Otteluseuranta Mestis (kausi 2022–2023)

• 198 825
  • 5 304
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
No ei oo selkeitä kun häneen vastaava jätettiin viheltämättä. Kyllähän tuomarilinja Ketterää on tänään suosinut.
Tossa äskeisessä Huhtala huitaisee kyllä ihan kunnon voimalla keskellä varteen, kun taas siinä ekan erän tilanteessa Ketterän pelaaja ei edes lyö, vaan laittaa mailan eteen Hotsin laukoessa. Juuri kelailin hidastukset molemmista.

Tjapalala

Kiekko-Espoo, FC Honka
Eikös joku viisas aina sano että pitkässä juoksussa nää menee tasan? On ainakin tasoiteltu edellisen Espoon pelin verran.
On muuten harvinaisen paska sanonta. Mutta lisätään, että ei me tätä jäähyihin hävitä. Täältä tullaan ja tehdään 2 maalia vikassa erässä enmmän tähän. Ketterä on ollut tehokas ja onnekas. Kiekko-Espoo ei kumpaakaan

Kiekoton

Kiekko-Espoo, Україна
Espoolaisittain kyllä toinen erä oli pohjanoteeraus. Karmeaa säntäilyä, miehet olivat missä sattuu Maalivahtipeli oli ainut joka toimi.
Paljon saa muuttua, jotta jatkoerään päästäisiin.

Peteliuz

Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs

No älä :D piti laittaa tuo koska jonkun se on aina tehtävä kun tuomareista puhutaan. Pelottaa ihan helvetisti tuo kolmas erä. Johdosta huolimatta ollaan oltu melkoisen jyrän alla, mutta puolustettu fiksusti.

RosaTom

Pelicans
Fiksu olet sanoinesi
On ollut tässä yhden kolmannen maailmansodan aloituksen mittainen tauko palstalla käymisessä. Onko täällä edelleen siis r-sana kielletty? Armeijassa ei ole enää keltaista vihollista vaan ryssä. Mutta täällä ei. Hui.

benicio

Rauman Lukko
Kuka tämä keskimmäinen, korokkeella seisova kommentaattori on?

Gotterdam

SaiPa, Ketterä, Leijonat, IPV, Roihuttaret, PuMu
Sulamista odotellessa. 4-3 ot ja Espoo saa hengen päälle, sitten voittaa Imatralla 0-6 ja pytyn... Tai sitten ei. Ollaan jännän äärellä.

Huono pakki

SaiPa, Ketterä

kiljander

Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Espoossa kyllä hieno kiekkobuumi päällä. Yläkatsomotkin n puolillaan ja hyvä meininki. Joukkue voisi nyt näyttää

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Jotenkin on kyllä pahat fiilikset kolmannesta erästä. Saa yllättää!

Ketterä
Pelottaa jo ajatus K-Espoon noususta...Arvioni mukaan Ketterä puolustaa noin 17 minuuttia tulevasta erästä. Kestääkö?
Ei tule kestämään jos menee peruutteluksi.

Espoo on tullut tässä sarjassa jo kerran kahden maalin takaa ja viime pelissä paukutti kolme maalia yhdessä erässä.

Espoolla uskoa riittää ja Ketterä menee lukkoon kun tulee se ensimmäinen maali

Everton

KooKoo
Tulkinnanvaraiset maalit on nyt tasan 1-1 ja hyvä niin. Olihan tuossa Piipposella sellainen kontakti Auviseen, että vaikutti oleellisesti torjunta-asentoon ja sijoittumiseen. Mutta kontakti oli minunkin mielestä Ketterä-pakin aiheuttama, eli maalin hyväksyminen oli oikea ratkaisu. Mutta olisi tuonkin voinut toisinkin nähdä, ihan kuten sen Ketterän ekan luistinmaalinkin.