• 161 503
  • 856

Toby Dammit

New Jersey Devils
Vähän vaikeaa se oli, mutta voitto tuli. Hyvä niin, sillä Devils tosiaan hallitsi peliä selvästi ja vain huono viimeistely ja vastustajan kuuma maalivahti pitivät ottelun tasaisissa lukemissa.

Meierin peli näytti jo paljon paremmalta kuin parissa ekassa matsissa. Lukuun ottamatta jatkoajalla otettua jäähyä tosi hyvä peli häneltä. Tosin vähän turhan paljon tuo ketju hakee maalipaikoissa vielä ekstrasyöttöä kun pitäisi jo laukoa. No, eiköhän se siitä suoraviivaistu, kun Meier tulee ketjukavereidensa kanssa tutuiksi toisilleen.

Aikamoisia pomppumaaleja tarvittiin maalivahdin ohittamiseen. Capitalsille niitä tuli kaksi, Devilsille yksi. Siihen päälle vielä Kuemperin reboundista tullut Mercerin 2-1 maali.

En tiedä, loukkaantuiko McLeod vai penkitettiinkö hänet, kun ei enää kolmannessa erässä näkynyt jäällä.

Oli kyllä Capitalsilta ällöttävää 3 vs 3 kiekkoa. Devilsin peleissä tottunut siihen, että jatkoilla nähdään viihdyttävää kiekkoa, mutta Capsilta tuli peruuttelua peruuttelun perään. Odotuksissa oli rankkaritappio, kun Devils-pelaajat eivät ole noissa kovin hyviä, mutta niin vain saivat kammettua voiton. Hyvä, hyvä.

dali

Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA

McLeod taisi saada ihan perusmuotoisen penkityksen, sillä sen verran monta huonoa perättäistä suoritusta häneltä nähtiin. McLeod jätti Stromen vapaaksi 2-2-osumassa, otti turhan hyökkäyspään jäähyn ja päästyään jäähyltä antoi selän takaa purkukiekon/sokkosyötön vastustajalle. Just niitä tilanteen tunnistamisen ja oman tehtävän hoitamisen puutteita, joihin Ruff puuttui edellisen pelin jälkeen.

Eipä sillä, että McLeod olisi ollut mitenkään ainoa syntipukki tahmeaan esitykseen.

Muutenkin, jonain toisena päivänä tulos olisi ollut samantasoisella esityksellä ihan erilainen.

Devils siirteli turhaan kiekkoa tekopaikoissa, kilisteli tolppia pari kertaa, Kuemper otti pari lähes varmaa maalia kiinni ja vastaavasti paholaisten virheet kostautuivat kahtena takaiskuna. Siinähän ne joukkueiden väliset marginaalit sitten tasoittuvat.

Caps ei kyllä näyttänyt joukkueelta, joka taistelee kynsin hampain viimeisistä playoffs-paikoista. Toisaalta juuri se alleviivaa myös Devilsin heikohkoa iltapuhdetta. Tai ehkä mukavuudenhaluinen on paremmin kuvaava sana.

Seuraava peli sitten paremmin. Nyt on paljon hyvää materiaalia videosessioihin siitä, mitä pitää korjata.

Viimeksi muokattu:

Paridae

NJD
Jostain rivien välistä luin, että Meier on pelannut koko kauden oikeaa laituria, joten hiukan hölmö fiilis on ollut katsella, miten Ruff toistaa samat virheet mitä historiassa on nähty Laineen ja Iginlan kanssa.

Joukkueeseen tuodaan armoitettu maalintekijä ja heitetään se pelaamaan eri puolelle kenttää, mihin on tottunut.

Toki on ilmeisesti urallaan pelannut molempia laitoja, mutta silti! Väkisinkö sitä halutaan vasemmalle? Ymmärtäisin, jos joukkueessa olisi rightin pelaajia, mutta kun ei ole edes niitä. Joku siellä kuitenkin pelaa maila kentälle päin.

NJEspoo

Ottelu ei ollut mikään spektaakkeli, mutta välillä pitää ottaa myös tällasia vähän "tylsempiä" voittoja.

Devils ei paljoa antanut vastustajalle. Montrealin maalissa Severson menetti kiekon oman maalin takana kikkailuyrityksen jälkeen, mutta muuten puolustaminen oli suht kurinalaista.

Devilsin molemmissa maaleissa oltiin hyvin maalinedustalla ja sitä Ruff onkin painottanut läpi kauden, että sinne on mentävä. Bastianin maalissa voitettiin hienosti kamppailu kiekosta vastustajan maalin takana.

Montreal meinas pari minaa ennen loppua tasoittaa pelin, mutta ei päässyt tolppaa pidemmälle. Heti perään Devils löi kiekon tyhjiin ja se oli siinä.

En tiiä, säästeltiinkö tässä tietosesti paukkuja tulevan yön divisioonan kärkikamppailuun Carolinaa vastaan, mutta odotan, että siitä tulee astetta vauhdikkaampi matsi.

Toby Dammit

Joo, ei ollut kovin kaunis ottelu, mutta voitto on voitto.

Suht selvää hallintaa, mutta viimeinen silaus puuttui. Molemmissa maaleissa oltiin toki maalinedustalla, mutta muuten Allenilla oli aika helppo työ poimia laidoilta ja siniviivalta ilman maskia tulleita laukauksia. Eli toinen työhanskoista oli jäänyt haalareiden taskuun.

Hughesin peli näyttää tällä hetkellä aika heikolta, siis hänen omaan huipputasoonsa nähden. Jotenkin tuo homma vaan näyttää paljon epävarmemmalta ja ei-niin-vaaralliselta kuin ennen loukkaantumista. Asiaa ei auta, että ketjun peli Meierin ja parissa viime pelissä Boqvistin kanssa ei ota oikein sujuakseen. Tai siinä edellisessä matsissa oli jo merkkejä paremmasta, mutta nyt oli aika nihkeä matsi ja iso osa Canadiensin puolittaisista paikoista tuli Hughesin ketjua vastaan.

Kokonaisuutena Devils on nostanut viimeisen reilun 10 matsin aikana selvästi tasoaan alkuvuodesta, jolloin vottoja tuli kyllä kovaan tahtiin, mutta peli ei varsinaisesti häikäissyt.

Carolinaa vastaan olisi paikka iskeä tasapisteisiin ja haastaa sitä vielä divisioonan voitosta.

dali

Hyviä huomioita edellä. Vahva avauserä ja erityisesti ensimmäinen kaksiminuuttinen teki vaikutuksen. Paras aloitus peleihin pitkään aikaan. Se riittikin lopulta voittoon, mutta totuuden nimissä tästä ei jäänyt aikakirjoihin hirveästi muisteltavaa.

Nate Bastian pohjusti avausosumansa keilaamalla kolme vastustajaa, Mercer ja Severson tekivät nätin esityön Hischierin maaliin. Schmid oli taas perusvarma maalilla. BMW-ketju pelasi virkeästi. Siinäpä ne myönteiset asiat oikeastaan olivat. Yhtään jäähyä ei tullut, mutta eipä vastustajaakaan pakotettu rikkomaan kovalla työnteolla. Jake Allenille kertyi Montrealin maalilla 37 torjuntaa, mutta liian paljon vetoja tuli huonoista sektoreista ja ilman maskia.

Muutama viikko sitten tuli voivoteltua taustatuen puutteesta. Hischier, Mercer ja Tatar ovat varmasti lukeneet tuon kannanoton Jatkoasta, koska he ovat sittemmin kannatelleet joukkuetta. Nyt voivotellaan puolestaan avainpelaajien kuivaa kautta, jospa se auttaisi. Kuten @Toby Dammit kirjoitti, Hughesilla on meneillään heikompi jakso, mikä heijastuu myös joukkueen esitykseen. Sinänsä samaa mieltä, että pelin perustaso on noussut tai vähintään tasaantunut (sitäkin voidaan pitää tasonnnousuna). Mutta pelien tappaminen on jälleen muodostunut vaikeaksi, kun joukkueessa ei ole kerrallaan kuin yksi kuuma hyökkäysketju ja/tai pari yksilöä. Hughesin alavire selittää osin sitä, miksi heikommatkin vastustajat pystyvät roikkumaan mukana vaikka sitten lopulta häviäisivätkin.

Loukkaantumisensa jälkeen Hughes on pelannut 11 peliä ja osunut niissä vain kerran. Tehopisteet ovat syöttöjen ansiosta ihan hyvät 1+8, mutta Hughes ei ole päässyt lähellekään samaa lennokkuutta mitä nähtiin vuodenvaihteen jälkeen ja ennen tähdistöottelua. Viime yön peli oli muuten kauden ensimmäinen matsi, jossa Hughes ei laukonut kertaakaan maalia kohti. Televisiokuvan perusteella ei nyt kannata tehdä mitään liian pitkälle meneviä päätelmiä, mutta jotain vaivaa tuolla on taustalla, oli se sitten loukkaantumisen, joukkueen kiertäneen vatsataudin tai pitkän kauden tuomaa yleistä rasitusta tai näiden yhdistelmä.

Hughesin ohella myös Jesper Bratt on pelannut jo pidempään alavireisesti. Viimeisiin 15 otteluun Bratt on kerännyt hänelle vaatimattomat tehot 5+2 ja viimeisistä kuudesta pelistä saldona on tehot 1+1. Tämä helmi-maaliskuun ajan, tai vaihtoehtoisesti viidesosan verran runkosarjasta, jatkunut alavire on yksi selkeä syy sille, miksi Ruff pudotti Brattin pois ykkösketjusta. Muutenkin Brattia on ollut turhauttavaa katsella, kun huonot tavat ovat tehneet paluun esityksiin. Mutta eipä Boqvistkaan ole tuonut mitään tuohon Hughesin ketjuun. Tuo kokeilu saisi loppua.

Ykkösketjun osalta pitää myös todeta, ettei siihen ole kauden aikana oikein löydetty kokonaisuutena toimivaa koostumusta, vaan tehot ovat tulleet Hughesin ja Brattin yksilötaitojen kautta ja ensisijaisestihan ketju on ollut Jackin nimikkoshow. Ehkä osa näistä solmuista aukeaa, kunhan Meier kotiutuu paremmin. Pelkästään Jackin paluu edes lähelle aiempaa tasoa tekee voittamisesta taas helpompaa.

Toby Dammit

Makoisa voitto Carolinaa vastaan. Hyvä mutta ei täydellinen matsi. Devils teki paikoista maalit, Hurricanes ei. Vanecek torjui muutaman vaarallisen kopin, Kochetkov oli 3-0 tilanteeseen asti epävarma.

Plussat:
- Vanecekin nollapeli ja merkittävä tason nosto. Nyt oli erinomaista tekemistä.
- Hughesin tason nosto. Nyt oli taas sitä tuttua Hughesia. Hienot kiekonriistot omassa ja Brattin toisessa maalissa.
- Bratt katkaisi heikon jaksonsa. Taululla pari maalia ja paikat oli hattutemppuunkin.
- Pääasiassa kypsää/varmaa peliä johtoasemassa.

Miinukset:
- Virheet joista Hurricanes-pelaajat pääsivät läpiajoon ja yv-hyökkäyksiin (etenkin ottelun alussa).
- Jäähyt.

Hughes sivusi seuraennätystä.

NJEspoo

Hughes, Bratt ja Vanecek teki jokainen hienon paluun omalle tasolleen.

Pari ekaa erää hyökkäävämpää peliä ja kolmas keskityttiin enemmän puolustamiseen. Ottelun alussa tuli muutama 2vs1 -hyökkäys omiin, mutta muuten puolustus oli mallillaan. Alivoima suoriutui tehtävästään myös erinomaisesti.

Sitä oltais sitten jaetulla kärkisijalla omassa divisioonassa Carolinan kaa, vaikka niillä onkin yks matsi vähemmän pelattuna. On tää ollut hienoa kateltavaa ylipäätään.

Tällä viikolla neljästä pelistä kolme Tampaa vastaan, joten voidaan jo melkeen puhua minipleijarisarjasta.

Llllettsssgouuuu!

Paridae

NJD
Miinuksiin lisättäköön, että Mercerin seurahistorian pisin pisteputki katkesi. 12 otteluunko se taisi jäädä. Hurjaa miten nämä nuoret klopit ottavat seuran henkilökohtaisia ja joukkuetilastoja haltuunsa.

Meier kuuluisi tällä hetkellä neloskenttään ja sopisi sinne myös pelityyliltään. Voimasuojausta vanhan kunnon Zubrusin malliin. Muuten ollut aivan kujalla ja vaikuttanut hitaalta Devilsin vauhtikiekossa. Kaipa se siitä. Ja jos ei lähde, ainahan sen voi draftissa myydä jotakuinkin samaan vastineeseen eteenpäin. Win-win.

dali

Kyllähän se lämmittää, miten Hughes ja Bratt pelasivat amerikkalaisittain ilmaistuna kannanotto-ottelun. Silti minusta illan ykköstähti oli etenkin avauserässä loistanut Vitek Vanecek. Todella tärkeitä torjuntoja ottelun sisällä 0-0- ja 1-0-tilanteessa. Vitekin tähtihetki tuli toki toisessa erässä, kun hän ryösti Sebastian Aholta maalin.

Kokonaisuutena hyvä esitys Devilsiltä. Muutama töppäys tuonne sekaan mahtui, mutta kokonaiskuvassa fiksua ja jopa huolellista pelaamista johtoasemassa. Ei Devils varsinaisesti päässyt kruisailemaan, mutta peli pysyi hyvin hanskassa.

Tuonne plussiin voisi lisätä sen, että Ruff palautti Brattin Hughesin ketjuun. Syntyi jälkeä.

Sitten muita asioita. Bobby Holik on tärkeä osa Devilsin 40-vuotista historiaa. Hän sai puheenvuoron Stan Fischlerin haastattelussa.

It meant something to me being a teammate with legends of the game. Scotty Stevens, Marty Brodeur, Scotty Niedermayer, and Claude Lemieux come to mind. And, by the way, Claude belongs in the Hall of Fame. Plus, we had great team guys like Randy McKay, Kenny Daneyko, Bruce Driver, Tommy Albelin. I could go on and on with guys like Patty Elias, Scotty Gomez, and the best player of them all, Sergei Brylin.
Bobby on yhä entisensä antaessaan lausuntoja.

Toby Dammit

Nyt täytyy olla kyllä eri mieltä. Pisteitä ei ole vielä tullut ja peli on epäsynkassa Hughesin kanssa, mutta onhan siellä nähty jo tosi paljon välähdyksiä kaverin vaarallisuudesta ja pelitaidosta. Ajan kysymys vaan, milloin homma lähtee kunnolla toimimaan. Eikä se luistelukaan miltään Bastianilta näytä, vaikka ei se tietenkään ole samaa tasoa Hughesin tai Brattin kanssa.

Eiköhän Meierin peli parane, kunhan hän lisää harkkoja ja pelejä alle. Takana on kuitenkin loukkaantuminen, eri pelipaikka (oikeasta laidasta vasemmalle) ja eri pelikirja, joten ei ihme, että homma vaatii vähän totuttelua.

dali

Samaa mieltä Meieristä. Tarvitaan ripaus kärsivällisyyttä. Meier pääsee tekopaikoille, mutta mikään ei tällä hetkellä uppoa verkkoon. Mutta kunhan hän pääsee paremmin sisään pelitapaan ja Hughesin/Brattin aivoituksiin, tulostakin alkaa tulla.

Vertailun vuoksi: Lähihistorian suurhankinnoilla Hallilla ja Kovylla meni noin vuosi, ennen kuin he tekivät huipputulosta joukkueen kantavina voimina.

Pelaajavertailu Meierin ja Zubrusin välillä ei ole kovin hedelmällinen, mutta Zubben ketjuhan oli aina takuuvarma ja usein joukkueen paras koostumus. Toivottavasti Meier yltää tässä mielessä Zubrusin tasolle!

NJEspoo

Eiköhän Meierin peli parane, kunhan hän lisää harkkoja ja pelejä alle.
Tähän liittyen, niin en tiiä, ymmärsinkö väärin Ruffin puheista, ettei joukkue meinaa harjoitella maaliskuun aikana kovan otteluohjelman takia. Puhui siitä, että välipäivät käytetään palautumiseen. Toki tuolla on kuun lopussa pari väliä, missä on kaks vapaapäivää putkeen, joten ehkä sillon sitten. Ja onhan tietty varmaan aamujäitä, mutta joukkueen perustreenejä ei ymmärtääkseni ole suunniteltu.

Peleissä se paras tatsi kuitenkin syntyy.

Toby Dammit

Joo, en ihmettele jos näin. Eilen tuli vastaan kommentti, jonka mukaan Devils pelaa seuraavan 30 päivän aikana 16 peliä. Aika tiukka tahti.

Nelone

Minnesota Wild

Vaikka tahti on kova, niin siellä on myös 14 muuta joukkuetta, jotka pelaavat samat 16 matsia osa jopa 17 samassa ajassa. Kova rutistus joka tapauksessa, kun on isoja pisteitä jaossa.

Toby Dammit

Joo, näköjään koko liigassa kiihtyvä tahti kauden loppua kohti.

dali

Näinhän otteluohjelma yleensä rakentuu. Alkukaudella ei yritetä suotta kilpailla MLB:n ja NFL:n kanssa näkyvyydestä.

Aamujäät (ja vapaaehtoiset treenit) tuolla pyörivät, mutta täyspitkiä sessioita on tosiaan vain harvakseltaan ja välipäivät käytetään ensisijaisesti palautumiseen.

NJEspoo

Sellanen peli. Devils ei viimestelly tehokkaasti, kun taas vastapainoks vastustaja käytti kovalla prosentilla kotijoukkueen virheet hyödyks.

Eka erä oli selvästi Devilsin. Severson vei Paholaiset johtoon ottelun alkuvaiheilla ja siihen lisäks oli vielä pari tolppaa Gravesilta ja Hamiltonilta, Hischierillä pari paikkaa, sekä tietty Gravesin hylätty maali. Tampa onnistu kuitenkin tekemään alivoimamaalin ja se varmasti söi hieman ukkoja hyvän erän jälkeen.

Tokassa erässä Devils kävi kerran ylärimassa, mutta sitä pidemmälle ei päästy. Tampa teki maalit ja viimeistään Kucherovin vikalla sekalla tehty pussi ratkas pelin.

Kolmas erä oli lähinnä neppailua molemmilta jengeiltä, kun Devilsillä ei ollut enää henkeä.

Lazar debytoi nelosen laidalla Bastianin ollessa pois loukkaantumisen takia. Pääs pelaamaan myös alivoimaa ja vikassa erässä av:lla hieno heittäytyminen lämärin eteen.

Wood jätti pelin kesken tokassa erässä, eikä siitä oo vielä tullut tietääkseni lisätietoa.

Vanecekilta heikompi peli, vaikka eihän se niitä puolustuspään virheitä tehnyt. Voipi silti olla, että ens pelissä nähdään Schmid maalissa.

Onneks saadaan nopeasti revanssi Tampaa vastaan. Pelaajat tietää ainakin, mitkä virheet karsia pois. Sitten jää jäljelle vaan itse toteutus.

Toby Dammit

Turhauttava tappio. Ekan erän jälkeen tilanteen olisi pitänyt olla 3-0, niin valtavasti paikkoja oli, mutta kun et tee omista paikoista ja päästät vastustajan ylivoimalla ylivoimahyökkäykseen, niin tilanne olikin erän jälkeen 1-1. Tokassa erässä Tampa paransi selvästi ja paikkoja tuli suht tasaisesti molempiin päätyihin. Vasilevsky vei kuitenkin maalivahtipelin, samoin Tampan pelaajat olivat tehokkaampia paikoissaan.

Hyvää harjoitusta pudotuspelejä varten. Nuo virheet pitää saada niihin mennessä minimiin, eikä joka matsissa voi antaa vastustajalle useita yv-hyökkäyksiä.

Vanecekille on mennyt viime aikoina liikaa noita suoria vetoja b-pisteen tuntumasta maaliin. Pikkuisen pitäisi skarpata maalin suulla.

No, näitä sattuu ja torstaina uusi yritys.

FinDevil

New Jersey Devils, Tottenham
Turhauttava tappio. Ekan erän jälkeen tilanteen olisi pitänyt olla 3-0, niin valtavasti paikkoja oli, mutta kun et tee omista paikoista ja päästät vastustajan ylivoimalla ylivoimahyökkäykseen, niin tilanne olikin erän jälkeen 1-1.

Joo peli täysin hallinnassa aina siihen ekaan ylivoimaan asti. Sitä ennen pari tolppaa, yksi hylätty maali ja muutama muukin hyvä tontti. Sen jälkeen pelkkää sekoilua. Itellä hirttää nykyään hermot samantien kiinni kun ylivoimalla päästetään maali. Vieläkin varmaan traumatisoitunut siitä Recchin aikaisesta ylivoimasta kun kiekkoa ei saatu alueelle edes tuotua tai saatikka pidettyä sitä 15 sekunttia pidempään hallinnassa ja jatkuvasti päästettiin maaleja omiin.

Toivottavasti torstaina nähdään parempaa.

NJEspoo

Kolikonheittokisassa jäi lyhyempi tikku käteen. Niillä on mukava voittaa, mutta häviöt on ainakin mulle nykyään oikeestaan ihan se ja sama. Taas oltiin lähempänä voittoa ja su-ma yönä saadaan kolmas uusinta Tampaa vastaan. Siinä välissä tietty Florida vastassa.

Ekassa erässä huomas heti, että Tampa oli hieman muuttanut pelityyliään edellisestä kohtaamisesta. Niiden pakit toimitti kiekkoa viivalta luukulle ja sitä kautta niiden avausmaali pelin alussa syntyikin. Kiekko oli muutenkin enemmän vastustajan hallussa ja Devilsillä oli nihkeää saada peliään kulkemaan.

Tokaan erään taas pieniä ketjumuutoksia ja peli lähti rullaamaan paremmin. Ykköskenttä oli selvästi kantava voima ja ne kyhäskin tasotuksen kahden selvitetyn alivoiman jälkeen. Schmid pelas hyvin ja otti erän puolivälin jälkeen sellasen game saverin, että oksat pois. Siihen päälle vielä Boqvist onnistu erän lopussa kalastamaan samasta tilanteesta kaks jäähyä, mutta 5vs3 ylivoima jäi piippuun. Heti perään saatiin kylmää vettä niskaan, kun Tampa paineli johtoon. Momentum ois pitänyt käyttää erän lopussa hyödyks.

Kolmannessa erässä oli taas tunteiden vuoristorataa. Alussa Devils taas yv:lle, mutta ei tulosta. Sen jälkeen Meier tasoitti pelin ekalla kotimaalillaan. Hughesilla ja Brattilla oli 2vs1 hyökkäyksessä paikka viedä Paholaiset johtoon, mutta ei millään. Siihen perään oma jäähy ja vastustaja taas johtoon. Devils sai lopussa vielä yhden yv:n ja siihen päälle otettiin vielä veska pois. Se tuotti tulosta, kun Meier iski illan tokan osuman onetimerista. Se pitää jatkossa laittaa ylivoimalla sinne oikealle omalle tontilleen.

Jatkoaika oli jännittävä, mutta kumpikaan jengi ei saanut maalia aikaseks.

Kokonaisuutena selvästi huolellisempi peli, mitä edellinen. Ei tainnut Tampa saada yhtään ylivoimahyökkäystä nyt. Hyökkäyspäässäkin oli tontteja, mutta Vasy hoiti hommansa hyvin.

Kohti Floridaa.

Toby Dammit

Devils tuli peliin erilaisella taktiikalla kuin viime pelissä, jossa hyvä aloitus toi tappion. Nyt nihkeä aloitus ja siitä sitten vähitellen peliin mukaan. Ekassa erässä ei paljoa saatu aikaan, mutta sen jälkeen paikkojakin alkoi tulla.

Isoin miinus kahden minuutin 5 vs 3 yv:stä. Tosi heikkoa tekemistä, tuli Recchin aikainen seisoskelu mieleen. Ja heti sen jälkeen Tampan johtomaali.

Plussaa kuitenkin siitä, että Devils nousi kahdesti tasoihin. Paikkoja olisi ollut voittoonkin, mutta ei tällä kertaa.

Jos se voitto Tampasta tulisi sitten vieraskaukalossa.

FinDevil

Aika hyvät oppitunnit Tampa tarjosi näissä kahdessa pelissä. Toka ottelu kokonaisuutena parempi kuin eka. Samaa mieltä @NJEspoo kanssa että rankkareilla häviö ei nyt ihan niin paljoa harmita vaikka mielummin sitä voittaisi.

Isoin miinus tosiaan siihen hukattuun 2 minuutin 5vs3 ja jotenkin niin klassista kun tollasen hukkaa niin vastustaja rokottaa. Olisi täällä aika eri ääni kellossa, jos Meier ei olisi lopussa tasottanut ylivoimalla. Kiva, että Meier sai pari onnistumistakin.

Tällä hetkellä kun playoff paikka on 99.99% varma niin ei yksittäiset tappiot paljoa haittaa (ellei siihen liity päästettyjä maaleja ylivoimalla) vaan enemmän katsoo sitä kokonaisuutta. Tampaakin vastaan nyt nähtiin 2 häviötä, mutta kun Devils pelaa omalla tasollaan ja paketti on kasassa niin täysin voitettava joukkue tuokin. Vasilevski oli kyllä loistava molemmissa peleissä.

Seuraavaksi tosiaan Florida vieraissa. Mahtaakohan Hischier vielä kummitella Tkachukin pään sisällä.