Otteluseuranta Mestis (kausi 2022–2023)

  • 203 413
  • 5 304

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Pikkuisen eri on kattoa Espoo-Ketterä matsia lähes täydessä (?) hallissa kuin jotain Peliitat-KeuPa vääntöä. Komeasti on kyllä porukkaa Espoossa löytänyt hallille. Kaikella kunnioituksella Ketterää kohtaan, mutta ei vaan voi välttyä ajatukselta Espoo-RoKi finaaleista. Olisi kyllä eeppinen sarja ja yleisökeskiarvo pyörisi varmasti jossain 3k+ nurkilla.

Hoidatte meidät viimeistään välierissä, niin ei tarvitse tyytyä vain haaveiluun finaaleista.

Vertanen 1-1.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Vertasen äiskän mukula!!
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Jahas, täällä taas pelataan pudotuspelejä etukäteen. Onnea voittajille.
Tää on hei Mestistä. Sääntöjä muutellaan viikoittain, niin miksi ei voida jakaa pyttyäkin jo maaliskuun alussa :)
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Kyllä erän viimeset minuutit olivat aika kyseenalaista toimintaa tuomareilta. Ihan oikein siitä Kiekko-Espoon pelaajat kävivät kyselemässä mitäköhän vittua. Selitellä ei kuitenkaan kannata. 1-1 on ihan oikeutetut lukemat taululla. Hyvä vika erä saadaan.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Ketterä taas parempi 5vs5 pelissä toisessa erässä. Erikoistilanteet kotijoukkueelle. Näinpä siellä huomattiin mahdollisuus ja otettiin 14 minuuttia jäähyjä erän loppuun.

Huhtalalla varsinainen supervaihto: omassa päässä Ketterä levyksi laitaan. Kiekko mukaan ja ylös. Vastustajan kultakypärä katolleen matkan varrella. Sitten kiekkoa maalille ja 1-0.
 

jarpie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Leppäsellä ei montaa heikkoutta ole mutta yksi on kyllä tuo pään kestäminen. Protestointi on ok varsinkin jos aihetta on mutta harvoin siitä mitään hyvää seuraa että käydään kostamassa, varsinkin kun erää se pari sekuntia jäljellä. Nyt meni viimeinen erä sitten astetta vaikeammaksi kun heti alkuun jäähy tapettavana.

Ignatjew ollut ihan huikea kaksi erää ja toivottavasti on vielä kolmannenkin koska sitä saatetaan tarvita.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Hävettäisi olla nyt tuomarikopissa, jossa varmaan tilanteita toivottavasti kelaillaan. Ketterän maalia ei pitänyt edes syntyä, vaan alivoima. Lopun jäähy kotijoukkueelle sitten olikin aika surullinen näky tuon viheltämättä jättämisen jälkeen.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Tämä peli olisi siltäkin osin aika suositeltavaa voittaa kun kerrankin on vähän enemmän yleisöä hallilla. Aina parempi jos satunnaiskatsojalle jää tuloksestakin hyvä maku.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Jos tuosta mailannostosta/kevyestä napsusta oltaisiin jäähy puhallettu, niin niitä saisi viheltää 20 kertaa pelissä :D ja kyllä, kelasin lähetyksen ja katsoin tilanteen monesti. Ihan samalla tavalla vastaavia on tullut jo aiemmin pelissä eikä niistäkään mitään jäähyjä vihelletty.

Ollutta ja mennyttä, kohti kolmatta erää. Viihdyttävä peli ollut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös