La 18.3.2023 Ilves - Ässät

  • 4 103
  • 48

papa durdin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kiva kohdata nimenomaan juuri Ilves! Tunnelmaa tulee riittämään molemmissa halleissa. Molempien joukkueiden fanit arvostavat toisiaan ja hoitavat tonttinsa äänekkäästi. Pelaajien motivaatiosta ei tarvitse edes keskustella.

Siispä taistoon jatkopaikasta ja toivotaan tasaista ja värikästä sarjaa! Onneksi Ässät saa jättää painitrikoot kotiin…
 

Hewu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Liiga
Ilveksen kokoonpano:

Henrik Haapala - Petri Kontiola - Aku Räty
Eemeli Suomi - Balázs Sebők - Joona Ikonen
Matias Mäntykivi - Tommi Tikka - Eetu Tuulola
Eetu Päkkilä - Jarno Koskiranta - Santeri Virtanen

Jarkko Parikka - Les Lancaster
Leo Lööf - Otto Latvala
Jyrki Jokipakka - Filip Westerlund
Dominik Mašín

Marek Langhamer
(Jakub Málek)

Suomi palaa kokoonpanoon.
 

Iitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koovee, Hifk
Ilveksen kokoonpano ei tarjoa mitään yllätyksiä. Kaikki ovat terveinä ja se on tässä vaiheessa hyvä lähtökohta.

Nyman jatkaa sivussa, mutta olen melko varma että tulee tähän sarjaan myöhemmin. Olen kauden mittaan ollut huomaavinani tendenssin peluuttaa Nymania "väsyneitä" vastustajia vastaan, joten ehkä valmennus katsoo, että paras hyöty Nymanista saadaan irti silloin kun liike ja kamppailuvaade eivät ole ihan tapissa. Veikkaan myös, että häntä tullaan koko pudotuspelien ajan käyttämään juuri tällä tavalla, että ensin siellä Tikat ja Tuulolat painii pahimmat väännöt pois, sitten Nyman tulee tuoreena miehenä niittaamaan maaleja. Loukkaantumisista huolimatta odotan tällaista peluutusta, mutta toki jos siellä taustalla on vaivoja, se ainoastaan puoltaa tällaista peluutusta.

Langhamer maalissa. Ainakin kahdessa edellisessä menty Malekilla Ässiä vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilvekselllä paras kokoonpano jalkeille ja lepoetu. Nyt ei ole tekosyitä. Ainoa etu ehkä Ässille on "pudotuspelitatsi". Eli siellä jo päässä tunne ja taistelu, mitä nämä pelit vaatii. Vielä olisi Ässät fanit muutama paikka vapaana vieraspäädyn parvella. Kerkeette vielä hyvin paikalle!
 

Iitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koovee, Hifk
Vielä olisi Ässät fanit muutama paikka vapaana vieraspäädyn parvella. Kerkeette vielä hyvin paikalle!

Ja fanikatsomoon, eli seisomakatsomoon maalin taakse. Eilen se oli loppuunmyyty, tänään mystisesti avattiin myynnille uudelleen. Miten liput lisääntyivät?

Toivottavasti saadaan tänään ihmetellä myös Ilveksen maalien lisääntymistä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Onhai toi Ipan kokoonpano kova. Hiki tulee tänään.

Ässiltä sivussa Sevänen puolustuksesta, joten seiskapakki Hellman siirtyy ykköspariin Matinpalon rinnalle. 7.pakiksi tulee Phillips.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lepoetua on joo, mutta eiköhän Ässät jaksa vielä tänään ihan hyvin olla kyydissä mukana. Onhan tuo Ässien viikko ja oikeastaan koko maaliskuu ollut helpompi kuin verrokki kouvolalaisten. Joukkue on saanut olla viikon käytännössä kotinurkissa ja tuo yksi tiistain pisto oli Turkuun. Tampereelle etäisyys on kohtuullinen. Kilometrejä ja matka-aikaa on lopulta kertynyt vähän. Toki omiin silmiin tämän parin intensiteetti ja vauhti oli kovempi kuin toisessa, mutta en usko että tyhjää tankkia Kouvolan tyyliin tänään nähdään. Ehkä keskiviikkona voi jo pelikuorma näkyä.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tähän on tultu, Tampere ja Ilves, lauantai ja Ässien peli tässä vaiheessa! Outoa, mutta kyl mä tähän voisin tottua. Hirmuinen vastus on tänään, siä jalat ja kädet käy. Vaan vastaan laitetaan, ihan täysillä uskon ma.
Kun saatais Ilveksen alkurynnistys pois ja hiukan intoo alemmas, niin eiköhän Ässillekin paikkoja tuu. Jotka on käytettävä, nyt ei ole armopaloja tiedossa, eikä niitä tietty pyydetäkään.
Karmee vääntö ja ukkoo seinille, siitä se Ilves laantuu.
Toivotan joukkueille ja eritoten täällä faneille kiihkeää ja kiimaista matsia! Parempi voittaa, niin kuin aina!
 

PronssiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & KOOVEE
Ilveksellä voi näkyä pelaamattomuus hieman pelin alussa, mutta toivottavasti siellä jaksetaan jauhaa sitä omaa homma ilman turhautumista vaikka maalia ei heti saatais.

Veikataan tulokseksi vaikka 3-1 tai 4-1.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sitten alkaa, Ilveksen kokoonpano kivan yllätyksetön. Ketjut ja pakkiparit vanhoja tuttuja eikä mitään erikoista lähdetä kokeilemaan, kaikki taitavat myös olla terveitä.

Ässillä nyt sen ensimmäisen shokkihoidon paikka, varmasti tulevat kovaa alkuun. Toivottavasti on porilaisia paljon paikalla! Eiköhän tämä maalin peli ole, vaikea nähdä että näillä joukkueilla ja veskoilla playoffeissa hirveää maali-iloittelua nähdään. 3-1 Ilvekselle, viimeinen tyhjiin. Matinpalo rankaisee varmasti.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itselleni yllätys on, että Westerlund on kokoonpanossa ennen Salmelaa ja Mašin seiskapakkina.

Itse olisin Moronkin lyönyt tohon ennen Westerlundia, sen verran hasardia menoa ollut Filipilla omaan päähän. Masinin seiskapakkina olo tosiaan erikoista kun kuitenkin ryki viime viikonlopun molemmissa peleissä 18 minuuttia.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Antero! Missä Waheeb? Saatana.
Antero oli muuten ihan hyvä torstaina! En olisi uskonut tällaista sanovani, taidan pehmetä ja tulla vanhaksi:D
Antero > Saukkonen ehdottomasti, ei tuo Waheeb mikään häävi ole myöskään, jotenkin sellainen lössö, ei uskalla ottaa kantaa mihinkään jne.
Mutta joo, josko keskiviikkona pääsen livenä tuonne, nyt muksujen kanssa kotisoffalta, jännittää ihan perkeleesti. Toivottavasti nähdään hyvä peli ja tuomarit po-hengen mukaiset, ei mitään perseilyä kumpaankaan suuntaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: peno

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Jaahas, sit mennään! Sopiva täpinä päällä, toivottavasti saadaan rumba pyörimään heti pelin alusta! Hyvää kiekkoiltaa kaikille!
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Aleksi Rantala.. noh, annetaan näyttää. Komealta näyttää areena! Laulaako Sakari Kuosmanen:D
 

Ilvessydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves. TUTO
Hemmetin Mertaranta.
No kestettävä on, peli on toivottavasti hyvää ja kovaa ilman ylilyöntejä. Sit mennään!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös