Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2022–2023

  • 385 933
  • 2 990

rok49

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK NYG
Todnäk pari peliä huilia tulee. Ei mitenkään erityisen törkeä mutta selkeästi sääntöjen vastainen.
Ja vitut siitä mitään tule , koska vedettiin IFK:n pelaajaa kupoliin. Jos olisi toisinpäin niin arvostaisiin 2-5 ottelua. Liigan kurinpito on ja erotuomarikouluttaja ovat todellisia pellejä
 

PorinPoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jännä nähdä, kaivetaanko Ilveksen Lööfin päähän osunut taklaus kurinpitoon. Ei näyttänyt kauhean kovalta, mutta selvästi päähän ja keräili siinä aikansa. Toki palasi peliin, eli ei ilmeisesti onneksi sen pahempaa. Hallilla näytettiin kertaalleen erätauolla, niin jäi taklaaja vähän epävarmaksi. Matinpaloko se oli?
Vaikea nähdä että kaivettaisi, sillä eikö nuo "mahdolliset päähänkohdistuneet" katsota tilannehuoneelta playoffeissa? Piipposen taklaus ainakin katottiin jälkeenpäin videolta kun ilmeisesti nappiin tuli tietoa.

Livekuvasta perus avojään pommi, tuskin tulisi muutenkaan mitään.
 
Suosikkijoukkue
Naurettavat agendat
Turgeon luisteli pää edellä Konnaa päin, ei jatkotoimenpiteitä.

Tietty olisi ollut melko rumaa jos olisi Konna tuosta sen 3-3 tehnyt kun vapaaksi jäi.

Mikäs se Langhamerin homma?
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Turgeon luisteli pää edellä Konnaa päin, ei jatkotoimenpiteitä.

Tietty olisi ollut melko rumaa jos olisi Konna tuosta sen 3-3 tehnyt kun vapaaksi jäi.

Mikäs se Langhamerin homma?

Aika vastaava tilanne, kuin aikaisemmin tällä kaudella Sportin Nallilla ja Rädyllä. Toinen tulee pää edellä ja toinen ottaa taklausta vastaan.
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Ei tuo Turgeon tota tilannetta ihan hirveän hyvin tee, mutta Konnakin ottaa tuossa jonkin sortin taklausasennon, niin joku voi tosta antaa pelikieltoa.


”Ottaa jonkin sortin taklausasennon”? Yleensä tuollain tehdään, jos kontakti on tulossa. Muuten lennellään itse perseelleen.
 

roskis

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Detroit Red Wings
Hakulinen on tulossa antamaan todennäkösesti jotain väsynyttä tökkäsypoikkaria, johon Melart ylireagoi ja antaa takaisin. Hidastuskuvien mukaan Melartin maila ei osu Hakulisen päähän vaan hanska. Tyhmä temppu toki, josta voi kurinpidon arvonnassa tulla 0-7 peliä.

Omasta mielestä kaikki yli kahden pelin rankku on väärin, mutta mulla on luonnollisesti hieman värilasit päässä, tilanne ei näytä niin hurjalta kuin raflaavat otsikot ja mun mielipiteellä ei kurinpidolle ole mitään merkitystäkään. Ymmärrän, että Raumalaisista näyttää tilanne hurjemmalta etenkin kun teidän kaveri sai viisi peliä huilia, joten tässä kaksi hidastuskuvaa mielipiteeni tueksi: kuvat. Enkä myöskään väitä, että viisi peliä oli oikein Raumam bojalle.
 

Nilkkarallia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tuossa on hyvä muistaa se, että vaikka maila ei kenties leukaan suoranaisesti osuisikaan, niin se toimii tuolla lähes nyrkkiraudan tavoin nyrkkiä kovettavana työkaluna/aseena. Jokainen voi kokeilla ottaa ensin turpaan normaalisti, ja sen jälkeen huomata ero kun nyrkki puristaa jotain kovaa ja periksiantamatonta.

Pääosumia tuomittaessa pyritään käsittääkseni kitkemään pois tilanteet, jotka johtavat aivotärähdyksiin. Siltä osin näen tuon tuomittavana, osui sitten maila vai käsi.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Konna selviää konnamaisesti. Tuskin edes menee mihinkään jatkotutkimukseen etenee.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
En lähtisi kultaiselle noutajalle antamaan peliäkään tuosta Hakulisen tilanteesta. Nyrkki siinä naamaan osuu. Ellei olisi lyönyt olisi itse saanut komposiittia kehoon.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Olipa törkeä temppu Melartilta. Vihellyksen jälkeen poikittaisella naamaan. Pää irti, jos olisi osunut pari senttiä keskemmälle. Mitä helvettiä?

Kunnon kakku vaan ja ensi kaudella uusi yritys. Siis kakkuna vain pelikielto Liigassa eikä mikään linnatuomio, kun kävi tsägä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös