RoKi Hockey 2022–2023 – Mason kakkosluokkalaiset kohti kärkeä

  • 254 427
  • 1 446

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
Ulkoilmapeliliput hallussa. Vielä pitäis tuo siirtyminen sinne Rolloon ja takaisin varmistaa. Jätin la pelin väliin, hyvä niin, kivempaa oli olla kirnussa perjantaina.
Sössittiin toinen Tuto-peli ihan itte. Ei pidä antaa syytä tuomarille viheltää, ja annettiin, joten isoja rangaistuksia sit saatiin, kun tilattiin…näin niinku lievästi sanottuna. Ettepäin
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Sössittiin toinen Tuto-peli ihan itte.
Näihän siinä tosiaan kävi, mutta nyt oli sitä tutumpaa, kevään RoKia ja sellane henki jolla voidaan parhaimmillaan pärjätä. Ei tuo porukka oo tehty kavereita keräämää. Perjantain peli oli omaan silmään tämän kauden parasta.

Rakkaimmat istunee kakkua ainaki tämän viikon. Viime kaudellaki homma lähti lentoo ku Maso oli pois ja Rautiokylän mies ja Miksa johdatti joukkoja. Toivotaa et nyt kävis samoin.
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Samaa olin tulossa positiivisessa mielessä äimistelemään. Melko hyvin, kun miettii että moni varmasti kyttäilee säätäkin viime metreille - ellei liput mene käsistä ennen sitä niin kuin tuolla tahdilla näyttäisi.
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
oli sitä tutumpaa, kevään RoKia ja sellane henki jolla voidaan parhaimmillaan pärjätä. Ei tuo porukka oo tehty kavereita keräämää.

Viime kaudellaki homma lähti lentoo ku Maso oli pois ja Rautiokylän mies ja Miksa johdatti joukkoja. Toivotaa et nyt kävis samoin.
Kyllä. Kovalla hengellä, mutta ei pyhällä kohti viikonpelejä. Siihen ripaus malttia, jalkoja, sekä kovaa yritystä, niin toivotaan hyvää tulosta.
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
Toivotaan, että saadaan keskuskentän pyhättö täyteen tai lähes. Hitusen yli 4000 lippua myynnissä. Nyt vaan lippukauppaan kaikki
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kurinpito teki päätökset:

- Masolle kaksi peliä
- Heinolle neljä peliä
- Kiviselle viisi peliä

En tiedä, ehkä aavistuksen ylärekisteriin meni nämä, mutta eipä varsinaista valittamista. Ihan oma syy.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Polvitaklaus 3
Päähän 4

Kevään linja on annettu, toivottavasti pitää. Ainakaan tämä kauen alun korkeamailasääntö ei pitänyt ja ehittiin kakuttaa sitäkin aika monen kohalla.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Saapa nähdä pitääkö linja. No, nyt mennään hyvän matkaa ilman Heinoa ja Kivistä. Ja Masokin puree kynsiään kauempana kaukalosta hetken.
Kivisen kakku harmittaa, on sarjan parhaimpia takakarvaajia ja AV-pelaajia. Mutta ei auta, taklaajalla on vastuu. Jospa loppukausi menisi ilman näitä.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Elinkautisia tuli ja huolella. Enpä ole ennen kuullut että huomioidaan aikaisempien kausien rangaistuksia näissä?? Nooh, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä…
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Oppiahan tästäkin pitää ottaa, Soraselta ja Kiviseltä napsu pois ni hyvä tulee. Kaikki Rokia seuranneet tietää merkityksen kovissa peleissä. Maso lienee reissuun lähtee takapiruksi, istuu paarisa pelit ja soittelee SiMalle ohjeita.

Vuosi takaperin makasi koronassa ja suunnitteli tämän kauven joukkuetta, sillä reissulla kaatu kaikki mahollinen.
Torstaina on eka Keuruun pakastimessa, jospa se vähän viilentäs pääkoppaa.

Huttusen vierelle voisi nyt istuttaa EJUn ja Holopaisen jos ovat kunnossa. On siellä rotaatiossa nälkäsiä ukkoja vaikka nämä pelikiellot menetyksiä onkin.

TuTo pelien perusteella Porterin pitää pelata 2/3. Sunilla ei ollut lauantaina paras päivä, erona näillä kahdella on tuo tasaisuus. Sunin paras päivä on maaginen mutta huono päivä onkin sitten huono. Colombanin ja Takkusen toka maali ois ollut otettavissa. Maalin peleissä varsinkin pitää pari huippua ottaa että voitetaan.
 

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Oppiahan tästäkin pitää ottaa, Soraselta ja Kiviseltä napsu pois ni hyvä tulee. Kaikki Rokia seuranneet tietää merkityksen kovissa peleissä.

Näin sivustaseuraavana kannattajana tässä turhauttaa aika paljon, että molemmat olisivat ilman noita aivopieruja (ja Heinon kohdalla välillä myös virhearviointeja) muutenkin todella kovan tason Mestis-pelaajia.

Maso kommentoinut Maikkarille, että ihan aiheesta lensi pihalle: Mestarivalmentaja toimintakieltoon tästä purkauksesta – tunnustaa suoraan törkeydet: "Ihan oikein, että heitti minut ulos"
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
"-Siinä tuli vähän pidemmän aikajakson ryöppy ja turhautuminen. Rapatessa roiskuu, mutta olihan se totta kai väärin. En voi puolustella tekoani. Ihan oikein, että (tuomari) heitti minut ulos, Lehtonen kommentoi MTV Urheilulle.
– Kun täysillä mennään, päivästä toiseen hihna kireällä, niin tulee tunteenpurkauksia. Tunteitakin pitää näyttää, sillä niitä ihmiset tulevat katsomaan. Mutta nyt se ei ihan oikealla tavalla näyttäytynyt"

Niinkuin arvelinkin, Parkkilasta voisi kirjoittaa vaikka mitä muttei enää jaksa.

Pojat on ansainnu mestaruuen, mennään eteenpäin.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
turhauttaa aika paljon, että molemmat olisivat ilman noita aivopieruja (ja Heinon kohdalla välillä myös virhearviointeja) muutenkin todella kovan tason Mestis-pelaajia.
Hyvä pointti. Ei oo paras tilanne sinänsä että kakkoskentän laiturit on jäähypörssin kärkisijoilla, mut eihä hyö toisaalta olis yhtä arvokkaita joukkueelle jos tyyliään muuttaisivat. Näin ainaki omasta mielestä. Mutta tuosta ihan samaa mieltä et toivottavasti näitä isompia jäähyjä ei enää tuu. Näide velikultien ansiosta joko menestytää tai sitte ei.
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Yksi runkosarjan kovimpia reissuja edessä. Kolme peliä kolmeen päivään, vastassa KeuPa, Peliitat ja KOOVEE.

Todella vaikea lähteä taas edes arvailemaan pistepottia tuosta reissusta. Kivisen ja Heinon puuttuminen näkyy varmasti, mutta nähdäänkö puolestaan EJU tosiaan jo askissa? Mitä tämä 2.0 tuo mukanaan viime viikonlopun sirkuksen jälkeen?

Neljään pisteeseen olisin melkein tyytyväinen tältä turneelta. Kaikki sen yli tervetullutta ja loistavaa, vähemmän puolestaan alkaa jo hikoiluttamaan.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Jos nyt en väärin muista, niin Maso sanoi, ettei oo koskaan voittanut millään joukkueella Heinolassa. Jos näin on, niin ehkä on parempi että hän on toimitsijakiellossa...voidaan sekin taika murtaa.
Kyllä tuolta pitäisi jotakin pisteitä tulla, muuten menisi epäonnistumisen puolelle.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Kuudesta pelistä yksi voitto. "Vajaa" rosteri vaikka Eju ja Tyni palaavatkin. Ei ne niin sateentekijöitä ole että heti pitkän tauon jälkeen ihmeisiin pystyisivät ja suunta kääntyisi. Hakemista varmasti muutama peli. Max kolme pojoa tältä kauppareissulta, todennäköisesti tyhjän kassin kanssa kotio.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Keupalla on kyllä raju tuo hyökkäyskalusto. Keuruulta ei voi odottaa kuin maksimissa pisteen, onse niin vaikea halli ollu meille iät ja ajat. Onneksi siellä ei oo enää Maasaloja ja mitä ne muut pistenikkarit sillon oli.

Tyni seiska pakki ja EJU odotetusti Huttusen laidalla ja Elias painaa toisessa laidassa. Holopainen on loukissa siis edelleen. Pelit jatkuu, se on mukavaa.
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Varmasti on vähän ruostetta paluussa, mutta on kyllä mahtavaa että saadaan kaksi tämän kaliiberin ukkoa viimeinkin takaisin pelaavaan kokoonpanoon.

Yhä suurempi mielenkiinto illan peliin ja koko kauppareissua kohtaan, kun näkee miten nämä kaverit suorittaa pitkän breikin jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös