To 13.4.2023 Pelicans - Ilves

  • 67 930
  • 1 273

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä junnu kyykyttää ison rahan Ilvestä. Taitava ja lupaava pelimies kyllä.
JYP-kasvatti. Tai siis iskä pelasi joskus JYPissä. Eli JYP-kasvatti.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
En tiedä minkälaista lätkää Ilves on runkosarjassa pelaillut, mutta kyllä saa Pelicans tuon lauman näyttämään todella huonolta. Ei minkäänlaista yhteistyötä, punaista lankaa tai mitään. Tuuripomppu tai joku avaisi henkisiä lukkoja edes vähän, mutta tuskin riittävästi.
Mut ku se Myrrän peluuttama kiekko ei riittäny keväällä.
 

Liitteet

  • 3D2C060F-8253-45FC-B807-009387BAA726.jpeg
    3D2C060F-8253-45FC-B807-009387BAA726.jpeg
    219,8 KB · kertaa luettu: 46

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Jäi ensimmäinen erä näkemättä.. Odottelin tuloksen olevan 0-2 Ilvekselle. Mutta Pelsu tuntuu vain parantavan menoaan vaikka sarjan katkaisu pitäisi olla aina haastavaa. Jos Kärpät ja JYP ovat olleet runkosarjan pahimmat pettymykset, niin yllättävä on tämä playoff-sarja ollut ja varmasti pettymys Ilves leirille.

Mutta ei mitään Pelsuilta pois. Hieno voitto ensin Kalpasta ja nyt odotukien vastaisesti Ilves ahtaalla. No vielä on peliä jäljellä ja todistetusti viimeisen kahden minuutin aikana on mahdollisuus tehdä kolme maalia.
 

Kekkos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ketjun päätähti Rantalahan on ollu hyvä tänään jo yli puol peliä! Vieraat on taasen tainnu valmistautua eilen kutosdivarityyliin saunaillalla. Ihmeitä pitää tapahtuu että tästä Ilves nousee.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Edelleen surettaa että tuomarit asetti pelin näille raiteilleen
Joo-o, peli olisi 5-0, jos Latvalalle olisi vihelletty nuo selvät jäähyt tänään.
 

MrTriangle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Bartosak >>> Langhamer.

Ihmettelen että jotkut tämänkin taisteluparin laittoi niin tiukaksi ennen sarjaa, saatika Langhamerin hyväksi.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mahdollisimman paljon ilman hampaita ja sarvia sanottuna, on siella nuput kuitenkin, Tappara teki oikeat valinnat Kontiolan ja Haapalan suhteen, vaikka toki historian osalta kunnioitan kovasti.

Ihan hyvä pointti. Jos/kun tähtäin kirkkaimmalla, ellei jopa Euroopan huipulla, täytyy tehdä välillä päällisin puolin koviakin ratkasuja. Olisko vähän jopa NE Patriots-dynastia aikojen dynamiikkaa.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
No näinhän kävi viime vuonna ja ihan hyvin saattaa käydä myös tänä vuonna. Hattua päästä teille.
En sanoisi viime kautista ylikävelyksi, kyllä Tepsi pisti raakasti hanttiin, vaikka olikin vähän liikaa yhden kentän orkesteri tuloksen teon näkökulmasta.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Edelleen surettaa että tuomarit asetti pelin näille raiteilleen
Sama juttu meidän sarjassa! Oltaisiin odottelemassa tällä hetkellä Ilvestä finaaliin ilman Tapparahenkisiä tuomareita. Käsittämätön salaliitto.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oho, Ilves sössii taas! On siinä kyllä yks Suomen Toronto. Faneissakin on samanlaista kahtiajakoa, osa on hienoja jääkiekkoasiantuntijoita ja osa sitten ihan vitun puusilmäisiä pösilöitä. Yleensä pösilöt kulkeutuu ja muodostuu gloryhunttauksen siivellä, mutta Ilveksen ja Toronton tapauksessa kyse on jostain muusta.
 

kamenski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Häiritseekö ketään muuta selostajan "Bartosakilla on 100 minuutin nollapeli putki?" Mikä putki mitähäh, onko Pelicansillakin 100 minuutin voittoputki?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös