Jokerit Mestikseen – millä fiiliksillä?

  • 123 237
  • 782

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Onko mitään järkeä kasata Mestikseen miljoonamiehistöä? Puolellakin miljoonalla on kirkkaasti pelaajabudjettien kärjessä, neljänneskin riittäisi siihen. Miksi laittaa hemmetisti enemmän rahaa joukkueeseen kun vähemmälläkin voi selvitä? Liigakarsintoja kun ei ainakaan tämän hetken tietämyksen perusteella pelata tulevaisuudessakaan niin ei sen joukkueenkaan tarvitse olla liigatasoa. Ymmärtäisin miljoonapelaajabudjetin siinä tilanteessa, että karsinnat pelattaisiiin ja pitäisi voittaa liigan jumbo pelaamalla.

Ainakin maksavan katsojan puolesta kalliissa joukkueessa on järkeä ja saa rahalle vastinetta. Isommilla talousalueilla on enemmän myös sisäistä kilpailua maksavista katsojista, vaikka toki katsojiakin on enemmän. Aika harvoin hallit ovat täysiä edes Liigassa. Liigasuunnitelman kannalta olisi myös hyvä kyetä osoittamaan taloudelliset kyvyt ja resurssit kunnolla. Myönteinen kabinettipäätöskään ei ole selviö. Liigassa pelaajabudjetti pitäisi tulevaisuudessa kyetä nostamaan varmasti jo jonnekin yli 2 miljoonaan ja maksamaan samalla miljoonien liigaosaketta. Jokerit on myös KHL vuosinaan ehkä leimaantunut vähän isompien budjettien joukkueeksi.
Helsingissä viime viikot hallinnut tammikuinen vesisade päivä toisen jälkeen ei ole kovin kannustava tekijä suunnittelemaan tätä kovin paljoa pidemmälle
Valitettavan yleisiä nämä loskaiset talvet nykyisin ovat ja ihmiset haluavat tosiaan mukavia oloja.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämän päivän juttuja lukemalla jää vähän sellainen fiilis, että Jokerit saavat jääaikaa, jos pääsevät Mestikseen, mutta pääsevätkö he Mestikseen ennen kuin hallikuviot on selvät. Sellaista puuhailua tuo on mediatietojen perusteella ollut, ettei kukaan varmasti halua luottaa tuohon projektiin ennen kuin ovat saaneet varmistettua joko sarja- tai pelipaikan. Fiilispohjalta heitettynä en ihmettelisi, jos Jokereiden tuleva kausi kaatuisi juuri siihen, ettei kukaan uskalla luottaa heihin.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Jotenkin vaikuttaa mopo karanneen Jokerikannattajilta kun puhutaan Mestiksestä. Nostetaan iso talousalue esiin miljoonabudjetteineen, ulkoilmaotteluineen vetisessä Etelä-Suomessa etc. etc. Tervetuloa Mestis arkeen todella reippaasti alle miljoonan budjetteineen, pitkine keskitalven bussimatkoineen (bussikin vanhempi rämä) pääosin viileisiin pikkuhalleihin kuuntelemaan maaseutualueiden kaupungeissa loputonta katsomovittuilua Jokereille, huonot ottelutarjoilut, jossa lisänä pelien kotituomarit. Tuplamatkoilla halvan surkeat hotellit ja halpisruokapaikat kuten ABC:n mättö. Ei yksityislentsikoita, ei luxushotelleja, ei huippubusseja, ei laaturuokaa, ei laatufysioterapiaa ja kuntosaleja etc. etc. mitään luxusta. Pelaajatkin pääosin perusmestistasoa.

Kyllä siinä KHL Jokerien Mestis brändiä saa hioa useamman vuoden, että siitä kuoriutuu todellinen hyväksyttävä Liigabrändijoukkue.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
viileisiin pikkuhalleihin kuuntelemaan maaseutualueiden kaupungeissa loputonta katsomovittuilua Jokereille
Eikö tuon luulisi olevan vain plussaa viime kausien ryssämongerruksen sijaan?
Tuplamatkoilla halvan surkeat hotellit ja halpisruokapaikat kuten ABC:n mättö. Ei yksityislentsikoita, ei luxushotelleja, ei huippubusseja, ei laaturuokaa, ei laatufysioterapiaa ja kuntosaleja etc. etc. mitään luxusta. Pelaajatkin pääosin perusmestistasoa.
Tuskin lähtevät samalla joukkueella Mestikseen. Vai meinaatko, että fanit ovat reissanneet private jeteillä ja luksushotelleissa ympäri neuvostoliittoa, syöden Michelin-ravintoloissa Habarovskissa ja Nizhnekamskissa?
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tähän kysymykseen on suht helppo vastata.
A) Jokerit tuo Suomen suurimman talousalueen Mestikseen.
B) Jokerit tuo kymmeniä tuhansia uusia katsojia Mestikseen.
C) Jokereilla on "rahat valmiina" osallistua sarjaan.

Näiden pohjalta luulisi tien olevan vähemmän kuoppaisempi Mestikseen kun Kiekko-Espoolla.
Samoilla perusteluilla voisi antaa suoraan liigapaikka.
Espookin pääsi aikanaan suoraan Mestikseen Salonojan Espoo United hirvityksenä. Aikaa, jonka aika moni haluaisi varmaan unohtaa.

Isosti tervetuloa Jokereille, kunhan vaan itänaapurit on siivottu taustalta.
Ok, muistin sitten väärin. Muistelin Espoon hakeneen vauhtia Suomisarjasta.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kiekko-Espoo nimenomaan aloitti uuden taipaleensa Suomi-sarjasta, jossa pelasi kaksi kautta. Espoo United sai paikan Mestikseen jollain koplauksella.
 

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Kiekko-Espoo nimenomaan aloitti uuden taipaleensa Suomi-sarjasta, jossa pelasi kaksi kautta. Espoo United sai paikan Mestikseen jollain koplauksella.
"Mestis todettiin Espoo Unitedille perustelluksi sarjatasoksi huomioiden vahva ja laaja-alainen espoolainen jääkiekon junioritoiminta, Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela toteaa."

 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Oli varmasti kynänkieroutta höntsän tekstissä mutta tartun silti...

Miksi se budjetti ei vois olla miljoonaa Helsinkiläisellä joukkueella jos se Rokilla on Rovaniemellä 700 kiloa?! Helsingissä tippuu päivässä tuon verran rahaa. Rovaniemellä se kerjätään elossa pysymiseksi.

Ei ne pelimatkat bussissa ole jääkiekkojoukkueella sen kummempia Turkuun, meni sitten jommalle kummalle juomamerkkiareenalle. Ouluun ja Rovaniemelle runkosarjassa mennää bussilla ja pleijereissa jetillä. Ruokailutkin monesti hoidellaan niissä halleissa misä peli on.

Ei se fysioterapeutti hiero Liiga miesten pohkeita sen kummemmin kuin Mestis poikien.

KHL ajat ja Finskin palvelut ja UTC ajassa elämiset on takana. Ne maksoi isoja miljoonia jotka Rotta tänne pesi. Jonkin verran tuli uusia ja lähti vanhoja tukijoita rybylän aikakaudella mutta Jokerit ja sen kannattajat on edelleen suurimmilta osin hengissä. Halli löytyy kun rahamiehet soittelee ja jos hakemus laatikkoon kolahtaa niin liittossa sitä hykerrellään ja saunotaan. Jokerit oli ja on edelleen iso ja ehkä se isoin kiekkobrändi Suomen seurajoukkueista. On väistämätöntä että se tulee Mestikseen.

2025 on minun ennuste että Liigassa jo painavat. 2024 menee eessä Espoo.
 

Physical Edge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Viestien määrä osoittaa kiinnostuksen tasoa, harvoin Mestis-osiossa näin vilkasta.

Organisaatioviestintää työkseni tekevänä täytyy sanoa, että tämä Jokerien/Koskisen taktiikka on poikkeuksellinen. Tänään joka medialle kerrottu vähän eri jutut, ja tarina on päivän mittaan elänyt tai tarkentunut. Jos tämä on tarkoituksellista vedätystä kiinnostuksen ja klikkauksien maksimoimiseksi, toimii kyllä. Uskottavuuttahan tämä ei esim. potentiaalisten yritysyhteistyökumppanien parissa lisää, mutta jos sitä ei arvioida toistaiseksi tarvittavan, niin mikäs siinä.

Itselle tuli päivän jutut illalla kahlattuani surullisesti mieleen Koskisen aika Bluesin toimarina. Selitys mediaan oli juuri samanlaista pikkuhiljaa tarkentuvaa sekoilua ja väistelyä, askel askelelta jouduttin perääntymään totuuden paljastuessa ja lopulta mies lähti vähän ennen laivan lopullista uppoamista.

Toivottavasti nyt käy paremmin!
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Mukavaa, jos Jokerit pääsee takaisin Suomen kaukaloihin. Fiilis on siitä hyvä. Luonnollisesti KHL:n ajan toimijoista on päästävä eroon, paitsi ei se haittaa, jos huollossa ja mailapoikina olisi vanhoja tuttuja. Pelaajiston on suurimmaksi osaksi oltava käynyt jokeripolun. Uuden jokerijoukkueen rakennusta on mielenkiintoista seurata.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kiekko-Espoo nimenomaan aloitti uuden taipaleensa Suomi-sarjasta, jossa pelasi kaksi kautta. Espoo United sai paikan Mestikseen jollain koplauksella.
United sai konkurssiin menneen Bluesin sarjapaikan. Konkurssin myötä paikka tippuu sarjatasoa alemmaksi, eli paikka oli Mestiksessä. Unitedin mentyä konkurssiin Mestiksessä haki Kiekko-Espoo sen sarjapaikkaa ja sai sen. Se oli siis pykälää alempana kuin Mestis, eli Suomi-sarjassa. Tässä on koko ajan yhteisenä nimittäjänä espoolainen juniorityö johon kaikki noi projektit kytkeytyy.

Konkurssin jäljiltä sekä Unitedille että Kiekko-Espoolle tuli tiettyjä konkurssiin menneen seuran velvoitteita. Jokereillahan tilanne on nyt vähän erilainen kun sillä ei ole ollut mitään sarjapaikkaa Suomessa kymmeneen vuoteen ja siitä mikä sillä oli se luopui omasta tahdostaan. Taustalla on kuitenkin laaja junioriorganisaatio, joka on kuitenkin pyörinyt kymmenen vuotta Putinin kavereiden rahoituksen turvin. Lisäksi Jokereilla on oletettavasti Venäjäseikkailustaan huolimatta merkittävä fanipohja. Nähtäväksi jää mihin liittohallitus päätyy ja jos Jokereille sarjapaikka annetaan niin miten se vaikuttaa Mestiskarsintaan.
 

BaronFIN

Jäsen
En tykkää yhtään tästä Koskinen-Harkimo -kuviosta. ”Lähdetään puhtaalta pöydältä.” Hjallis ei ole mukana. ”Tuskin edes tunnen koko miestä!”

Oikeasti olen sitä mieltä, että Jokerit on yksi maan arvokkaimpia kiekkobrändejä, mutta ei näin. Ei todellakaan näin. Jokerit ja sen fanit ansaitsisivat niin paljon enemmän kuin heille annetaan. Ja harmittavan monelle se tuntuu riittävän.
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiekko-Espoo nimenomaan aloitti uuden taipaleensa Suomi-sarjasta, jossa pelasi kaksi kautta. Espoo United sai paikan Mestikseen jollain koplauksella.

No niin mä muistelin. Mutta Espoo Utd tarina kertoo siitä, ettei päätöksenteko liitossakaan aina ole linjakasta ollut. Zemgale keissiä en itse ymmärrä lainkaan.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
No niin mä muistelin. Mutta Espoo Utd tarina kertoo siitä, ettei päätöksenteko liitossakaan aina ole linjakasta ollut. Zemgale keissiä en itse ymmärrä lainkaan.
Itse asiassa se miten on Espoon kanssa toimittu on ihan linjassa siihen miten muiden konkurssin tehneiden kanssa on mennyt. Liigassa konkurssin tehneen seuran sarjapaikkaa saa uusi organisaatio hakea Mestikseen ja Mestiksessä konkkaan menneen paikkaa saa hakea Suomi-sarjaan. Lähes poikkeuksetta se on myönnetty.

Zemgale on sitten asia erikseen. Uskon että se kytkeytyy kevään jaettuihin MM-kisoihin. Jokereiden tilanne taas on niin poikkeuksellinen että sen kanssa voi käydä kuin vain. Mitään aiempaa tapausta ei ole mihin voisi verrata. Se taas antaa liiton päättäjille aika vapaat kädet kun ei tarvitse miettiä miltä päätös näyttää aiempien ratkaisuiden valossa.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Jokreiden tuskainen tie Helsingissä hallin suhteen, joten kannattaisiko siirtyä vaikkapa jonnekin maaseudulle. Esimerkiksi Lieksan tai Kuhmon halleista saattaisi löytyä vielä aikoja Jokerijoukkueelle.
Ahdasta voi olla Lieksassakin, kun saattaa Hurttien 3. divariporukan lisäksi myös Joensuun Kiekko-Pojat kaivata tuota hallia. Ainakin se on Pohjois-Karjalan selkeästi paras halli, joka on ensi kaudella käytettävissä.

Mutta jos nyt ihan vakavissaan, niin eipä näissä liiton hommissa mitään isompaa logiikkaa ole koskaan ollut. Useinhan sitä on julistettu, että konkurssin jälkeen pitäisi aloittaa alimmalta mahdolliselta sarjatasolta, mutta totuus on kuitenkin monesti ollut vähän muuta. Eli konkurssin kautta veloista eroon (siis velkojat, verottajasta paikallisiin pienyrityksiin, nuolemaan näppejään) ja sitten vain puhtaalta pöydältä pykälää alempaa uusi yritys.

Ehkei nyt Jokereita ihan 4. divariin (vai mikä nyt nykyisin mahtaakaan eteläisellä alueella olla alin sarjataso?) tarttisi laittaa, mutta josko vaikka sitten Suomi-sarjasta uusi aloitus. Siitäkin on jo toistakymmentä vuotta aikaa, kun jokin joukkue on noussut Suomi-sarjasta Mestikseen niin, että on suoraan pelaamalla pudottanut ylemmän sarjan joukkueen. Ehkäpä sitten keväällä 2024 voitaisiin nähdä tämä ihme uudestaan, jos saisivat kasaan riittävän kovan porukan. Tulisi siis edes jotain aitoa mielenkiintoa Mestiksen häntäpäähän, kun kärjessä sitä ei ole enää vuosikausiin ollut.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Tuskin lähtevät samalla joukkueella Mestikseen. Vai meinaatko, että fanit ovat reissanneet private jeteillä ja luksushotelleissa ympäri neuvostoliittoa, syöden Michelin-ravintoloissa Habarovskissa ja Nizhnekamskissa?
Toki tarkoitin joukkuetta ja aika lailla värittäen, sillä tuskin pelimatkojen arki itänaapurissa on ollut samanlaista kuin mitä se NHL:ssä on. Toin vain sen esille miten kuitenkin KHL arki ja Mestis arki ovat kaksi eri maailmaa ja siihen Jokeripelaajien täytyy tottua vaikka entisiä KHL pelaajia ei joukkueessa tule olemaan yhtään.

Oli varmasti kynänkieroutta höntsän tekstissä mutta tartun silti...

Miksi se budjetti ei vois olla miljoonaa Helsinkiläisellä joukkueella jos se Rokilla on Rovaniemellä 700 kiloa?! Helsingissä tippuu päivässä tuon verran rahaa. Rovaniemellä se kerjätään elossa pysymiseksi.

Ei ne pelimatkat bussissa ole jääkiekkojoukkueella sen kummempia Turkuun, meni sitten jommalle kummalle juomamerkkiareenalle. Ouluun ja Rovaniemelle runkosarjassa mennää bussilla ja pleijereissa jetillä. Ruokailutkin monesti hoidellaan niissä halleissa misä peli on.

Ei se fysioterapeutti hiero Liiga miesten pohkeita sen kummemmin kuin Mestis poikien.
Jeps, kynänkieroutta ja pientä vinoilua kun Jokerifanit ovat jo kaikesta täpinöissään vaikka Jokereilla ei ole rahoitusta, ei jäähallia, ei organisaatiota ja ei joukkueesta hajuakaan mistä pelaajista se kootaan sekä millä rahalla tai saadaanko sormia napsauttamalla Mestis paikka.

Jokerien talous ei ole helppo nakki, jonka rakentamista ei varmaan auta yhtään se, että joukkue profiloitui aiemmin vahvasti KHL:n. Se voi ainakin mielikuvissa vaikuttaa sponsorihankintaan, etenkin kun joukkueen rahoitus tuli aiemmin Venäjän oligarkeilta, siis maalta, joka parhaillaan toteuttaa kansanmurhaa Ukrainassa. Ei ole helppoa rakentaa Venäjäyhteydestä täysin puhdasta supisuomalaista brändiä, joka varmasti karkoittaa osan vakavasti otettavista kotimaisista rahoittajista.

Ja eihän siitä voinut olla vinoilematta kun KHL:ssä oligarkkirahoituksella Jokerit sai parhaan palvelun mitä jääkiekkojoukkue voi Venäjällä saada, niin nyt Mestistasolla on tyydyttävä arkiseen perussettiin kaikissa palveluissa ja matkustamisessa.

Paljon on avoimia kysymyksiä vielä siis ilmassa kun tuhlaajapoika Jokerit palasi Venäjältä takaisin kotimaahan ja polleana hamuaa Liigapaikkaa, jopa aluksi halusi päästä sinne jopa pellailematta ensin Mestiksessä tai Suomi sarjassa. Pikkaisen piti palauttaa Jokerikannattajia jään pinnalle ettei Soliferi lähde keulimaan.
 
Viimeksi muokattu:

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Toki tarkoitin joukkuetta ja aika lailla värittäen, sillä tuskin pelimatkojen arki itänaapurissa on ollut samanlaista kuin mitä se NHL:ssä on. Toin vain sen esille miten kuitenkin KHL arki ja Mestis arki ovat kaksi eri maailmaa ja siihen Jokeripelaajien täytyy tottua vaikka entisiä KHL pelaajia ei joukkueessa tule olemaan yhtään.


Jeps, kynänkieroutta ja pientä vinoilua kun Jokerifanit ovat jo kaikesta täpinöissään vaikka Jokereilla ei ole rahoitusta, ei jäähallia, ei organisaatiota ja ei joukkueesta hajuakaan mistä pelaajista se kootaan sekä millä rahalla tai saadaanko sormia napsauttamalla Mestis paikka.

Jokerien talous ei ole helppo nakki, jonka rakentamista ei varmaan auta yhtään se, että joukkue profiloitui aiemmin vahvasti KHL:n. Se voi ainakin mielikuvissa vaikuttaa sponsorihankintaan, etenkin kun joukkueen rahoitus tuli aiemmin Venäjän oligarkeilta, siis maalta, joka parhaillaan toteuttaa kansanmurhaa Ukrainassa. Ei ole helppoa rakentaa Venäjäyhteydestä täysin puhdasta supisuomalaista brändiä, joka varmasti karkoittaa osan vakavasti otettavista kotimaisista rahoittajista.

Ja eihän siitä voinut olla vinoilematta kun KHL:ssä oligarkkirahoituksella Jokerit sai parhaan palvelun mitä jääkiekkojoukkue voi Venäjällä saada, niin nyt Mestistasolla on tyydyttävä arkiseen perusettiin kaikissa palveluissa ja matkustamisessa.

Paljon on avoimia kysymyksiä vielä siis ilmassa kun tuhlaajapoika Jokerit palasi Venäjältä takaisin kotimaahan ja polleana hamuaa Liigapaikkaa, jopa aluksi halusi päästä sinne jopa pellailematta ensin Mestiksessä tai Suomi sarjassa. Pikkaisen piti palauttaa Jokerikannattajia jään pinnalle ettei Soliferi lähde keulimaan.
Minä en ainakaan ollut mitenkään kovin täpinöissäni, enkä luule liikoja. Olen vain realistisen tyytyväinen mahdollisesta paluusta Suomeen ja yhtään pelaajaa ei ole vielä edes palkattu. Enpä usko Jokerien tavoittelevan näin aluksi kuin sitä mainitsemaasi perussettiä. Lähdetään rauhassa rakentamaan Jokereita uudelleen. Toivottavasti siitä hyvä tulee.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Kalju cornerissa Ika kiteytti miksi Jokerit pitää pumpata henkiin tähän Suomen kiekkokarttaan. Täysin samaa mieltä.
Olisiko jotain referaatti miksi?
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Laadukkaat juniorit tarvii edustuksen takaisin. Palauttaa kilpailun Helsinkiin ja jokainen kiekkoseura haluaa vieras halliin Jokerit takaisin, luo mielenkiintoa, luo tunteita, tuo katsojia, tuo rahaa ja siitä kai tässä koko proggigsessa on kysymys.

Miksi ei @HOOLIGAN_ ?
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Laadukkaat juniorit tarvii edustuksen takaisin. Palauttaa kilpailun Helsinkiin ja jokainen kiekkoseura haluaa vieras halliin Jokerit takaisin, luo mielenkiintoa, luo tunteita, tuo katsojia, tuo rahaa ja siitä kai tässä koko proggigsessa on kysymys.

Miksi ei @HOOLIGAN_ ?
Ei minulla ole mitään sitä vastaan, jos laadukkaasti johdettu Jokerit tulisi takaisin suomalaiseen kiekkoyhteisöön, ennusmerkit ei vaan ole kovinkaan lupaavat. Kun haluttiin läpinäkyvää ja avointa tiedostusta, sitä ei kuitenkaan lopulta saatu. Haluttiin, että venäläiset ja heidän yhteistyökumppanit (Harkimot ja Harkimoiden jengi) siivotaan seuran palveluksesta pois, tätäkään ei kaikesta huolimatta saatu. (Toki venäläiset sentään taustalta lähti).

Ei Jokereita pidä ottaa Mestikseen tai minnekään muuallekaan suomalaiseen kiekkoyhteisöön vain koska se on Jokerit, kyllä taustalla pitää olla läpinäkyvä, rehellinen ja osaava johto. Tuskin Mestiskään kaipaa mitään Espoo United 2.0 farssia enää riesakseen.

Kirjoitin tästä jo tuonne toiseen ketjuun, mutta laitetaan viesti tännekin:
Jos se haisee Harkimolta, jos se näyttää Harkimolta, niin suurella todennäköisyydellä se on Harkimo.

Voihan tuota tarinaa länkyttää kyllästymiseen asti, että Jolle on hyvää hyvyyttään tullut valkealla ratsulla pelastamaan rakastamansa joukkueen ja toimii "ns" liimana eri sidosryhmien välillä. Hjallis ei liity kuvioon yhtään mitenkään.

Pitää kuitenkin olla aika sinisilmäinen tai älyllisesti rajoittunut, jos tuon kuvion näin kokonaisena purematta nielee, miten (pieni) osa täällä on niellyt.

Surullisenpaa on kannattajayhteisöjen suhtautuminen asiaan ja hankkeen pönkitys, kannattajien ja varsinkin kannattajajärjestöjen pitäisi viimeiseen asti puolustaa seuran etuja. Seura on aina suurempi kuin yksittäinen pelaaja tai henkilö. Nyt kannattajajärjestöt eivät esitä minkäänlaista kritiikkiä, vaan ainoastaan haluavat että seura pelaa jotenkin ja jossain, taustoilla ei niinkään väliä.

Liiga ei varmasti tule kelpuuttamaan tätä Harkimoiden viritelmää mukaan. Ei varmasti, vaikka sielläkin osattu suhmurointia harrastaa jo vuosia. Mestis on asia erikseen, kun tiedetään liiton taustatekijät, Kummolan suhteet liittoon, sekä Kummolan suhteet jälleen kerran Harkimoihin. Mestiksen ei pitäisi kuitenkaan antaa paikkaa näillä tiedoilla Jokereille, mutta itse uskon että paikka jokatapauksessa Jokereille Mestikseen tulee.

En itse yhtään ihmettele etteivät kannattajat seiso yhtenäisesti tämän kuvion, tai pitäisikö sanoa farssin takana? Kaivattu avoimuus ja läpinäkyvyys tipotiessään, sitä ei suoraan sanoen ole olemasa yhtään. Venäläiset ehkä heivattu taustalta, mutta toimintamallit on kuitenkin samat KHL-aikoina ja kaiken huipuksi myös mukana sama suku ja heidän kaverit jotka tekivät paljon kyseenalaista liiketoimintaa venäläisten kanssa KHL-aikana ja ennen sitä.

Tämä kokonaisuus on suoraan sanottuna sakeampaa kuin mitkään Hollywood elokuvat, oletettavasti tästä on tulossa joskus tulevaisuudessa vielä elokuva. Sen tämä tarina ansaitsee ja tämä tarina on ainakin loistava, riippumatta mikä on lopullinen lopputulos.

Omasta mielestäni Harkimot ja heidän kaverinsa mukana vaarantaa koko seuran tulevaisuuden Suomen kiekkokartalla, mitä jos paikkaa Mestikseen ei tulekaan? Mistä rahat junioritoimintaan? Palaako Jokerit enää koskaan miesten edustusjoukkueella mutasarjoja ylemmäs? Onko Jokerit jatkossa pelkkä junioritoiminnan organisaatio? Tuossa muutama nopea aiheellinen kysymys?

Sen lisäksi on täysin käsittämätöntä miten Jokerit ovat hoitaneet kaiken valmistelun tulevaisuuten, jokainen asia tehdään viime tipassa ja yleensä vasta median painostuksen alla? Onko siellä mitään osaamista tai tilannetajua? Ja jos ei ole miksi ei ole? Nytkin Mestis hakemuksesta ei ole paljoa tiedotettu, sanottu että se toivottavasti hoidetaan, siinä se.

Kaiken muun lisäksi, Joel "en ole keulakuva" Harkimo on nyt kuitenkin lopulta hankkeen veturi ja tulevaisuudessa omistajissa mukana, vaikka alunperin hänrllä ei pitänyt olla mitään roolia Jokereissa. Joopa joo, karavaanari kulkee...
 

krk607

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Malaga CF, Uusi Refla
Kyllä mä ainakin nauran paskaista räkänaurua, kun Jokerit heittää Mestikseen kaudelle 1 sellaisen 2 miljoonan vittuilujoukkueen, jolla taisteltaisiin Liigassa suorasta playoff-paikasta ja pyyhittäisiin pöytää kaiken maailman "ollaan liigajoukkue ilman mitään menestystavoitteita"-saipoilla. Vaikka pelaisivat sitten jossain Pirkkolan jäähallissa mailallisella vuorolla ja kaikki kahdeksan maksavaa katsojaa mahtuisivat sisälle. Tulisi ainakin kunnon buustia avata sarjat kilpailulle. Paljon mieluummin ainakin itse jännittäisin tässä kohtaa kautta, että kuinkahan meidän käy keväällä Kiekko-Espoon ja Ketterän kanssa, saati kenetköhän myydään ulos ja milloin.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Täällä monet hehkuttavat kympillä Jokerien itsestäänselvää paluuta Liigan. Helsingin Sanomien artikkeli heittää ison saavillisen jääkylmää vettä paluun suunnittelijoiden niskaan. Ei mikään yllätys kun kyse on nimenomaan Harkimoista, taas kerran, kulissien takana.

Jääkiekko | Täystyrmäys Jokereille – SM-liigan sisäpiiristä ladataan rajua tekstiä: ”Harkimo on punainen vaate”: Jääkiekko | Täystyrmäys Jokereille – SM-liigan sisäpiiristä ladataan rajua tekstiä: ”Harkimo on punainen vaate”
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
”Toisin kuin yleisesti kuvitellaan, Jokerit ei ole enää sellainen brändi, jota SM-liiga tarvitsisi. SM-liiga pärjää oikein hyvin ilman Jokereitakin. Jos nyt tilannetta katsotaan, Kiekko-Espoo on huomattavasti relevantimpi vaihtoehto kuin Jokerit”, nimettömänä pysyttelevä kokenut seurapomo sanoo"

”Ilkeästi sanottuna olemme pärjänneet kahdeksan vuotta hyvin ilman Jokereita”, sivaltaa toinen seurapomo"

Tähän Jokerit gateen on tullut kaikki sanottua mutta...
Tämähän on vaan tätä samaa lässytystä mitä nää lukee avoimista sarjoista tai tästä U20 sarjasta. Nimettömänä ja naamattomana huuellaan mitä sattuu. Niin kauan ku kukaan ei uskalla todeta tosiasioita niin mitää kehittymistä ei tule tapahtumaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös