HIFK:n peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 997 299
  • 17 673

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Että semmoinen erä. Vittu nelonen ainoa joka pelin vastustajan päätyyn.
 

Kara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipas paskaa taas ensimmäinen erä. Missä on kaikki tunne, mikä kuuluu palyoffeihin. Nyt vaan odotellaan, kun Lukko painaa päälle
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Aivan hirveä 1.erä. Tätäkö on nyt treenattu koko kausi. Ylivoimassa ei mitään ideaa ja pakiston ratkaisut aivan ala-arvoisia. Berglundin vois penkittää ja mennä 6.pakilla.
Tämä. Miten voi olla noin purjeissa tässä kohtaa sarjaa? Ihan täysi paniikki. Taponen ja Muuli puhtaat paperit ja muille lampaiden perseitä. Olisi edes Jääskä messissä.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
4min yv, Lukon maalivahdilla yhteensä 2 torjuntaa ekaan erään. Alkakaa nyt vittu tekemään jotain, siellä on peli käynnissä!
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täysin luokaton erä. Käsittämätöntä. Kädet tärisee, jalka ei liiku ja syötöt menee minne menee. Ja valmennus ei tule tekemään mitään.
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Mitä helvettiä tuolla kentällä tapahtuu!?! Miten vitussa voidaan olla noin purjeessa, pahempaan suuntaan vaan menee. Tästä jos tulee kuokkaan, niin Raumalla on tiedossa rumat lukemat.
 

Stintti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Lapin kiekkoilu
Hullun tuurilla, jos tästä jatkoon mennään, niin ei olla sitä kyllä ansaittu. Jos peli jatkuu samanlaisena, niin ei oikeastaan pysty edes kannustamaan IFK:ta. On tämä niin hirveää paskaa jälleen kerran.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Onko se nyt ihan mahdotonta sekoittaa noita ketjuja? Peltosen reagointi taas huipussaan. 5v5 aivan järkyttävää.

Täytyy kyllä joo sanoa, että Peltosella ei ole mitään reagointikykyä, jos ei nyt vieläkään muuta tota järjestystä. Pakarisen peli-ilo täysin pois keskellä ja Berglund viljelee hasseja minkä ehtii.

Laita vaikka Paajanen siihen ykköseen jos ei muuta keksi. Dyk kolmoseen ja Åaten voi vaihtaa sen keskelle
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös