• 692 334
  • 14 909

leeves126

Ässät, Bayern. Sympatiat Helsinkiin ja Turkuun.
Voi paska luulin, että peli alkaa 18:30 ja nyt kun telkkarin avaa niin onkin kohta toka erä pelattu. Onko ollut edes saumaa?

madeOFspade

Ässät
Viimeiseen erään on pakko tehdä koostumuksiin muutoksia. Ei voi antaa pelin vaan luisua ohi vaan on yritettävä jotain. Nyt ei päästä mihinkään niin vaihtoehdot on rajalliset. Ketjuihin myllerrystä.

Blade80

Pata
On tuossa hyökkäyspään pelissä vaan aikamoinen ero, on siellä kiekolla ketä vaan Ipan pelaaja, niin pysytään kiekossa, äijät liikkuu ja sitten syöttöjä.

Jos katsotaan Ipa sarjassa Ilveksen tekemiä maaleja, niin Ilves tekee paikat, ei yritä mitään toimituksia ei lauo turhaan. Tekemätöntä Rubinille ottaa kiinni. Ehkä yksi maali, minkä olisi voinut ottaa kiinni koko sarjassa, muut olisi ollut haamu pelastuksia.

Raimoton

Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Kyllä toi aika hengetöntä on jo.

Raimoton

Pitkä kiekko ylivoimalla kuvaa kyllä koko kauden ylivoimaa.

madeOFspade

Ässät
On kyllä surullista kun Ässillä ei ole kun tuo yksi YV kuvio ja sekin on suoraan sanottuna ihan paska.

Kun joku nyt ymmärtäisi hieman edes ylivoiman päälle niin helpottaisi. Ilves blokkaa helposti nämä kun laukaisulinjan saaminen ilman poikittaissyöttöä on ihan perkeleen vaikeaa.

Vastavirtaan ui Ässät pelillisessä virrassa, niin 5vs5 kuin ylivoima.

Umi84

Ässät
Oivoi, ei kyllä riitä ja nyt on kaikki eväät syöty. Toisaalta ei auta olla kuin tyytyväinen tähän, että tällä pelaajistolla ja ylivoimalla ollaan päästy tänne asti ja kairattiin edes se yksi voitto sarjasta.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Erä kautta jäljellä. Ei auta mikään, Ilves on niin paljon liukkaampi luistimilla. Toiveissa olisi nyt vielä kavennus 2-3 ja sitten loppuun hirveät hulinat käyntiin....tokkopa näin käy.