Otteluseuranta 25.5.2023 (13. kisapäivä)

  • 86 359
  • 2 723

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Oikeasti tämä tappio on suomalaisen jääkiekon etu pitkässä juoksussa ajatellen kokonaisuutta ja faneja. Vähän on liikaa jääty lillumaan johonkin maailman ylivoimaisimpaan yhteistyön jääkiekkoon, mikä on tarttunut myös kansaan ja vähän sellainen ummehtunut maku tässä on alkanut olla lipunhinnoista pelaajavalintoihin. Nyt tekee hyvää laittaa homma hetkeksi atomeiksi.
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Suomi ei ole YHDESSÄKÄÄN pelissä päässyt parhaisiin maalintekosektoreihin. Kulmissa on pyöritty niin saatanasti, että ei ihme jos jää on vähän huonossa kunnossa.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Milan Lucickin pelaa puhtaasti peruspeliä. Yllättävän siistiä ja yksinkertaista.
 
Näin siinä usein käy, että tiukassa ottelussa paremmin pelaavan maalivahdin joukkue voittaa.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Kanada pelaa joukkueena suunnitelman mukaan ja Suomi vetää yksilöinä höntsää. Ei ihme, että menee vihkoon.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Best of the best - turnauksessa saattais muuten käydä Suomelle aika pahasti kylmät jos sellaiset olis. Tai ehkä se vaan sopis paremmin kun ei oltais suosikkeja. Tai ainakaan ylimielisiä niinku nyt.
Paha sanoa kun ei olla yhdeksään vuoteen päästy kokeilemaan kunnon valmennuksella. En laske tähän Marjamäen hupi-World Cupia eurooppajoukkueineen päivineen.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jotenkin olen tyytyväinen että Suomi putoaa. Niin väsynyttä ja pöhöttynyttä touhua ollut alusta asti. Ylimielistä ja kaikkea.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Cha cha cha ...
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Pakko nostaa hattua myös Kanadalle. Ihan sama ketä junnuja ottavat kisoihin, aina kova joukkue jolla ei selkä suoristu koskaan.

Totta.

Lisätään tuohon myös huikea kurinalaisuus. Mitä tärkeämpi matsi, sitä vähemmän siellä hölmöillään. Ei virheitä. Ei jäähyjä. Ei pelleilyä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös