RoKi, Liverpool
On se sääli, ettei ole varaa ammattituomareihin. Ei näitä jaksaisi. Mutta pakko kai se on jaksaa, kun näillä sitä mennään.

Peteliuz

Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Onko Lapin ilmastossa jotakin erikoista, kun se tuntuu saavan päitä noin pahasti jäähän? Eihän nyt kukaan täysijärkinen pysty puolustamaan tuota Kivisen hölmöilyä saati syyttämään tuomareita.

TUTO 2-4.

boerje

Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Vihdoin joku laukoo jonnekkin muualle kuin keskelle logoa tai plekseille ja yllättäen peli 1-2.

Edit: päätettiin tehdä sama uudestaan ja 2-2 heti perään.
Edit2: ja vielä kerran 3-2.
Tilastojen mukaan jäällä otettiin loppiaistanssit, ja tämä herätti kotijoukkueen.

Simolainen

Länsirannikko
Katsoin tuon Rovaniemen tilanteen ja hieman hämmentyneenä täällä katsellut kuinka monen mielestä ulosajo oli väärä tuomio. Eihän tuota selvemmin voi osua päähän, riippumatta siitä että pää oli alhaalla?
Ja jos nyt vertaa vaikka liigassa Skalickyn ulosajoon tänään Oulussa, niin ero on suuri. Tuomio sama.

LapinHullu

Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Oliko sulla muita fiksuja kommentteja lisättäväksi? Yhden vaihdon taisi käydä koittamassa.
Kyllä löytyy… aluksi vaikka että suosittelen specsaversillä käyntiä, kato vaikka toinen erä pelattu 1min-> , 5:30->, 8:30->. Hienosti pystyy taklaileen ja lyömään käsille…

Flyingbird

TUTO Hockey, Mestis, SJS
Taisi sitten pelata muutaman vaihdon vielä. 4min peliaikaa Mestiksen 20 sakissa olevalle maalintekijälle ei selity muulla kuin tilanteesta aiheutuneella loukkaantumisella. Kolmannessa erässä ei ainakaan näkynyt enää. Ei varmaan viitsitty enempää rökittää ylivoimalla.

thnninen

Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
KeuPa jaksaa kyllä ihailtavan aktiivisesti ahdistellla kiekollista av:lla.