Pittsburgh Penguins 2022–2023

  • 148 845
  • 591

Mihin Pittsburgh Penguins yltää kaudella 2022–2023?

  • Voittaa Stanley Cupin.

    Ääniä: 15 10,0%
  • Etenee Stanley Cup-finaaleihin.

    Ääniä: 0 0,0%
  • Etenee konferenssi-finaaleihin.

    Ääniä: 7 4,7%
  • Etenee välieriin.

    Ääniä: 15 10,0%
  • Etenee puolivälieriin.

    Ääniä: 74 49,3%
  • Jää runkosarjaan.

    Ääniä: 39 26,0%

  • Äänestäjiä
    150
  • Poll closed .

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Björkstrand 6 peliä, Hållander 1 ja Puustinen 1 peli mahtuvat 2015 jälkeen mukaan, mutta jätän ne nyt pois laskuista, koska vain pari hassua peliä kesken kauden. Ja kyse kenttäpelaajista, joten Gustavssonia ei lasketa.
Miksi et laske kyseisiä pelaajia mukaan vaikka heillä on kaikilla enemmän pelejä kuin Poulinilla?
 
Miksi et laske kyseisiä pelaajia mukaan vaikka heillä on kaikilla enemmän pelejä kuin Poulinilla?

Erittäin pätevä kysymys. Oletukseni oli, että Poulin saisi vakioroolin, mutta tarkempi tarkastelu paljastaa, että näin ei olekaan. Jäämme siis yhä odottelemaan kenestä tulee ensimmäinen Pens-varaus sitten Simonin ja Sprongin, jotka kokoonpanoon nousevat.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Erittäin pätevä kysymys. Oletukseni oli, että Poulin saisi vakioroolin, mutta tarkempi tarkastelu paljastaa, että näin ei olekaan. Jäämme siis yhä odottelemaan kenestä tulee ensimmäinen Pens-varaus sitten Simonin ja Sprongin, jotka kokoonpanoon nousevat.
Tuolla prospect-poolilla saadaan jännätä aika pitkään.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh

Jonathan Gruden tervehtyi ja lähetettiin farmiin. Taylor Fedun on myös tervehtynyt ja laitettiin eilen waiversiin. Niiden läpäisyn jälkeen hänkin matkaa sitten AHL:ään.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vakuuttavaa tekemistä viime yönä Buffaloa vastaan. Tähdet olivat tähtiä ja saivat onnistumisia paljon ja peli oli rennon näköistä. Pakisto näytti hyvältä, mutta iso ongelma on tuo, että pari nuorta mallia Smith ja Joseph pelaavat molemmat hyvin, mutta ei taida olla tilaa ylhäällä. Cap-tilanne on haasteellinen. Carterin ja Kapasen pelistä en oikein tykkää. Puolustavat laiskasti ja huonosti.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh

Samuel Pouliot odotetusti lähetetty farmiin (yhdessä sairaana ollutta Jarryä tuuraamaan nostetun Lindbergin kanssa).

Mark Friedman puolestaan laitettu eilen waivereihin eli sieltä Friedman on ensimmäinen putoaja puolustuksesta.

Radim Zohorna myöskin jälleen waivereissa eli ei onnistunut ottamaan pelipaikkaa Calgarystä itselleen. Kaksi harjoitusottelua pääsi pelaamaan siellä vajaan kymmenen minuutin keskiarvolla ja keräsi sinä ajassa yhden syöttöpisteen tililleen. Tuosta jos/kun Penguins ainoana joukkueena laittaa nyt kiinnityksen, olisi Zohorna sen jälkeen sitten vapaasti laitettavissa AHL:ään. Jos taas muutkin laittavat kiinnityksen, ja Penguins kuitenkin saa pelaajan, pitäisi sitten jälleen vetää uusi waiver-kierros ennen kuin hänet saisi AHL:ään. Tässä on siihen nyt hyvin kuitenkin vielä aikaa ennen kuin rosterit pitää viimeistellä, ja kun ensimmäisellä kertaa Zohorna meni vasta kuudenneksi viimeisenä järjestyksessä olleelle Calgarylle, on tuossa hyvät mahdollisuudet että Penguins nyt laittaa ainoan kiinnityksen. Kaiken järjen mukaan tuosta siten Zohorna tuodaan takaisin organisaatioon.

Kun Friedman lähtee pois ja Zohorna takaisin tullessaan laitetaan farmiin, on ylhäällä enää 23 pelaajaa. Sen puolesta ollaan siten sallituissa rajoissa. Palkkakatto vaan ei anna periksi sille viimeiselle eli 23. pelaajalle, joten yksi siirto vaaditaan vielä. Joko sieltä laitetaan yksi kolmikosta Joseph, Ruhwedel tai Poehling waiversiin, tai sitten waiver-vapaana Smith lähtee farmiin, tai sitten Joseph treidataan jonnekin. Tämä tilanne olisi ollut vältettävissä huolellisemmalla capin hallinnalla kesällä tehtyjen syvyyssopimusten kanssa (toki jotkut laittavat tämänkin Malkinin ja Letangin piikkiin varmasti). DeSmithin, Kapasen, Ruttan, Archibaldin ja jopa Josephin omasta sopimuksesta olisi yhteensä helposti ollut säästettävissä yhden minimipalkkaisen pelaajan sopimuksen verran tilaa.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Viimeisessä harjoitusottelussa puolustus oli tässä muodossa:

Dumoulin - Letang
Joseph - Petry
Smith - Rutta

Tämä antaisi pientä toivoa siitä, että Pettersson olisi myynnissä ja sillä ratkeaisi cap-ongelmat. Vastineeksi kelpaa ihan mikä vaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Palkkakatto vaan ei anna periksi sille viimeiselle eli 23. pelaajalle, joten yksi siirto vaaditaan vielä. Joko sieltä laitetaan yksi kolmikosta Joseph, Ruhwedel tai Poehling waiversiin, tai sitten waiver-vapaana Smith lähtee farmiin, tai sitten Joseph treidataan jonnekin. Tämä tilanne olisi ollut vältettävissä huolellisemmalla capin hallinnalla kesällä tehtyjen syvyyssopimusten kanssa (toki jotkut laittavat tämänkin Malkinin ja Letangin piikkiin varmasti). DeSmithin, Kapasen, Ruttan, Archibaldin ja jopa Josephin omasta sopimuksesta olisi yhteensä helposti ollut säästettävissä yhden minimipalkkaisen pelaajan sopimuksen verran tilaa.
Ei. Samaa mieltä. Tuo raha olisi pitänyt saada puristettua Rakellin, DeSmithin ja Kapasen sopimuksista irti.

Parasta toki olisi, jos jokin fiksu treidi saataisiin vielä tehtyä. En tiedä kuinka realistista on odottaa saada Pettersson treidillä ulos ja vielä niin ettei joudu Hextall itse heittämään pickiä kylkeen?

Friedman on mielestäni parempi kuin Ruhwedel. Jännä tuo Sullivanin ja Ruhwedelin välinen suhde. Sullivanin lempipelaaja kyseessä jostain syystä.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh

Tuolla liikkeellä sitten kauden avauspäivän rosteri palkkakaton alle. Tämä liike oli nähtävissä siitä saakka kun Smith waiver-vapaana pelaajana hankittiin ja vaikka koko harjoituskauden on ollut kolmosparissa Ruttan vierellä niin tähän lopulta myös päädyttiin. Katsotaan nyt onko kyseessä tilapäisratkaisu kauden avauspäiväksi ja keksitäänkö siellä liikettä cappitilan/rosteritilan saamiseksi Smithiä varten, vai lähdetäänkö tällä rosterilla sitten todella myös kauteen.

Eivät ottaneet yllättäen sitten Zohornaa myöskään takaisin organisaatioon. Eilen oli viimeinen päivä laittaa pelaajat waiversiin kauden avauspäivää silmällä pitäen, ja kai ne pelkäsivät että joku muukin laittaa kiinnityksen. Jos näin olisi käynyt ja Penguins saanut kuitenkin Zohornan (eli toinen kiinnityksen laittanut alemmalla prioriteetilla), olisi Penguins joutunut treidillä tekemään kauden avauspäivää varten tilaa palkkakattoon vajaan 24h varoitusajalla. No pelko oli turha koska nyt nähtiin Zohornan läpäisevän waiversit. Virhelaskelmointi tämäkin johtoportaalta (kuten oli aikainen waiversiin laitto leirityksen aikana), olisihan tuo Zohorna farmista ollut ensimmäinen ylösnosto kauden aikana sitten.
 

miesuimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ja sieltä pyörähti kausi käyntiin vakuuttavalla voitolla Arizonasta. Lentävä lähtö peliin, sillä jo reilun 5 minuutin jälkeen taululla 3-0 -lukemat! YV mielestäni hyvää, av ei niinkään. Turhan vapaasti oli molemmissa maaleissa sama kaveri aivan vapaana parhaassa sektorissa.

Mielestäni ottelun tärkein anti oli kuitenkin maalintekijät. Top-6 hyökkääjistä kaikki paitsi Rakell pääsivät maalin makuun, samoin Kapanen. Tärkeää siksi, että mahdollinen apina ei pääsisi heillä kenenkään selkään. Kapaselle ja Zuckerille onnistumiset tuovat varmasti boostia heikohkon viime kauden jälkeen!

Kattavamman ottelurapsan jätän muiden palstaveljien kirjoitettavaksi.

LGP!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Olihan tuo aika näytöstä. Siellä sai vieraiden maalivahti venyä yli 50 kertaa kiekon eteen. Neljäs maali on nannaa. Siinä maalissa oli osallisena Malkin, Crosby ja Letang. Tuo kolmikko mikä on ollut yhdessä nyt 17 kauden ajan voittamassa kaiken ja vähän enemmän.

Hyvältä näytti, mutta vastassa oli vain Arizona mikä tuskin tulee vieraissa tällä kaudella juhlimaan kovinkaan usein. Kotonaan voivat ehkä kiusaa tehdä.
 

reduxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens ja suomalaiset
Makea kauden aloitus ja tärkeintä että saatiin onnistumisia laajalla rintamalla, varsinkin Zucker ja Kapanen varmasti tarvitsevat alkukauteen positiivisia asioita. Vähän oli sellainen harkkapelifiilis välillä, ja av oli aika heikkoa. Eiköhän tuokin parane kun saadaan Blueger sinne raastamaan. Yllättävän sitkeä vamma hänelläkin päällä, toivottavasti saadaan kohta Teddy riviin!

Tähdet oli tähtiä, ja Malkin alkoi pelaamaan kun vähän sai ärsykettä. Gostisbehere siinä tilanteessa taklasi Genoa aika ikävästi ja hetken jo mietin että joko ollaan telakalla weektoweek. Siinä rytäkässä Malkinin maila Ghostia kasvoihin ja pikkumyllyt päälle. Voi kun Malkin saisi itsestään joka ilta kopissa tuon vaihteen päälle.

Suomalaisten osalta täytyy todeta että Matias Maccelli pelasi hyvin. Tavallaan voisin kuvitella hyvin myös Pensiin laidalle viipottamaan joskus! Kapaselta myös hyvä peli, pari hyvää paikkaa ja sitten maali vielä päälle. Nyt eläintarha pois selästä ja tykkikausi tähän, kiitos.

Seuraavaksi Tampa Bay vastassa, saas nähdä miten saadaan tempo ylös. Parhaimmillaan kyllä joukkue voi kyllä mennä pitkällekin, pahimmillaan tiputaan taas 1st roundilla. Pleijareihin pitäisi kuitenkin päästä kovassa Metrossa tänäkin vuonna.

81 peliä runkkaria jäljellä ja tähän mennessä kaikki on voitettu! LGP!
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Totta on, että ei voi ekan pelin perusteella sanoa käytännössä yhtään mitään, sillä Arizona on juuri niin huono. Tampa on sitten tulevana vastustajana taas aivan äärilaidasta, liigan viiden parhaimman joukkueen joukossa ihan kirkkaasti. Kontrasti on niin iso, että mielenkiintoista nähdä miten joukkue saa itsensä ladattua runkosarjan toiseen koitokseen.

Malkinista luin raporttia, että oli polvioperaatioiden jälkeen oikeastaan ensimmäistä kertaa ollut freesiä liikettä, mikä olikin näkynyt sellaisena kiekonhallintana mikä hänen taidoillaan soisi olevan joka iltaista herkkua. Crosbystä ei edelleenkään jaksa eikä tarvitsekaan olla kovin huolissaan. Hän tulee jälleen kerran olemaan joukkueen paras pelaaja vailla epäilystäkään ja on omalta osaltaan riittävän hyvä pelaaja joukkueelle joka taistelee oikeasta menestyksestä. Paletti hänen ympärillään ei kenties kestä arvostelua yhtä laajamittaisesti.

Tällä hetkellä hyökkäyksessä on minun makuuni liikaa sellaisia käden lämpöisiä kavereita, kuten vaikkapa Kapanen ja Zucker. Heinenkin periaatteessa sopii samaan muottiin, mutta jostain syystä tykkään hänen pelistään. Tottakai tiedostan, että molemmat ensin mainitsemani nimet saivat pistetilinsä auki, mutta palaisin edelleen siihen, että vastassa oli vain Arizona. Sitä seikkaa ei pidä väheksyä arvioidessaan pelaajia. Jos hetkeksi astutaan fantasiamanagerin maailmaan olisin valmis kokeilemaan Kapanen <-> Puljujärvi -treidiä. Molempien voinee sanoa epäonnistuneen joukkueissaan asetettuihin odotuksiin nähden, caphit käytännössä sama ja tästä syystä liikkuminen voisi tulla kyseeseen. Kun asiaa puntaroi meidän vinkkelistä, en tiedä miksi Oilers olisi kiinnostunut Kapasesta, mutta jos heillä olisi tarve päästä eroon Puljusta niin ehkä se sitten onnistuisi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mahtava kauden alku. Ihan huippuesitys Tampaa vastaan ja pitkään Elliott oli ainut syy miksi peli oli tiukka kunnes repesi. Crosby on nälkäinen ja jatkaa siitä mihin viime keväänä jäi, Guentzel näyttää paremmalta kuin koskaan ja Malkin näyttäisi saaneen myös liikettä ja irtonaisuutta kroppaansa paremmin kuin jokuseen vuoteen. Jarry on Jarry, takuuvarmaa tekemistä aivan kuten Letangilta. Jopa Pettersson on näyttänyt hyvältä luutiessaan alakerrassa! Petry ja Rutta hyviä hankintoja alun perusteella. Carterin ketjullekin on tullut onnistumisia, mutta kuitenkin parempaa panosta omiinpäin toivoisin tuolta ketjulta. Heinen on hinta-laatu -suhteeltaan aivan mahtava pelaaja. Hienoa, että löysi kodin Pittsburghista. Nelosketju on onnistunut pelaamaan hyvin nolla-nollaa ja tuo ketju paranee kunhan Blueger tekee paluun.

Nyt sitten pitäisi samaa menoa jatkaa vieraskentillä kun paljon pelejä vieraissa tulossa alkaen Montrealista.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Montrealilta turpaan jatkoajalla väsyneen esityksen päätteeksi. Malkinille pari byyriä, muuten ei paljon tuosta pelistä ole kommentoitavaa, ensi yönä Kings himassa.

Aivan huikea uutinen sen sijaan on tuo uusi kolmospaita. Vihdoin tuo logo tekee paluun! Todella, todella siisti paita ja saisi olla kolmospaitana kaudesta toiseen tämä.



 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Montrealilta turpaan jatkoajalla väsyneen esityksen päätteeksi. Malkinille pari byyriä, muuten ei paljon tuosta pelistä ole kommentoitavaa, ensi yönä Kings himassa.

Aivan huikea uutinen sen sijaan on tuo uusi kolmospaita. Vihdoin tuo logo tekee paluun! Todella, todella siisti paita ja saisi olla kolmospaitana kaudesta toiseen tämä.



Habsy-pelissä tosiaan meni kyllä vähän vituiksi, aivan karmeita puolustusperseilyjä mm. Letangilta. Mutta jos hävitä pitää niin hävitään sitten Habsille, eikä Cryersille tai Crapitalsille.

Toi paita on kyllä pakko saada, valkonen vastaava oli mun eka Pensin paita joskus 1992 ehkä ja ollut todella kovassa ajossa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Jarry oli viime yön pelissä kyllä erinomainen ja joukkoeen ilme oli hyvä koko pelin. Jake Guentzel sai ikävästi osumaan letangin laukauksesta korvaansa.
Vastustajan veskarit olikin sitten luokkaa jeremyllyniemi, aivan järkyttävä peli molemmilta. Hyvä niin, aika helpolla tuli voitto mutta kivasti pääsi useampi ukko maalin makuun ja tosiaan Jarry ehdoton ykköstähti. Olin tosin satavarma, että nollapeli perseillään vielä lopussa ja niinhän siinä taas kävi. Lopussa myöskään Kingsin sikailut eivät varmaan yllättäneet ketään, olisi voinut suosiolla jättää Crosby, Malkin, Letang, Guentzel ainakin koppiin kolmanneksi eräksi, kun ihmiskyrvät Lemieuxn johdolla hakivat pelkkää nahinaa.

Kyllä mä edelleen ihmettelen, että se on Crosby joka joutuu käymään muistuttamassa näitä rottia kun ketään muuta ei kiinnosta. Toki 6-1 on se merkitsevä, mutta luulisin että ihan joukkuehengen kannalta olisi oikein kiva jos sama runkku ajaa ensin Guentzelia päähän vihellyksen jälkeen ja vielä hyökkää veskarin kimppuun, niin joku niistäisi siltä nenun. Joku muu kuin Crosby.

By the way, tuo Ryan Poehling vaikuttaa ihan pelimieheltä ja siitähän voi vielä kasvaa joko erittäin hyvä nelossentteri tai jopa nickobonino-henkinen kolmonen. Pelaa älykkäästi ja sijoittuu oikein eikä kädetkään ole ihan puuta. En tiedä mikä sillä mätti Montrealissa, mutta ainakin viime yönä näytti todella hyvältä puolustuspäässä ja alivoimalla - kiskaisi koomisen komean maalinkin lämärillä keskeltä sektoria, tuli ihan se ikivanha Faceoff-lätkäpeli mieleen.

Aika ärsyttävän helppo on tää otteluohjelma ollut alkuun, Tampa nyt toki on Tampa, mutta idän hännillä sekin nyt on. Edessä viiden pelin road-trip ja Columbus + neljä lännen jengiä vastassa, siellä on hyvä tasonmittaus Edmontonia ja Calgarya vastaan. Kotiinpaluu sitten iki-ihanaa Bostonia vastaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jarry oli viime yön pelissä kyllä erinomainen ja joukkoeen ilme oli hyvä koko pelin. Jake Guentzel sai ikävästi osumaan letangin laukauksesta korvaansa.
No täytyy sanoa ettei tuo ensimmäinen erä ollut kovin vahva, mutta Jarry piti vieraat poissa tulostaululta hienosti. Jarry on kyllä tässä vuosien aikana osoittanut olevansa erinomainen maalivahti ainakin runkosarjassa. Playoffeissa tuo on vielä kuitenkin kysymysmerkki.

Ensi yönä olisi tärkeää napata voitto vieraista. Kotona on kulkenut nyt hienosti ja onnistumisia on tullut kaikille.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vakuuttava vierasvoitto Columbuksesta ilman Guentzelia (kiitos Kingsin kokovartalokyrvälle). Heinen paikkasi kuitenkin hienosti ja kapteeni vetää tällä hetkellä joukkuetta perässä vakuuttavasti. Tekee kaiken ja vähän ylikin. Avauserä oli aivan karmea koko joukkueelta ja varsinkin Letangilta joka päätti henkilökohtaisesti lahjoittaa kotijoukkueelle pari maalia, mutta upeasti sai joukkue kasattua itsensä toiseen ja kolmanteen erään ja myös syvyydestä löytyi niitä tärkeitä tehoja. Kapanenkin on onnistunut nyt alkukaudesta erittäin hyvin. Syöttö Carterin maaliin Kingsiä vastaan oli todella upea/vaativa suoritus ja nyt sinitakkeja vastaan kuudennessa maalissa polki hienosti vastustajasta ohi takamatkalta ja laittoi maalille just oikeanlaisen laukauksen mistä sitten McGinn latoi riparin sisään ja sinetin pelille. Ruttan ja Petryn pelaamisesta tykkään paljon, ovat tuoneet selvää laatua ja jämäkkyyttä alakertaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Blueger oli lähellä paluuta, mutta sitten tuli takapakkia ja nyt hänet on asetettu long-term injured -listalle eli ihan hetkeen ei tarvitse nelossentterin paluuta odotella. Onneksi Poehling tuntuu paikkaavan häntä ihan hyvin. Ylös on kutsuttu Caggiula ja Poulin, joten eiköhän Guentzel ole vielä sivussa ainakin Edmontonia vastaan, vaikka onkin ilmeisesti ns. game-time decision.

Tiukka vieraskiertue edessä, missä pelataan pari kertaa kaksi peliä kahteen päivään ja levännyttä joukkuetta vastaan aina jälkimmäinen. Ensi yönä Edmonton ja sitten levännyt Calgary heti perään. Jos toisesta pelistä onnistuisivat voiton raapimaan, niin voisi tuota pitää hyvänä suorituksena. McDavid on tykännyt hurjastella idoliaan vastaan yleensä, mutta toivotaan ihmettä, että ihmepoika jäisi toista kertaa peräkkäin nollatehoille.
 

Humboldt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
McDavid jätettiin nollille, mutta Oilers ei. Oli vähän semmoinen tuplapelin jälkimmäisen ottelun tuntu, vaikka vasta ekaa mentiin. Etenkin toinen erä ihan katastrofi ja se päättyi nätisti tasuriin: 4-4 (Penguins laukaukset - Oilers maalit). Jospa huomenna paremmalla raivolla Flamesia vastaan.
 

Dimas_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, #87, ManU, CR7, Seattle Seahawks
Piti tulla kirjoittelemaan, että mahtava ja raikas kauden alku (ihan sama vaikka joidenkin mielestä alku on ollut ”helppo”, ei tuolla helppoja pelejä kuitenkaan ole.)!!! Onnistumisia ja tehoja laajalla rintamalla sekä Kapteenilla erinomainen startti kauteen!

Monesti myös takaa-ajoasemasta on noustu ohi! Lupaa hyvää, kun meno on muutenkin näyttänyt vahvalta läpi rosterin.

No sitten viime yönä paluu tuttuun ”Pens-arkeen”, 3-1 johdosta pupelletaan peli tappioksi. Peruskaava viime kausilta. Mutta unohdetaan se ja eteenpäin! Mielestäni kauden alku on ollut paljon vahvempi ja lupaavampi mitä etukäteen odotin! LGP!!!!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tappio tuli, mutta ei se mitään kun pisteitä tippui toiseen konferenssiin ja vasta ensimmäisen kerran joukkue jäi ilman pisteitä kokonaan. Toinen erä oli karmea. Pari onnekasta, mutta täysin ansaittua maalia Oilersille ja sitten pari oikein nättiäkin. Tärkeintä on nyt pitää huoli ettei mitään tappioputkea pääse syntymään. Pari voittoa tältä Kanadan vieraskiertueelta pitäisi saada raavittua.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Meno jatkui Calgarya vastaan samanlaisena ja piti laittaa 3-0-tilanteessa pelit seis kun ei vaan pystynyt enää. Mitä tuosta nyt sanoisi... Malkin oli ihan pirteän oloinen. Ylivoima on edelleen aivan luokatonta paskaa kuten se on viime vuodet enimmäkseen ollutkin.

Internet tiesi kertoa että Sullivan oli ollut suurimman osan matsista hiljaa, kertonee kaiken oleellisen. Jos ei seuraavista kahdesta matsista tule 3-4 pistettä niin tarttis varmaan tehdä jotain...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös