Peliesitykset ja suoritukset 2022–2023

  • 505 415
  • 8 950

Tounaii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mitäs keinoja kesken kauden peliruuhkissa keksisi? Varmaan on palavereja pidetty ja joukkueen kanssa käyty asioita läpi. Kärkiukot pelaa tällä hetkellä alle tasonsa ja muu joukkue on täynnä melkein samasta muotista olevia nuoria. Niin hyvin kuin Lelu on skouttaamista pääsääntöisesti tehnytkin, niin kyllä niiden nhl-kasvatusrahajunnujen ohella tartteis vähän sitä kovempaakin jyrää jengiin.

Omasta mielestäni joukkueella on hyvä ja aktiivinen pelitapa ja se pääsääntöisesti toteuttaa sitä hyvin ja pelaa aktiivista kiekkoa. Kun maalintekijät on kortilla ja kyrmyselkäiset velimattisavinaiset ja jirismejkalit loistaa poissaolollaan, niin pelien koventuessa alkaa olla hankalaa. Ja ylivoima-asiat lienee kaikille selvää. Aika monta matsia olisi voitu viime aikoina ratkoa, jos tossa yv:ssä olisi joku tolkku. Tänään jos Teemu Eronen & co heittää vielä yv:llä vastustajan siniseltä alaspäin Jasekille omalle b-pistelle, niin saatan sulkea lähetyksen.

Vaikka mä en valmentaja olekkaan, niin henkilöstöjohtamista ja kouluttamista on tultu harrastettua monta vuotta.
Tämän pohjalta koen, että jatkuva sekoittaminen hankaloittaa kemioiden muodostumista.
Hölön kunnianhimoinen tavoite on selvästi siinä, että jokainen osaisi pelata jokaisen kanssa, mutta mä koen että se vaatisi sen, että runko pysyisi useamman vuoden lähes muuttumattomana.

Henkilöstöjohdon osalta esimerkiksi työntekijän tuotantotehokkuus laskee huomattavasti jos työntekijä ei tiedä missä ja mihin aikaan hän tekee työtä.
Jääkiekossahan tuollainen nyt ei ole nähtävissä, mutta näkisin että jos joka matsissa pelaat eri jätkien kanssa, niin se tehokkuus myös sippaa samalla tavalla.

Tämä nyt kuitenkin vaan tätä omaa mutuilua ja uskon, että Hölöllä on tähän varmastikkin fiksu vastine, jos tätä siis hänen kanssaan tulisi keskusteltua.
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Viimeisen reilun kymmenen pelin otannalla sanottuna on pakko sanoa, että yksikin löperö rystylätty vielä, niin telkka menee kiinni.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
On kyllä masentavaa, suorastaan ahdistavaa olla tällä hetkellä Pelicansin fani.
 

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun oikeasti tulee mietittyä jaksaako sinne hallille seuraavaan peliin lähteä. Viimeseen kahdeksaan yksi vaivainen voitto.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Sitä mä ihmettelen että miten ei saada syöttöjä lapaan, ei sitten millään. Tosi monta kertaa syötöt jää taakse ja hyökkäykseen lähtevät pelaajat joutuvat pysähtymään ja samalla koko pelistä katoaa flow.

Jasekilla oli muutama hyvä vaihto jossa se ihan tosissaan taisteli ja pelasi joukkueelle, mutta niitä vastaan oli kymmeniä harhasyöttöjä, kiekonmenetyksiä ja huonoa kiekonkäsittelyä, mutta yritystä mä arvostan, vaikkakin kiekollisesti ei ole esittänyt pitkään aikaan yhtään mitään.
Iikka nyt on vaan tällä hetkellä umpisurkea ja se pitäisi heittää hiuksista vittuun tuosta ykkösketjusta, kun ei se peli vaan toimi Jasekin kanssa ja samaan aikaan Jasekin tutkapari Kivenmäki on kiekollisesti yksi parhaita jengissä. Surullisin esimekki Kangasniemestä on se kun olikohan se Eronen syötti poikittaissyötön joka tuli ihan täydellisesti kohdilleen, niin jostain hämmentävästä syystä Iikka yritti kai laukauksen sijaan ottaa luistimella haltuun ja kaatui kiekon voimasta. Ihan-vitun-naurettavaa.

Kelleher tosiaan painaa duunia hienosti, vaikkakin se pysyy vähän liian pitkään kiekossa, mutta jumankauta se yrittää ja vääntää, siitä suuri arvostus. En pistäisi lainkaan pahaksi jos olisi täällä myös ensi kaudella.
Siellä on muutenkin näitä Tukiaisia, Roineita ja Hämäläisiä jotka todella tekevät töitä, mutta nyt pitäisi saada niiden työmäärää käyttöön ja tähtiä hereille. Tänään vaan sattui Roineen ja Kelleherin aikana Sport pistämään turhan paljon maaleja omiin, mutta ei niiden takia.

Pakiston kapeus näkyy nyt kun Riihinen on vajonnut sille aiemmin nähdylle junnutasolle ja Salminen on myöskin ihan eri pelaaja kun alkukaudesta. Blood puolustaa hyvin ja kuluttaa vastustaa, samoin Mylläri, jolla on myös annettavaa kiekollisessa pelissä. Utunen on tällä hetkellä ehkä tasaisin suorittaja, mutta olisi parhaimmillaan joukkueen kolmanneksi parhaana pakkina, mutta tällä hetkellä edellä on vain Eronen joka on ehkä Myllärin lisäksi ainoa joka saa kovan syötön omille jäätä pitkin niin että vastaanottaja pystyy edistämään peliä.

Niin ja 14 torjuntaa ja viisi mennyttä maalia [joista yksi tyhjiin], niin kyllä Patrikaisen piikkiinkin voi pistää jotain, eikä pelkän joukkuepuolustuksen murenemiseen.
Joukkue murenee ihmeellisesti vastustajan tehdessä maalin, etenkin jos se on pelin ensimmäinen maali, niin sieltä ei enää voittoa saada kairattua.

Eteenpäin, taistelu jatkuu.
 

palli gunnar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt kun sanomattakin selvää että suora playoff paikka (kuuden joukko) on viikon päästä muisto vain ja tällä pistetahdilla tekee tiukkaa päästä edes kymmenen joukkoon (tod. näk sijoitus 12) niin nythän ehkä kannattaisi suunnata katse jo ensi kauteen, nyt kun ei enää maalivahditkaan kannattele kuten syksyllä mutta syksyn hyvien pelien ansioista niillä saattaisi olla markkina arvoa niin ehkä kannattaisi laittaa ainakin toinen laittaa ns "lihoiksi", turha pitää kahta suht hyvää vahtia koska kausi tulee päättymään suht aikaisin joka tapauksessa ja joku joukkue joka oikeasti haluaa menestyä saattaisi loppukaudeksi toisen ottaa, ei suurta säästöä toisi mutta kuitenkin.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Iikasta täällä paljon juttua. Itselaittaisin sen Bryggmanin ja Vilenin/ Hämäläisen kanssa. Tarvii vahvan runnojan ja molempiin suuntiin hyvin pelaavan sentterin viereen. Parhaat pelit meillä Iikka pelanut Hanun kanssa ja tälkaudel tossa Hämäläisen ja Lassen kanssa.

Tukiaisella kyllä orastavasti hyvää tekemistä. Antaisille sille yhä mahkan Kivenmäen ja Jasekin kanssa.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös