Valioliiga ja Football League (ja cupit) 2022–2023

  • 193 084
  • 2 395
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola

Everton voisi olla Seanille lopulta ihan hyvä paikka. Kassa olisi kunnossa mutta odotukset aika nollissa.

Sitten kun miettii, että se edellinen hyvin onnistunut manageri oli Moyes, joka uskoo aika samanlaiseen ”pakka tiiviiksi ja pallo vittuun omasta boksista” tyyppiseen futikseen, niin ei siellä fanitkaan välttämättä ole pelityyliä heti krtisoimassa jos Everton vaan pärjäisi. (Toki Ancelotti oli hyvä mutta aika jäi sen verran lyhyeksi).

Lampsin osalta homma alkaa olla aika nähtynä, ihan reilut mahdollisuudet on saanut yrittää mutta ei vaan riitä.
 

Barney

Jäsen
Everton voisi olla Seanille lopulta ihan hyvä paikka. Kassa olisi kunnossa mutta odotukset aika nollissa.
Tässä kun aloin katsomaan Evertonin pelaajistoa, niin Dyche ja Evertonhan olisi ihan match made in heaven.

Toppariparina ja joukkueen selkärankana Tarkowkski-Coady. Ei Coady mikään Ben Mee ole, mutta menettelee. Oikeaksi laitapuolustajaksi Seamus Coleman, joka on niin Dychen näköinen laitapuolustaja kuin voi vain olla. Hidas eikä ole hyvä oikein missään, mutta taistelee silti kentällä. Toiseksi laitapuolustajaksi sitten Mason Holgate, Ben Godfrey tai joku muu toppari, jotta pelissä säilyy kuitenkin joku tasapaino eikä peli mene pelkäksi hyökkäämiseksi.

Keskikentän keskutaan Onana-Gueye. Ei tarvitse perusteluja. Toisen laiturin paikan ottaa itseoikeutetusti Alex Iwobi, joka osaa juosta laitaa pitkin ja keskittää silmät kiinni. Toisena laiturina on normaalisti Townsend, mutta silloin jos Dyche haluaa lähteä hulluttelemaan, niin siihen voidaan laittaa myös vähän taitavempana pelaajana Burnleysta tuttu McNeil. Kärkeen sitten rymistelijäkaksikko Maupay-Rondon ja Calvert-Lewin tulee tarjoamaan aina tuoreita jalkoja niissä otteluissa, joissa Dyche aikoo käyttää 90 minuutin aikana vaihdon.

Kaksi ehdotonta kärsijää Evertonissa olisi. Ensinnäkin T-rex saisi etsiä välittömästi uuden seuran, sillä Dychen joukkueessa maalivahdin pitää olla mies eikä mikään viivahiiri. Toinen kärsijä olisi Anthony Gordon, jonka Dyche heittäisi henkilökohtaisesti niskaperseotteella helvettiin sen jälkeen, kun Gordon saapuisi treeneihin.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Tällä hetkellä näyttää siltä ettei Evertonin rosterissa ole tarpeeksi hyviä maalintekijöitä laisinkaan. Paikkoja osataan rakentaa hyvin, mutta sormi menee suuhun silloin kun pitäisi tehdä se tärkein eli maali vastustajan verkkoon. Erikoistilanteiden hyödyntäminen on onnettoman huonoa.

Uusia hyviä hankintoja ei voida tehdä ellei myydä tarpeettomia turhakkeita ensin pois Evertonin rosterista.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ensimmäisinä Toffeen uuden valmentajan tuoman supervireen saavat tuta Arsenal ja Liverpool. Voisi pestin helpomminkin aloittaa.
 
Recordi valmentajana ei oikein mene samoja uria, mitä pelaajana. Vieläkö jatkaa näitä juttuja tai onko edes ottajia?

Teki kuitenkin Derbyssa hyvää työtä. Selväähän se on nyt tarkasteltuna, että Lamps hyppäsi liian isoihin saappaisiin liian aikaisin manageriuransa alussa. Tässä kohtaa seuralegendan statuksesta oli lopulta enemmän haittaa kuin hyötyä.

Voi olla, että vetää happea jonkin aikaa ennen seuraavaa pestiä. Tavallaan hän on taas lähtöruudussa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly

Buster

Jäsen
Lisää lasinilkkoja kehiin, Litti kärkeen!
Sebastian Deisler- Jari Litmanen - Marco Reus
Abou Diaby (c) - Jack Wilshere - Jack Rodwell
Fabio Aurelio - Phil Jones - Jonathan Woodgate - Eric Bailly
Matt Murray (Olisi voinut olla maajoukkueessa tuona englantilaisten maalivahtien mustana aikana, ellei loukkaantumishistoria olisi vertaansa vailla tolppien välissä.)

Valmentaja: Jurgen Klopp

Penkillä: Chris Kirkland, Ledley King, Mika Väyrynen, Teemu Tainio, Daniel Sturridge, Ibrahim Afellay, Stuart Holden, Micah Richards, Alex Oxlade-Chamberlain, Stefan Jovetic ja Carlos Kaiser ( :) ). Lisäksi joukkueeseen hankitaan tammikuussa lisää kokemusta mm. Harry Kewellin, Kieron Dyerin ja Owen Hargreavesin muodossa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Myönnätkö, että hitusen läikähti vahingonilon tunne puserossa?

Ei vaan, kurja homma kyllä Ingsille. Mieluusti olisin nähnyt hänen saavan hyvän loppukauden West Hamissa. Villassa on saatettu huokaista helpotuksesta kun saivat juuri uutta hyökkääjää Ingsin tilalle.

No ei, enkä huomannut että tämä oli jo aikaisemmin tuotu esille. Lähinnä toi Ingsin lasisuus oli se juttu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös