Satakunnan herruus – Ässät vs. Lukko

  • 1 457 632
  • 15 385

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Näinhän se on. Miksi niin moni Lukon kannattaja on jo luovuttanut? Tulee mieleen tuo Ässien ja Lukon välinen säälipleijarisarja. Silloinkin moni raumalainen oli jo ennen sarjan alkua valkoisen lipun kanssa heiluttelemassa.

Raumalla kymppisakki ei ole mestaruus, vaan viimeisen viiden kauden aikana Lukko on ollut sarjan absoluuttista huippua Tapparan ja Kärppien kanssa. Odotusarvo on kasvanut.

Runkosarjan sijoitus 3. ei nyt ole kovin huono, mutta kuten sinäkin tiedät niin harvemmin viimeisen 10. ottelun alle 1p keskiarvolla pelannut joukkue lähtee pudotuspeleihin hyvistä asetelmista.

Ihmettäkin se vaatii. Mutta tämä on urheilua - ihmeitä ja unelmia. Ja mikä parasta, oli tulos mikä tahansa niin omalla paikalla myös tulevalla kaudella.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kovasti sinua nyt huolettaa Järvisen ja Talajan hankinnat, Joensuusta meidän tuskin kannattaa keskustella. Ässien tilanne on odotettu, nuorille rakennetaan mahdollisuuksia. Lukon puolella taas puheet ovat olleet paljon kovempia, joku haaveilee jopa suoraan neljä joukkoon runkosarjassa. Nykyisellä kokoonpanolla säälipleijarit on hyvä saavutus Lukolle.

Tuskin Ässät ja Lukko kovin eri päissä sarjataulukkoa näillä kokoonpanoilla olisi, säälipleijarit molempien tavoitteena.
Lukon ja Ässien imusta kotimaisten pelaajien keskuudessa ei voi puhua samana päivänä. Se näkyy resurssien sijoittamisena pelaajiin, jotka lyövät Lukossa itsensä läpi.

Ässien juniorimylly on tuottanut tulevalle kaudelle pelaajia, mutta kyllä nämä uraansa lopettamaan tulleet veteraanit vievät peliajan. Ja tulevaisuus näyttää tältäkin osalta Porissa vähän heikommalta.

Lukolla Suni isossa roolissa ensi kaudella, Säkkinen ja Päivärinta viime kauden tapaan ottanevat paikkansa kokoonpanossa, vaikkakin tuleva sentterihankinta syöneet Päivärinnan peliaikaa.

Siinä olet oikeassa, että joukkueiden tavoitteet ihan eri paikoissa sarjataulukkoa. Se pitää muistaa.

Mielenkiintoista keskustelua ennen kautta.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Mielenkiintoista keskustelua ennen kautta.

Jep. Olit Lukon osalta aika metsässä ennustuksesi suhteen. Ryhdikästä nostaa itse tämä esiin.

Järvinen, Talaja ja Joensuu eivät pisteiden valossa kovin kummoisia kausia pelanneet, toki ei kukaan joukkueessa pisteillä mällännyt.

Lukossa Sunin kausi meni sairastelun vuoksi miltei kokonaan ohi. Ervastilta jonkinasteinen läpimurto. Ja näin kävikin Päivärinnan osalta, peliaikaa tuli Fontainen tultua vasta loukkaantumisten myötä. Samin matka jatkuukin toiseen liigaseuraan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kärpistä noissa lainauksissa ei puhuta sanallakaan, mutta ok.

Pidän tamperelaisia ja Kärppiä selvänä kärkeä, tämän jälkeen tulee tasaisempi keskiryhmä, johonka Lukkokin pyrkii.

Tällä hetkellä Lukon kokoonpano ei näytä sellaiselta, joka pystyisi voittamaan yli puolet peleistä. Yhden pelaajan panos tuskin riittää nostamaan Lukkoa selkeästi keskikastin kärkeen, siihen tarvitaan muunkin joukkueen hyvää suorittamista.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Runkosarja loppu ja aika jakaa ainakin yksi palkinto. (Linkissä kuva palkinnosta)

Antti Saarela otti ilmeisesti kopin viime vinoilusta ja miesoletettu pelasi väkisin sen 40 ottelua täyteen. Hieno suoritus! Toivottavasti vaadittavia otteluita ei pelattu täysi klesana, että pääsee pudotuspeleissäkin kentälle. Liki oli, että olisi paukkunut maaginen 20p. rajakin, mutta vielä ei ollut pikku-kaurajätin aika sille.

Kohti 30 pisteen kautta ja sen yli!
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Jos tuon viestisi jälkeen tuli vielä Fontaine niin aika kirkkaasti Lukko oli voittava joukkue sekä yli keskikastin. Eli Lukon aliarviointi meni metsään, @TosiFani.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuinkas me saataisiin vihdoin se Lukko-Ässät finaali..

1)
Ässät voittaa tepsin
Kärpät voittaa Kookoon

Ässät voittaa Tapparan
Lukko voittaa IFK:n
Ilves voittaa Kärpät

Ässät voittaa ilveksen
Lukko voittaa kalpan/pelsut

2)
Ässät voittaa tepsin
Kookoo voittaa Kärpät

Ässät voittaa ilveksen
Lukko voittaa ifk:n
Kookoo voittaa Tapparan

Lukko voittaa Kookoon
Ässät voittaa kalpan/pelsut

Näistä voidaan kevään mittaan one by one ruksia steppejä!
 

Vasenpaitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oli eilen just semmosta.

En juuri toivo Ässille mitään hyvää (jos kohta en Tepsillekään), mutta olipahan melkoinen housuunpaskominen dumarilta tämä Erholtzin väkivaltaisuus. Tuomarin selkänumerokaan ei varsinaisesti yllätä.
Tuo olisi ollut naurettava tuomio runkosarjassakin saati, että playoffeissa viimeisillä minuuteilla tuommoinen. Jos Tepsi tästä jatkaa, niin tuo jää varmaan kaikille päällimmäisenä mieleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös