Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 711 738
  • 14 817

nikkethegreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FLA, NYR
Toki. Mutta ei ole kuitenkaan mielestäni ollut lähellekään niin virhealtis pelaaja, kuin otteluseurantojen viestittelystä voisi monesti päätellä. Merkkausvirheitä ja huolimattomia syöttöjä tulee ajoittain, sen varmasti jokainen on nähnyt. Se mikä vaan henkilökohtaisesti särähtää korvaan, kun joka ainoan painejakson aikana nostetaan esille, että taas ne Rafkin ja Pulli on siellä kentällä. Kuten joku nimimerkki aiemmin mainitsikin; aivan kuin odotettaisiin hetkeä, että tietyistä pelaajista päästään kirjoittamaan vastaavanlaista tekstiä. Ymmärrän, että se voi joidenkin henkistä taakkaa helpottaa, että päästään tappion hetkellä kaatamaan paska yksittäisten pelaajien harteille. Näinhän se on aina toki keskustelupalstoilla ollut. Tässä tapauksessa kyseessä on edelleen kuitenkin vasta 20-vuotias oman kylän pelaaja, A-rinnassa. Onko Rafkin ollut todella niin huono, että jokaisen tappiopelin jälkeen ansaitsee lähes itseoikeutetusti kaiken ryöpytyksen? Jos näin on, niin olen todella huolissani TPS:n kauden 2021-2022 kauden kokoonpanosta, kun muita vastuunkantajia ei näemmä löydy.
En ollut tuo kirjoittaja, mutta minä ainakin ennakkoon hieman pelkäsin, että tämän parin ollessa kentällä pyöritään omassa päässä. Toisaalta kukaan ei voi väittää etteikö näin olisi eilenkin ollut. Ei tietenkään joka vaihto. Kokonaisuus kääntyi mielestäni plussalle.

Rafkin EI OLE huono, ei todellakaan, mutta se edellinen peli meni ns. ohi. Niitä sattuu kaikille. Eilen "Paritsello" oli parempi, mutta pystyy parempaan. Uskon, että seuraavassa pelissä alkaa olla taas askelmerkit kohdallaan.

Voisin vaikkapa mainita viikon takaisen Lukko-matsin...
Kollektiivina täydellinen epäonnistuminen.
Kyllä, juuri näin. Se viikon takainen ei tietenkään ole kenenkään vika yksilönä eikä kaatunut yksittäisiin virheisiin.
 

Tuuletin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps, änäri suomalaiset
Rafkin EI OLE huono, ei todellakaan, mutta se edellinen peli meni ns. ohi. Niitä sattuu kaikille. Eilen "Paritsello" oli parempi, mutta pystyy parempaan. Uskon, että seuraavassa pelissä alkaa olla taas askelmerkit kohdallaan.
Rafkin ei ole todellakaan huono ja potentiaalia erittäin tärkeäksi liigapeluriksi löytyy. Tämän hetken Rafkin vain vaikuttaa siltä, että pelituntuma tai itseluottamus on kateissa. Peli menee pakottamiseksi ja tällöin ratkaisutkin on heikkoja. Vaikuttaako intti vai onko kesällä menty jossain hiukan vihkoon? En osaa sanoa mutta luottoa löytyy.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos nyt taas annettaisiin Rubenille ja ihan kaiklle muillekin pelaajille sitä aikaa. 6 peliä on vedetty enemmän ja vähemmän rikkonaisella ja puutteellisella rosterilla 1,83 pisteperottelukeskiarvolla ja ollaan sillä mitattuna runkosarjan 5. sijalla. Alapuolella 3 meuron joukkueet Tappara, Lukko ja Hifk sekä tämän kauden ennustetut yllättäjät Jyp ja Kerho.

54 peliä aikaa saada rosteri kuntoon ja parantaa peliä nykyisestä yksilö- ja joukkuetasolla.

Ai niin. Lehtinen pelaa erittäin hyvin. Maalivahtiin tämä ei tule kaatumaan tälläkään kaudella.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Slalicky osoitti eilen myös pelimiehen elkeitä ja Kossu parantaa kokoajan..

Kunhan saadaan vielä Pyyhtiä takaisin niin saadaan kolmeen ketjuun mukavasti hyökkäysvoimaa kun Tammelakin on vireessä..

Ja mukavasti on myös kilpailuasetelmaa pelipaikasta hyökkäys ketjuissa..

Pyyhtiä-Intonen-Rech
Korpikoski-Ilomäki-Kosmachuk
Tammela-Munkki/Marjala/Ikonen-Skalicky
Haapanen-Jasu- Steenbergen/Kantola/Ikonen/Väisänen
 

Dwightschrute

Jäsen
Suosikkijoukkue
HCTPS
Skalickyllä on kyllä taatusti joku vamma kädessä, kiekko karkaa välillä kummallisesti ja syötöt epäonnistuvat. Silti hyvä esitys eilen, lopun takakarvaus oli huikea.
8/9 pistettä, ei huono sanois Uotisen Jorma. Se yksi centteri tuohon niin....
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Ihan hirveän monta kertaa ei kannata enää viivalla kiekkoa menettää, aika monta kertaa jo Pelsu päässyt verrattain vapaasti läpi kun hyökkäyssinisellä sähelletään.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Oli kaunis maali! Hyvä Kalle!
 

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Upea haasto Väisäseltä vaikka vähän helposti menikin molarin ohi. Otetaan se hyvityksenä aiemmasta haamutorjunnasta.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Kalle nousi kuin Rauno konsanaan! Rauman ohipeli oli ainut tämän kauden otteluista, jossa TPS ei ole laittanut tällä tavalla hörsseliksi. Kaikissa muissa peleissä on ensimmäisessä erässä menty isännän elkein. Tässäkin erässä voisi tilanne olla jo enemmänkin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Intonen kyllä hidastaa peliä ja tarjoilee syöttötaskuihin kasvaviin vauhteihin vähän kuin MG64. Samanlaista aihiota oli äsken kuin Lukkoakin vastaan.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Ihan kelpo erä, maalin jälkeen alettiin vähän olemaan jälleen ongelmissa kun omista ei päästy pois. Alkuerän menolla vaan ensi erään niin hyvä tulee.
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Kantola ja Ikonen kun vaihdetaan laadukkaaseen sentteriin ja Pyneen, niin tästähän voi vielä tulla jotain. Miten voikaan molemmilla kuukausisopparimiehillä olla jalat noin betonia, varsinkin jos kiekko sattuu omaan lapaan.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan ok erä. Vähän toivoisin lisää aktiivisuutta kotikaukalossa. Pätkäsopimuksilla pelaavat vetävät ihan maksimilla mutta tuottavuus lähellä minimiä. Ikonen onneksi voittaa edes aloituksia.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rauman ohipeli oli ainut tämän kauden otteluista, jossa TPS ei ole laittanut tällä tavalla hörsseliksi. Kaikissa muissa peleissä on ensimmäisessä erässä menty isännän elkein. Tässäkin erässä voisi tilanne olla jo enemmänkin.

Ja sekin peli kannattaa unohtaa. Fysiikan lait tulee vastaan, kun toinen pelaa viikon sisään viidettä peliä ja toinen toista.

Ei ole kovin vaikeaa Tepsillä ollut sen jälkeen eikä Lukolla helppoa, kun on vähän tasaisemmat lähtöasetelmat…
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Tepsin peleissä on selkeä trendi. Alkuerään tullaan helvetin kovaa ja hyvällä sykkeellä. Pelataan todella hyvin ja se yleensä johtaakin maaliin. Sitten kuitenkin erän loput ovat tosi vaikeita. Alkaako bensa sitten loppumaan vai mikä on?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös