Pesäpallo – liveseuranta

  • 720 668
  • 17 946

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Tuossa katsoin uudestaan tuon Mäksän kumuran, jolla Anttila tuli kotia kohti, niin olihan ne surkeat lähdöt + keskinkertaiset jalat = selkeä palo J.Korhosen kädellä. Mutta tuolla pitäisi pinna tulla, vaikka siellä olisi itse Seppo Räty heittämässä kaarta takakentältä. Kuvastaa tämän päivän tekemistä varsin hyvin, ei olla hereillä. Ei mailassa, ei räpylässä, ei pesillä tai niiden välillä. Tuo Jukkiksen läpäri jäi harmittamaan, 1+2 ainekset oli ilmassa, tällä kertaa näin päin.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Nyt tähän Jukkis 1+3... :D

No ei ihan..

Se siitä, katsellaan n. kuukauden päästä seuraavan kerran. Tosin, liekkö nämä joukkueet toisiaan välierissä kohtaavat..
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Kyllä. Vimpeli hölmöili takamenoissa. Tänään Jymy oli paree, mutta näillä ei vielä saa voittoakaa pleijareihi mukaan.

Tämähän se! Jymy voitti suht ehjällä pelillä yhden runkosarjamatsin…
 

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
Tuli katsottua peli jälkikäteen mökille ajelun vuoksi. Olipa erinomaista viihdettä olutta hörppiessä. Loistavaa ulkopeliä ja lämmitti kyllä ennen kaikkea Rönkön lyödyt juoksut. Tämän takia sitä urheilua katsotaan.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Tuossa kun taisin itsekin tulla "suolanneeksi" Saukon ulkopeliä, niin olisi kaiketi hyvä muistaa, että mies on etenijä-/vaihtajajokeri, joka pelasi koko kaudella ensimmäisen kokonaisen pelin ulkona, eikä nyt ihan helpoimpaan mahdolliseen paikkaan tämä osunut. Ei ollut siis hänen vikansa, että oli "väärässä paikassa, väärään aikaan".

Sisällähän Jere oli tämän(kin) päivän hengettömästä nipusta yksi parhaista suorittajista. Pudotuspeleissä se on kuitenkin riskin arvoista, että Kanalan ollessa yhdeksikössä, Saukko on se ensimmäinen paikkaaja jokeriosastolta ulkopeliin. Hyvä on olla jonkinlainen varamies loukkien varalle jokeriosastolla, mutta ei tuolle voi liikaa painoarvoa pudotuspeleissä antaa, vaan mennään paras kokonaisuus edellä. Eli vaikka olisi tarjolla joku Saukkoa parempi räpylämies jokeripaitaan, niin et noin hyvää ja monikäyttöistä jokeria sen takia rosterista tiputtaisi, että jos pelissä sattuu käymään loukki. Kun voi hyvin olla, että koko pudotuspelisarjan aikana ei satu yhtään isompaa loukkia kesken pelin.

Saapi nähdä minkälainen on Vedon ilme, sekä rosteri, huomenna Pattijoella.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
13-0 kahden vuoron jälkeen. Tahkolla käynyt yhteensä ehkä 8 lyöjää lyömässä.Tiedä nyt sitten, että miten tarpeellista tämmöisiä pelejä on pelata neljänteen vuoroon asti.
Eihän niitä pelatakaan, jos on vähintään 20 juoksun ero jaksolla.

Perässä oleva joukkue tietysti pelaa tasoittavan vuoronsa, koska voi vielä voittaa jakson, vaikka olisi 20 juoksun ero, kuten tänään olikin Haminassa.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Veto taktikoi kylmästi laskelmoiden Sotkamoa runkosarjan kakkoseksi tai kolmoseksi... Manse-Sotkamo olisi välieriin toivekohtaaminen. Ei vaan, kovasti vaisua oli, mutta näitäkin pelejä pakosta tulee aina välillä.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Illan peliksi valikoitui Manse - Tahko. Parahiksi paikalle, kun Tahko saa yhden palon ajolähdön ja Nisu lyömään.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Kuopiossa ihan kauhea läpsytysyleisö. Onneksi tämä selostus peittää sitä jonkin verran.

HP lahjoittaa ensimmäisen juoksun Puijolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös