Suomi-sarjan otteluseuranta 2022–2023

• 65 526
  • 444

The Rock

Hyvää yötä Lempäälä. Raahe-Kiekko 0-3-vierasjohtoon, kun kolmatta erää pelaamatta vajaat seitsemän minuuttia.

The Rock

Raahe 0-4 tyhjiin ja kohti lauantaisaunaa E. Helaakoski Areenalla.

The Rock

Virkiä näyttää näin rantaruotsalaismaisesti peräaukkohoonaavan Huntersia oikein huolella, sillä johtavat peliä jo 8-3.

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Virkiä tasoittaa voitot kaatamalla Huntersin 8-3. Vakuuttava esitys lapualaisilta tänään.

oiler99

Raahe-Kiekko voittaa LeKin 0-5 ja johtaa sarjaa nyt voitoin 2-0. Lauantaina Raahessa on sarja katkolla Ratsumiehille.

Maalivahtien torjuntoihin on tainnut kolmannen erän osalta lipsahtaa pieni virhe, kun LeKin veskari Kylliselle merkitty 100 torjuntaa. Nyt korjasivat.

Naxnax

Ehdottomasti JHT/Kärpät
Voi saatara, ei pysty kahtoon, vaikka kovasti yrittää. Toivon nopeaa peiliin kahtomista koko porukalta. Kentän nopein oli tänään Gronoff. Mitä täällä tapahtuu? Jätkät on aivan liian ylimielisiä. Possunaamarit vielä loppuun ja jos saatas se 10 kakkosta istuttua vikaan erään.

Iso toivomus seuraavaan peliin. Unohtakaa tämä peli, koska sitä ei ollukkaan.

oiler99

Kaarinassa HCIK pitää Pyryä tiukoilla, peli nyt 3-3 kun kolmatta erää on jäljellä 10 minuuttia.

The Rock

JHT:lla vasta kevyet kuusi kakkosta ja yksi aiheutettu rangaistuslaukaus kolmanteen erään. Selkeä loppukirivaihde silmässä siis.

The Rock

Kunhan nyt ei menisi JHT:lla lataus pakkovoittopaikassa aivan yli. Sellaisia viitteitä ainakin on ilmassa, joista osuvimman antoi hetki sitten Ville Kivimäki taklattuaan ajassa 1:45 Haukkojen Lenni Kämäräistä suoraan numeroihin ulosajon arvoisesti.

The Rock

Haukat siirtyy Santeri Seppälän ylivoimaosumalla 0-1-vierasjohtoon Kalajoella.

The Rock

Haukkojen kannalta on erittäin hyvä asia, että Jarno Palola näyttää keskittyvän tällä hetkellä kaikkeen muuhun, paitsi jääkiekon pelaamiseen.

The Rock

Nyt menee mielenkiintoiseksi Kalajoella, sillä JHT on hiipinyt toisen erän aikana jo 3-1-johtoasemaan. Näinköhän sitä vaan tästäkin tulisi vielä kunnon sarja?

Mikke73

Haukat, Ässät
Oudon passiivista peliä Haukoilta aina JHT:n johtomaaliin asti. En tiedä haluttiinko säästellä kolmanteen erään vai oliko JHT mukamas niin hyvä, ettei pystytty omaan peliin lainkaan. Boksista pitäisi kyllä pysyä poissa...

The Rock

LeKi-kippari Jesse Hurme iski Raahessa lempääläisten vajaan 120 minuutin mittaisen maalittoman jakson poikki ja tasoitti pelin 1-1-tilanteeseen.

The Rock

Raahessa mennään 1-1-tilanteessa, ja samalla ensimmäistä kertaa tämän kevään pudotuspeleissä, hakemaan ratkaisua pelille jatkoeristä.

Porvoossa oli tiukka peli, jonka Hunters selvitti 2-1. Hunters ehkä lievästi niskan päällä, mutta näkemys menisi varmaan gallup-tuloksissa virhemarginaalin sisään kumpi oli lähempänä voittoa, sillä sen verran oli paikkoja Virkiälläkin varsinkin viime minuutilla.

Saa nähdä kuinka huomenna luistin kulkee joukkueilla, sillä varsinkin Virkiällä on aika raskas sarja ollut matkustuksen muodossa.

Lapualta oli kannattajia kannustamassa omiaan. Epäilin porukassa käytetyn dopingia, sen verran jaksoivat kannustaa.

The Rock

Siihenkö ratkesi Kalajoen matsi? JHT siis 4-1-johtoon vajaat seitsemän minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä Sebastin Martin osumalla.