Liigan verkkosivut – liiga.fi

  • 1 001 499
  • 4 458

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ajattelin jo uusimman version myötä, että nytkö on saatu vihdoin korjattua suurimmat virheet. Nyt menen katsomaan yhden käynnissä olevan pelin tilastoja, niin sivu ei lataudu. Onko toimittaja joku suuri suomalainen koodiputiikki? Tilaaja näyttää ainakin olevan yhtä kuistilla järjestelmien tilaamisesta, kuin julkinen sektori joka tuota 150€/h pelleilyä pitää yllä.

Heikko suoritus.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hetken jo elättelin toiveita, että tuo admin.liiga -sivusto olisi jäänyt elämään, mutta sekin piti sitten poistaa.

Potkut ja välittömästi niille henkilöille, ketkä vastaavat liigan verkkosivuista. Hieno kausi alkamassa, ja sivujen laatu on tälläistä kuraa.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Helvetin hyvä sovellus, samaa paskaa kuin nettisivut.
 

Liitteet

  • Screenshot_20220913-202245~2.png
    Screenshot_20220913-202245~2.png
    716,2 KB · kertaa luettu: 193

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mihin aikaan tuo Tapparan ja TPS.n peli alkoi kun reilu 8min vasta pelattu liigan sivujen mukaan. Oliko normi tiistai aikataulun mukainen 20.23
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Nyt kun saatiin Liigaan ammattituomarit, niin milloinkohan saataisiin ammattimaisesti koodatut sivut?
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Miksi ne vanhat ihan ok-tasolla toimineet Liigan sivut piti poistaa? Nykyinen sivusto on omaan makuun aivan liian sekava ja hankala käyttää.

Tulosseurantaan nyt Flashscore tai txt TV
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Huh mikä helpotus, että vika onkin liigan sivuissa eikä omassa kännykässä. :D Luulin jo hetken, että mikä puhelimeen iski, kun sivu ei aukea, mut sitten taas välähti, et kai tai vaan taas syy ole jossain muualla... Ja niinhän se oli.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Näköjään toinen erä vasta menossa, hitaasti etenee peli.
Viddu mikä vitsi Liigan sivut. Kaikki jumissa jo yhden matsin aikana. Sivuston toimittajayritys ja sen ylläpitäjät pitäisi lähettää Siperiaan Venäjän kovennetun rangaistuksen leirille. Täyttä pelletouhua.
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Ajattelin, että tänään tulee hyvät Liigapörssipisteet Heljangosta: 23 torjuntaa, voitto ja kakkostähti, yksi päästetty. Mutta sitten Liigan sivut sanoivat, että torjuntaprosentti on 51,1 %. Ei voi mitään.

Ajattelin, että katsotaan sitten edes studion jälkitunnelmia kauden avauspelistä. C More -tv-sovelluksessa oli juuri päättynyt yksi lähetys kahdesta. Jäljellä on vain lähetys, jossa on pelkät taustaäänet. Studiossa Jukka Jalonen huokuu asiantuntemusta, vaikka hän heiluu ja elehtii paikallaan täysin äänettömästi.

Liiga-kausi on alkanut perinteisellä tavalla.
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mistäs nykyään löytää kovimman laukojan, eniten luistelleen pelaajan ja nopeimman luistelijan?

Myös torjuntaprosentit pitkin helvettiä, hyvät sivut on.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Nohei kyllä ne tällee yli tunti pelin päättymisen jälkeen toimii ;)

Mutta onhan tuo visuaalisesti aivan todella kamala etusivu. Hyvä, ettei zoomia saa käyttää, jotta ottelutuloksen saa selville. Keskellä sivua joku järkyttävän iso pokaali. Eikö tuolla ole ammattilaisia töissä?
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Täys farssi ettei sivut toimi ENSIMMÄISELLÄ kierroksella jossa on YKSI MATSI!

Koko Suomi seurasi korismatsin ohella liigan sivuja ja tämä tuli yllätyksenä. Pitää ymmärtää.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onhan nuo sivut ihan karmeat. En tiedä missä ideariihessä tuo on kehitelty, mutta ei noita yksinkertaisesti voi käyttää. Eikä ole oikeastaan väliä katsooko puhelimella vai tietokoneella, ihan yhtä perseestä ne on silti.

Less is more, Ylen teksti-tv:n sivu 221 on edelleen paras paikka katsoa ottelutilanteet ja seuraavalta sivulta löytyy tarkemmat pistetilastot.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Ei tää voi olla näin vaikeeta kaudesta toiseen...tulkaa ny joku kertoon mikä mättää!!!
 

lebak

Jäsen
Ihmettelin myös eilen mv tilastoja kesken ottelun, jolloin ne olivat väärin. Kävin myös tarkastelemassa tilastoja äsken (seuraavana päivänä) ja vieläkin ottelukohtaisissa tilastoissa Heljangon T% väärin.

Nyt kun old.liiga.fi on poissa niin tietääkö kanssakirjoittajat miten saisi helposti yhdistettyä Power BI:llä Liigan tilastotauluihin? Menee harmittavasti mallit hukkaan tällä hetkellä. Vai onko jonkin sortin python scraperi ainoa vaihtoehto?
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Mikä saatana siinä on, että ne admin sivutkin piti poistaa...uusi on ilmeeltään ja toimivuudeltaan sellaista kivessyöpää, että niitä ei käytä pietarilainen kulkukoirakaan, vaikka saisi 1000 kiloa koiranmakkaraa. Laitoin minäkin palautetta, mutta vitut se mitään auta. Teksti-tv ja livetulokset onneksi on...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös