Pekka Virralle kenkää!

  • 59 674
  • 406

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mä veikkaan, että jos Raumalla oltaisiin oltu 30 kierroksen jälkeen yli 15 pistettä jäljessä kymppisijaa ja yli 20 pistettä taulukossa Ässien perässä niin tuskin olisi kärsivällisyyttä löytynyt. Meillä oli viime kaudella kärjistetysti vähän tuon suuntainen tilanne (Ässien tilalle KooKoo) ja tämä kausi alkoi vielä huonommin.

Ei olisi, mutta edelleen pitää suhteuttaa odotuksetkin. Jos Lukko aloittaa Liigan top4 budjetilla ja SaiPa pienimmällä, niin epäonnistumiset eivät ole sama asia.

Jos Virta itse on muuten halunnut lähteä, niin veikkaan ettei SaiPassa oltu valmiita muutoksiin ja ei halua silloin myöskään jatkaa tehtävässään. Toki on voitu myös tehdä pelaajahankintoja yms vastoin tahtoa.

En usko, että todellista syytä tulee ainakaan kummaltakaan taholta julki suoraan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ahal

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Pekka on vaativa muutosvalmentaja, mutta seurankin pitää olla valmis muutokseen.
Oon siitä aikasemmin kirjottanut monesti, että näiden koronahommien ja kassaongelmien takia Pekka tuli valitettavasti täysin väärään aikaan tänne. Ei ollu seuralla resursseja.

Toki jos se Markkanen jatkaa tuolla niin voi aiheellisesti kysyä onko seurakaan oikeasti valmis muutokseen. En kyllä lähtökohtasesti voi ymmärtää miten voi toimitusjohtajaksi siirtyä suoraan maalinsuulta.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Näinköhän sieltä sitten Immonen-Hämäläinen kaksikko ottaa homman haltuun ja Koho tulee vielä siihen avuksi. Kun on SaiPasta kyse niin näinhän siinä käy. Kassassa ei varmaan fyrkkaa juurikaan ole joten en usko, että Myrrän tasoista valmentajaa tänne saadaan. Jos ei ole nuo edellä mainitut, niin ketäs SaiPan kukkarolle sopivia valmentajia siellä olisi vapaana? Ari Vallin Cmoren studiosta Immosen ja Hämäläisen avuksi? Toisi ainakin positiivista ilmapiiriä koppiin. Vallin on mukavan tuntuinen kaveri.
 

Barney

Jäsen
Jos organisaation sisältä tulee korvaaja, niin eiköhän se kaiken järjen mukaan ole kuitenkin Immonen, jolla on vähän Hämäläistä enemmän valmennuskokemusta. Myrrä olisi täydellinen valinta tähän paikkaan, mutta tuskin on kiinnostunut. Maso Lehtonen olisi potentiaalinen nimi, mutta onko kiinnostunut/saatavissa?

Jotenkin vain pelkään, että sieltä raahataan joku Selin valmentamaan tai sitten annetaan vielä Immoselle potkut ja Hämäläinen, Koho sekä Markkanen lähtevät "vielä kerran pojat" -mentaliteetilla puuhastelemaan.
 

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Ois kiva tietää, kuka on ollut se syöpä kopissa, joka jakoi sen viestin medialle. Saisi tuollaiset lähteä kopista niskaotteella aika nopeasti myös ulos.
Samaa mieltä! Sellaiset jänikset (metsien kielikellot) jotka levittää kopin keskusteluja tai mitä tahansa tietoja ulkopuolelle eivät ole minkään arvoisia...
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei katkea. Kyllä valmentajasopimukset maksetaan loppuun asti riippumatta uusista töistä. Aravirtahan sai aikanaan kolmesta seurasta palkkaa kun sai ensin kenkää Hjallikselta 09, sitten Ruotsiin Modoon, jossa tiet kanssa erosivat ja päätyi lopulta Kärppiin kaudelle 10-11.

Myrrähän on haaveillut saksankielellä valmentamisesta kun sitä osaa hyvin. SaiPa voisi olla pätevä vaihtoehto vaikka loppukaudeksi ja siitä sitten voi yrittää saada sopimuksen Keski-Eurooppaan.
Tuo saksankielellä valmentaminen vois olla Lappeenrannassa ihan varteenotettava ajatus. Jenkin jauhamista ja Turun murretta, kun siellä ei ymmärretty alkuunkaan.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Näinhän tässä tosiaan taitaa käydä. Ikävää, mutta ei todellakaan yllättävää, tilastot puhuu puolestaan. Sitten eikun betsejä sisään seuraavasta koutsista, kaikkihan tässä varmaan otetaan vastaan kunhan ei ole kyse tammenkasvatuksesta tai Don Tamista.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Kalle on sen verran ryhdikäs ukkeli etten uskalla sellaista edes mainita , että Virtanen Saipalle sisään Virta Lukkoon. Tosin pilke silmäkulmassa heitän et Lukon A-junnujen valmentaja seuraavaksi. Tosin Virtanen on vetänyt kauden alun hyvin, niin Lukko ei ipoja tule tekemää liiga joukkueen koutsin suhteen. Mutta Saipaa varmasti rahallisesti helpottaisi, jos Lukosta joku pesti löytyisi.

Hmm. Virtasella optio tulevasta kaudesta ja nyt menee hyvin. En lähtisi vaihtamaan, mutta sit seuraavalle ehkä.

Saipan nyt ei auta kun toivoa Lukon kyntäminen.. Lienee heti paikka ja rahavelvoitteet historiaa ;)
 

Iitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koovee, Hifk
Myrrä voisi Saipaan lähteäkin. Ilves maksaa palkan kaudesta, voi periaatteessa lähteä loppukausiprojektiin verkkaripalkalla. Myrrä voi sitä paitsi olla sellaista ihmistyyppiä, joka haluaa toimia rakastamansa lajin parissa eikä välitä jäädä lepäämään laakereilleen.

Uskon ihan täysin, että Myrrä voisi nostaa Saipan pudotuspeleihin. Luultavasti peli kohenisi varsin nopeasti, sillä Myrrä loihtisi hyvä hengen koppiin ja ennen kaikkea itseluottamus palautuisi. Itse näkisin, että Myrrän joukkueessa pelaajalla on hyvällä tavalla lupa epäonnistua, siis itseluottamusta ruokkivalla tavalla, mikä tekee pelistä vapautuneempaa.

En ole lääkäri, mutta Myrrää itse määräisin Saipalle tässä tilanteessa. Maalahti ja Meskanen siellä ovatkin Jokelle entuudestaan tuttuja. Pidän mahdollisena sellaistakin bonusta, että Liigan ehkä pidetyin valmentaja voi toimia vetovoimatekijänä, kun seuraavia vahvistuksia katsellaan, tai ei ainakaan ole haitaksi.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Olisin jäänyt odottamaan uutista missä "Rovaniemen Kiekko ja Maso Lehtonen purkavat sopimuksensa yhteisymmärryksessä" tai "Maso Lehtonen käyttää Liigaoptionsa", mutta näemmä viime keväänä pudotteli miten ei katso olevansa vielä valmis tähän painekattilaan vaan rakentaa perustaa rauhassa. Onkohan mieli muuttunut?
Olisi oikeasti erinomainen valinta. Masolla on Etelä-Karjalassa vahva luottamus ja yhteistyö Ketterän kanssa saisi hänen kanssa uuden alun. Paras mahdollisuus Saipan nousuun on olla taas koko Etelä-Karjalan joukkue ja palauttaa Ketterän kanssa yhteinen pelaajapolku. Oli uusi valmentaja kuka tahansa, niin tämä streategian tulisi olla ja Virran aikana syntynyt Saipan ja Ketterän välinen juopa pitää korjata. ”Tämä on miesten peliä eikä mitään Mestistä”, päävalmentajia ei kannata Saipaan tässä taloustilanteessa jatkossa palkata. Etelä-Karjalan ”Mälkiä-kiekko”!takaisin ja tunnelma kattoon Kisapuistoon. Ei taidolla vaan tunteella.
 
Viimeksi muokattu:

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Naapurista huutelen. Odotin, että Virta nostaa SaiPan tasoa pysyvästi. Vähän mietinkin, että miten nyt kaakossa käy, soitellaako me toista viulua. Nopeasti selvisi, että ei soitella, meillä on se eka viulu. Meillä on se projekti, jota SaiPalla ei ole.

Onnea SaiPalle sinne ties minne. Rohkea päätös. En odottanut näin käyvän. Nyt toivon, että SaiPassa iso luuta lakaisee. Vaikka sinne päin on tullut paljon vittuiltua, niin toivon, että tästä alkaa SaiPan nousu. KooKootakin hyödyttää kilpailukykyinen SaiPa ja elävä derby.

Pistäkää muuten Maalahti meille, haluan sen paidan. Meille mahtuu.

Oikeasti: tämä on SaiPalle vuosi nolla. Suuri mahdollisuus. Hoitakaa tämä hyvin. Tästä se alkaa.

Ja antakaa se Maalahti meille. Ostan paidan. Kallen paidoista voi laittaa tarjouksia yv:llä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Avautui ettei tää ollut kuitenkaan kuin toinen kerta sellaset 16 kautta kestäneellä Liigauralla kun saa kenkää kesken kauden. Edellinen oli 12-13 Tepsin kakkoskaudella. Porissakin soppari toki purettiin vuoden jälkeen, mutta veti kauden loppuun. Kahdeksan kautta putkeen ilman kenkimisiä tai maisemanvaihtoja, saa yrittää!
 

Fläppitaulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, KOOVEE, Ilves
Saipan joukkue tarvitsee jonkun Myrrän kaltaisen kaikkien kaverin jotta kaikilla on kiva olla. Ja joukkue välttää pahimmat flopit saaden rauhan puuhastella tulevat vuodet sääliviivan alapuolella ilman isompia katastrofeja.

Oma käsitys että Virralle kelpasi vain menestys ja siihen pyrkivä suorittaminen. Niinsanotusti tulos tai ulos periaatteella. Tämän hetkistä parempiin tuloksiin oltaisiin ylletty löysäämällä mutteria, mutta ne tulokset eivät olisi vastanneet valmennuksen ja seurajohdon tavoitteita.

Nyt kävi niin että rosterissa ei ollut urheilullista eikä etenkään henkistä kapasiteettia käsitellä menestyksen vaatimukset.
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
On SaiPalla kyllä varmasti vaikeaa myös saada hyvää valmentajaa Virran tilallekin, etenkin kesken kauden. Kuka valmentaja haluaa ottaa tuon pestin vastaan?

Mitään pikavoittoa ei ole tulossa, ihmettelenkin miksi SaiPa löi jo tässä vaiheessa hanskat tiskiin, kun projekti on kumminkin vasta kohtuu alussa. Mielestäni hätiköity päätös eikä mitään Virtaa parempaakaan päävalmentaja vaihtoehtoa edes ole. Ainoa syy miten ymmärtäisin Virran fudut olisi, jos sillat pelaajien kanssa olisi palanut. Tällöinkin olisin lähinnä huolissani SaiPan pelaajien työmoraalista sillä jotenkin siltojen palaminen Virran kovan vaatimuksen alla kertoo minulle lähinnä ettei haluta lyödä itseään kunnolla likoon joukkueen menestymisen puolesta.
 
Tami kyllä tois sentää jotai positiivista joukkueeseen. Joka viikko lehdissä pukeutumisen ansiosta ja teesit olis jätkillä jo valmiina päässä.
Tamihan on jo vieraillut Kisapuistossa tällä kaudella Lalli Partisen muisto-ottelussa HIFK:ta vastaan. Sanomattakin on selvää, että SaiPa otti ainoan voittonsa juuri silloin ja väitän, että Tamin ansiosta ;-)
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Kyllä Pekka hyvä valmentaja on mutta kaikki ei ymmärrä kuinka pitäisi pelata Pekan kiekkoa... Toivon todella että Saipa lähtee tuosta nousemaan ja nämä virran potku puheet loppuu
Lukossa oli kieltämättä vähän eri palikat mistä rakentaa. Ei tainnut edes Virta tajuta mistä lähti ja mihin. Nyt sitten maksaa Saipa palkkaa kahdelle entiselle valmentajalle ja rosteri on Liigan heikoimpia. Ilveksen voittaa silti.. on tapana hävitä näitä pelejä.
Syvältä lähtee nyt Saipa nousemaan...
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Miksi me annettaisiin Kouvolaan mitään?

Onko SaiPan kausi nyt ohi?

Sitäkö ajattelit?
Hän meinasi, että Maalahden sopparissa on se optio ulkomaille siirtymisestä ja Kouvola näyttää niin DDR:ltä, että se riittää täyttämään tuon pykälän.
 

Just Us

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikon seurat
Vieraaseen pöytään täältäkin huudellaan. Komppaan muutamia edellisiä, että lääkäri varmaan määräisi Myrrää tähän sairauteen. Itse olen myös tällä linjalla. Saipa lienee henkisesti niin rikki, että tähän kohtaan tarvittaisiin diskuteeraajaa, joka nostaa ilmapiirin ylös montusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös