Mikkelin Jukurit kaudella 2022–2023

• 567 660
  • 3 712

Gameson

Forsblomilla ei riitä, valitettavasti. Ensin jää turhaan kahnaamaan Kantolan kanssa, minkä takia vastustaja pääsee nostamaan ilmaisena kymmeniä metrejä hyökkäysalueelle. Sitten tässä toisessa maalissa ei ollut minkäänlaista puolustusvalmiutta.

Toki muutenkin aika surullista pelaamista.

Onneksi sentään Rissanen otti mallia Forsblomista, miten puolustetaan katseella. Henkisesti iso maali.

Andy-80

Mikkelin Jukurit
Kaikki menee. Puolustuspeli ja maalivahtipeluutus ovat tämän kauden isoja floppeja. Miten tuollaista vetoa, joka lähtee noinkin kaukaa ja sivulta ei oteta kiinni?

Gameson

Klassikko. Montako ylivoimahyökkäystä Jukurit haluaa antaa vastustajalle ja hävitä sitä kautta otteluita? Tämä toistuu kerta toisensa jälkeen, eikä siihen reagoida millään tavalla. Viimeinen oli käytännössä 3-2. Liian monta pelaajaa jää syvään. Puolustusvalmius on katastrofaalista. Jukurit hyökkää kuin pihapeleissä.

Andy-80

Nyt nähää uskaltaako OJ herätellä joukkuetta vaihtamalla mokkea ekan erätauon jälkeen.
Tähänkin peliin kulminoituu nämä maalivahtien gamesaverit. Tuohimaalta ei tule yhtään apua, ei yhtään joka sytyttäisi palon joukkueeseen. Oli ne hyviä tai huonoja laukauksia, niin kaikki menee.

juhtii72

Jukurit
Toi toinen maali meni ehkä etukulmasta vähän helposti, mutta muita en Fränän piikkiin pistäisi. Tuo puolustuspeli sen sijaan on ollut niin helvetin hukassa jo ainakin kymmenen peliä, että mikä siinä on ettei sitä saada kuntoon...?

Tuusa

Jukurit
Puolustaminen kun on tota luokkaa, mitä nyt oli, niin se on se ja sama onko maalilla Tuohimaa, Ruusu vai vaikka Tulppaani. Jos joku laittaa nuo maalit veskarin piikkiin, niin se on sokea. Alkeellista.

Jukurit
Nordsäter -3 ja Forsblom -2 ekaan erään, siitä voi vain parantaa.

En ole noita junnuja aiemmin paljon arvostellut, mutta pakko sanoa, että pitäisihän meillä olla miesten joukkueessa miehiä.

Gameson

Ensimmäinen maali, hyökkäys neljällä kahta vastaan. Toinen maali: kiekonmenetys ja huono puolustuspeli, nopea laukaus, hyvin suunnattu. Kolmas maali: hyökkäys kolmella kahta vastaan. Läheltä ylös.

Jokainen joukkue tietää tämän Jukurien kehnouden. Ja käyttää sitä rajusti hyväksi. Jukurien puolustusvalmius on karmiva, jos se ei saa painetta hyökkäysalueella.

Gameson

Pommitukseksi menee, mutta: arvatkaapa miksi Jukurit pääsi tasoihin? Se sai hallinnan tunteen muutamalla viivelähdöllä. 2-3-kavennusta edelsi, että Kirk pääsi ylittämään siniviivan kiekon kanssa ja Jukurit voitti päätypelin. Tasoitus olikin perinteistä karvauspeliä Jukureilta. Tätä lisää. Välillä pitää ottaa viivettä käyttöön, jotta ei joudu koko ajan puolustamaan.

Kolistelija

Jukurit
Nässen näköjään tippunut pelistä pois. Ei näkynyt toisen erän ylivoimilla ja on pelannut vain vajaa kuusi minuuttia. Alan jo uskomaan johonkin kiroukseen näiden loukkien takia. Vähintään joku perkeleen shamaani on joukkueen kironnut.

Tuusa

Jukurit
M Kovarcikille ja koko joukkueelle teki toinen erä hyvää. Ja pakko laittaa iha pienet kehut Tuomaalalle. Nythän siellä näkyi jo viitteitä vaarallisuudesta hyökkäyspäässä. Jokohan lähtis..?