Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 997 813
  • 19 703

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jotenkin tuo ylivoima on muun paskuuden lisäksi kauhean huolimatonta. Kiekkoo hukkuu eikä saada haltuun. Vastustaja iskee heti kiinni kun kiekko polttelee.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno voitto hyvä jätkät! Paljon on vieläkin parannettavaa, mutta vasta kauden toinen peli joten sen pelin ei pidäkkään tässä vaiheessa olla täydellistä.

Mörkön hankinta nosti joissakin ristiriitaisia tunteita, mutta onhan Anttila ollut alkukaudella hyvä ja näkyy aina positiivisessa mielessä muutenkin kuin pelkän kokonsa puolesta. Vielä kun alkaa laittaa läpiajoista sisään.

Tuosta kun vielä saadaan muutama alisuorittaja liekkeihin niin hyvältä näyttää.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Kärpiltä kyllä mahtavaa peliä. Onnistujia niin laajalla rintamalla, että ei tarvitse erikseen luetella. Ja Blomma näyttää statementia Pennasen suuntaan jälleen. Miehen pystyisi heittämään jo NHL-peliin kokeilemaan, niin rauhallista ja varmaa tuo työskentely on.
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ensimmäinen peli Kärpiltä nähty C Moren kautta tälle kautta. Silmiinpistävin ero viime kauteen viisikon tiiviyden lisäksi on kamppailuvalmius. Ilmaisia paikkoja ei Tapparalle annettu ja hyökkäyksekään ei jääty kulmiin pyörimään. Kotivoitto Tapparasta maistuu!

P.S. on se Blomma vaan kova edelleenkin
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Varsinainen Joukkupelin ja kollektiivin suoritus! Todella makoisa voitto tähän alkukauteen! Pelikuri, pelin jänne, kärsivällisyys, yhtenäisyys sekä todella korkea puolustuspelivalmius (mutta ei todellakaan mitään valrmistelua), vaan samalla myös korkea hyökkäyspelivalmius, jos paikka iskeä on! Hieno suoritus kerrassaan! Ja yleisö tuntui olevan, etenkin lopussa, todella hyvin mukana ja loi erinomaista tunnelmaa.

Aikataulussa ollaan ja tällä kaudella ei tarvitse pelin osalta sen suuremmin olla huolissaan, että venkslailua tai venkoilua tapahtuisi johonkin suuntaan, vaan tätä on hyvä kehittää ennestään tässä kauden edetessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös