Otteluseuranta 15.5.2023 (4. kisapäivä)

  • 58 952
  • 1 811

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Mikael Nylander vetää Larmin syliin.
 

rosvo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis, Liiga, NHL, Rautaliiga
Jos suomalaista ois tuolla tavalla taklattu, olisi Mertaranta huutanut TÖRKEÄ TAKLAUS, SUORAAN PÄÄHÄN! Olisi vaatinut myös ulosajoa ja lopulta ihmetellyt miksi vain 2min.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: KiVi

Kiekkokanaria

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat pohjoseen
Paremmat kuvaajat mm-kisoissa vs liiga. Nää uskaltaa mennä lähemmäs, kun luottavat ettei kiekko häviä. Paljon miellyttävämpää ainakin mun silmissä katsella peliä läheltä kuin kaukaa.
Tulin tätä tänne kirjottelemaan että oon vissii suuressa vähemmistössä, joka on täysin vastakkaista mieltä. Meikäläselle tää kuvaaminen on aivan järkyttävää paskaa. Oikeastaan pää tulee kipeäksi 60hz telkkarilla, että pitäs kauempaa varmaa kattoa.

Ilveksen pelejä kattoneena minusta liigassa kuvataan paremmin kun ei kokoajan zoomata niin että näkyy 2 pelaajaa kerralla. Ei saa pelistä mitään kokonaiskuvaa tällä heiluvalla kameralla, jossa korostetaan vauhdin tuntua mutta ikinä ei viisikkoa näe yhtä aikaa kuvassa. Mahtavaa kun hyökkäysaluella zoomataan niin ettei näy edes toista b-pistettä .. puhumattakaan siniviivasta.

Kai tästä sitten se kuuluisa suuri kansa tykkää. Mitään muita mm-kisoja ei ole koskaan näin kuitenkaan kuvattu aiemmin. Johtuen eri tyyppisistä areenoistakin.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Missä änärijoukkueessa tuo Raymond pelaa? On kova seppä nimittäin.
 

roctum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Offtopicia: pelataanko MM-kisojen jatkopelit kaaviolla, vai riippuuko jatkopelien otteluparit pelaavista joukkueista (esim. Suomi/Latvia pelaa tietyssä kaavion kohdassa tms.)? Pitäisi järjestää työpaikalle bracket-veikkaus jatkopeleihin.
 

Barney

Jäsen
Morgan Freeman voisi yllättää ja käydä tekemässä Suomen avausmaalin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös