstockii.."
 
Viimeksi muokattu:

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kojoa tilalle!! Maksoi mitä maksoi
Hilli jatkakoon. Marjamäki, Mäntymaa, Sihvonen pihalle.
Laten puolia pitänyt, mutta ei oo muuta vaihtoehtoa, jos meinataan tällä kaudella jotenkin menestyä.
Jos Marjamäki saa lähteä, niin tehdäänkö sellainen sopimus että älkää vaan lähettäkö sitä takaisin Jokereihin.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Muistakaa nyt, että ”Ei se saatana siitä ole kiinni, että vaihdetaan joka vuosi valmentajaa. Kannattaa varmaan jotain muutakin miettiä välillä”.

Oulun Kärpät on kuitenkin katsokaas Suomen ainoa seura, jossa päävalmentaja itse päättää vaihdetaanko valmentajaa vai ei.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Tiedä sitten onko muuttolinnut pihlajanmarja päissään omiaan höpötellyt, mutta ei kuulemma olisi tällä hetkellä ihan niin sementoitu tuo Marjamäen paikka.

Jotain tunnusteluja tehty kuulemma loppu viikosta...
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Millä näytöillä ja perusteilla Lauri Marjamäki on vielä huomenna Kärppien päävalmentaja?
Noin vuosikymmenen takaisilla. Sen jälkeen niitä näyttöjä ei sitten esitettäväksi asti ole tullutkaan.

Alkaa vähän näyttämään että Lauri on maailman nuorin Has Been noissa hommissa.

Jos se edellinen kausi olisi ollut edes auttavasti siedettävä suoritus niin voisi sanoa ettei tässä ole ollut kuin 4 peliä. Mutta kun ei ollut niin paha näin ulkoa sanoa onko maltti valttia vai pitäisikö emergency eject painaa rytinällä pohjaan.
 
Viimeksi muokattu:

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Slovakia vs Saksa
  • 1.95
  • 4.20
  • 3.10
Sveitsi vs Norja
  • 1.16
  • 7.50
  • 13.00
Ruotsi vs USA
  • 2.46
  • 4.40
  • 2.34
Tshekki vs Suomi
  • 2.66
  • 4.20
  • 2.36
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös