Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 011 941
  • 19 703

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joo, ei tämän pitäisi olla maalin peli. Kärpät on vienyt 5vs5 -peliä, mutta silti ollaan ainoastaan maali edellä.

Osasyynsä toki surkealla ylivoimalla.
Se on just näin. Pakko kuitenkin antaa tunnustusta molemmille joukkueille sen verran, että onhan tuo Kärppien ylivoima tänään ollut epämääräisen arvioni mukaan noin 1882.33 kertaa parempaa kuin kertaakaan aiemmin koko kaudella ja vastaavasti vastustajan alivoima on operoinut tällä kaudella yli 90% varmuudella. Väittäisin, että kerrankin oltaisiin SaiPaa vastaan ottelu noilla ylivoimilla ratkottu.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Heikkalan kiekoton tekeminen on ihan helvetin hyvää. Tuo karvauspelaaminen on todella sähäkkää ja oikea-aikaista. Hyvä esitys neloselta saatu tänään.
Pistänyt itsellä kyllä jo sama useammassa pelissä silmään, että todella hyvä palanen ollut Kärppien korkeaa prässipelaamista viime aikoina tuolla omalla sähäkällä, työteliäällä ja energisellä pelaamisellaan. Painaa niska kyyryssä hommia ja omalla tekemisellään saa häirittyä loistavalla tavalla vastustajien pelinrakentelua ja -avaamista, joka on johtanut usein jopa Kärppien kiekonriistoihin, joko hyökkäysinisen tuntumassa tai sitten viimeistään keskialueella.

Valtava upgreidaus tuolla saralla mm. Karviseen mielestäni.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei hirveästi Lukolle jäähyjä vihellellä.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mitä helvettiä tuolle joukkuelle tapahtu ekalla erätauolla? Täähän on ihan hemmetin viihdyttävää katseltavaa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös