Bandwagon-ketju – hyppää mestaruusjunaan!

  • 81 132
  • 576

Kuhta#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä, Liverpool, Sympatiat Saipalle
Toivottavasti saadaan kannu kesällä Suomeen käymään muutaman vuoden tauon jälkeen. Eli kunhan Tampa ei voita, niin muuten ei suurta väliä ole kuka tuon vie.
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jaa-a, ei tässä oikein kenenkään bandwagoniin osaa hypätä. Jäljellä olevista joukkueista Rangers, Hurricanes ja Avalanche eivät ole täysin vakuuttaneet, että olisivat valmiita voittamaan Cupin. Ei ehkä Oilerskaan. Toisaalta kuvittelisi, että Lightningin tankin täytyy jossain kohtaa tyhjentyä, kun mennään kolmatta pitkää kevättä putkeen.

Tämän sekavan pohdinnan päätteeksi sanoisin, että toivottavasti finaali on Oilers-Lightning (tai toisinpäin?) ja paras voittakoon. Toki myös Canesille ja Avalanchelle toivoisi mestaruutta mutta nyt on sellainen mutu, että tämä kausi ei ole vielä heidän kummankaan kausi. Onneksi urheilua ei pysty käsikirjoittamaan ja joku toisella kierroksella epäilyksiä herättänyt joukkue varmaan kairaakin koko homman kotiin loppujen lopuksi.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Nonni täytyy vaihtaa vaunua kun Flames on ulkona. Lännessä istahdan Avsin vankkureihin ja idässä Tampan.
 

miesuimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Oma järjestykseni:
1. Colorado
2. Edmonton
3. Tampa Bay
4. -------

MacKinnonille tai McDavidille kyllä kannun soisi! Mahtavaa kun he pääsevät ottamaan toisistaan mittaa lännen finaaleissa. Tampa Bay on kyllä helvetin kova ja uskon, että vain Colorado voi laittaa heille kampoihin. Sen vuoksi toivon heitä finaaleihin ettei ole ihan läpihuutojuttu.
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Olipahan synkkä lopetus kaudelle, ei voi mitään.
Toivon finaalin olevan Coloradon ja Rangersin välinen.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
1. Colorado Avalanche
2. Edmonton Oilers
3. New York Rangers
4. Tampa Bay Lightning

Kunhan Tampa Bay Lightning ei voita Stanley cupia kolmatta kertaa peräkkäin, niin olen tyyytyväinen.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tällä kertaa mennään vahvasti Bruinsin vankkureissa. Parille vanhalle herralle uralle kruunua, vaikka toki malja löytyy jo kymmenen vuoden takaa. Edes roskisrotta ei jostain syystä ole vienyt omia fiiliksiä Bruinsin bandwagoniin hyppäämisestä. Tätä varmaan helpottaa syksyllä lyöty mestaruusbetsi.

Myös Edmontonille toivoo menestystä, koska ysiseiskan täytyy joskus voittaa cup. Ehkä ei vielä tänä vuonna.

Muut sympatiat lähtee Torontoon, jossa on kärsitty ensimmäisellä kierroksella jo tarpeeksi, ja vastustajana oleva Tampa on voittanut jo tarpeeksi. Bolts ottakoon viimeisen cup-runin tuolla rungolla tulevina vuosina. Torontossa myös taitaa olla näiden pudotuspelien vanhin old guy without the cup, mikä tietty lisää sympatiaa.

En pistä pahitteeksi myöskään Ragsin menestystä, koska joukkueessa on mukava määrä kokeneita sotaratsuja sekä pelipaikkansa top-5-pelaajia ainakin kahdella pelipaikalla.
 

Vatanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Carolina, Dallas, JYP ja Leijonat
1. Boston
2. Dallas
3. Carolina
4. Colorado

Viisaimmat saattaa päätellä nuo kolme ekaa tuosta hieman ylempää.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Bostonin vankkureissa jälleen, Marchandin lisäksi löytyy nyt Bertuzzikin, ihana joukkue. Devilsin voitolla tulisi hyvä tilipäivä, joten heidänkään menestys ei haittaisi.
 

Niño

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kraken! Muukalaislegioonan esiinmarssi sai minun ja poikani viimekautisen kannatusepätoivon voimaantumaan ja ostamaan jo lippiksen. Ja hyvältähän tänä näyttää
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Bostonin vankkureissa jälleen, Marchandin lisäksi löytyy nyt Bertuzzikin, ihana joukkue. Devilsin voitolla tulisi hyvä tilipäivä, joten heidänkään menestys ei haittaisi.
Saisko vielä sean averyn :)
Seattlen ja super Eelin vankkureissa, vaikka rahat meni torontolle ennen kautta :P
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Itellä ehkä nää tiimit:

1. Dallas: Koska suomalaiset.

2. Edmonton: Olisi hienoa nähdä McDavidin nostavan kannua. Muutenkin Oilers on rämpinyt vuosia. Viimekevät antoi merkkiä paremmasta.

3. Colorado: Matkustaja
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
1. Seattle. Duunareiden taival on kiinnostanut alusta lähtien.

2. Carolina. Aho ja kumppanit sekä vauhdikas pelityyli.

3. Edmonton. Todennäköisempi kanadalainen menestyjäjoukkue näissä peleissä.
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Vielä ei tartte onneksi miettiä kenen kyytiin hyppäis, mutta nyt jo tiedän kenen kyytiin en missään nimessä hyppäis. Ne ovat Tamba Pay, Vekas, Etmonton, Vinnibeg ja Poston.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Torontolle soisi, alkaa olemaan jonkun verran aikaa siitä edellisestä pytystä. Dallas siinä heti perässä, toivon meikäläisille aina hyvää ja toivottavasti Hintz voittaa PO-pistepörssin.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Olen ollut Krakenin bandwagonissa siitä lähtien, kun joukkue ilmaantui NHL:ään, joten samalla linjalla jatketaan myös tuleviin haasteisiin. Hieno kasvutarina nuorelta joukkueelta, kun jo toisella kaudellaan pääsi pudotuspeleihin ja pudotti vielä hallitsevan mestarinkin jatkosta.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Floridan kelkkaan pompattiin niin, että rytinä kävi. Ei edelleenkään millään mittareilla ole suosikkien joukossa voittamaan pyttyä, mutta viimeinkin osoittivat sellaista henkistä sitkeyttä jota vaaditaan matkalla mestaruuteen. Toivon yllätyksien jatkuvan. Barkovilla jäi vielä jemmaan aika paljon osaamista ekalta kiesiltä niin ainakin sieltä on mahdollista tulla apuja jatkossa. Muutenkin sitä pudotuspeliflopin mainetta tarttis vähän kiillottaa.
 

Ralph

Jäsen
Mieluusti finaalissa näkisin kaksikon Golden Knights ja Maple Leafs, jotta lompakko kiittäisi.
 

Subbanisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
Harvinainen tilanne, kun kenenkään jäljellä olevista joukkueista mestaruus ei vituttaisi paljoa. Boston, Winnipeg, Tampa ja Minnesota putosi avauskierroksella niin nyt ei ole kuin sellaisia joukkueita joille Cupia voisi toivoa. Toki joillekin mieluummin kuin toisille. Oma toivelista:
1. Dallas
2. Carolina
3. Florida
4. Seattle
5. Toronto
6. Edmonton
7. New Jersey
8. New York (Rangers)
9. Vegas (Vegasinkaan mestaruus ei vituttaisi pahemmin. Heillä ollut hyvä joukkue perustamisestaan saakka ja ansaitsisivat Cupin. Iso miinus toki suomalaisten puutteesta.)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös