• 10 098
  • 249

LostHorizon

Colorado Avalanche, Real Madrid
Ainakin ESPN:llä laitettiin Rantasen piikkiin, Makar otti maalille menevän Kucherovin. En tiedä, en ehtinyt vielä tarkemmin tutkimaan. Eikä tarvitsekaan, kaikkien vika. Ainakin Toewsin joka syötti huonosti ja sitten meinasi peruuttaa parkkipaikalle.

Majoneesi

Kaikki voijjaan tuhota
Aikamoisia röntgensäteitä omaavat Mäkinen-Nieminen, kun näkevät Paulin loukkaantumisen asteen tällä katsannolla.

mjr

Suomen maajoukkueet
Ikävän sitkeä on tämä Hawaijin osavaltion (tmv?) joukkue. Ei pelaa erityisen hyvin, tekee maaleja.

Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
Vaikka tilanne on nyt mikä on, niin ei Tampalla ole pelissä mitään palaa. Säälittävän näköistä räpeltämistä Tampalta. En ihmettelisi, jos sarja olisi 4-0 Coloradolle.

SVSV

San Jose Sharks
Josko Areena saisi kelattua tuon eron umpeen erän aikana? Välillä tarvisi taukoa Nemosta ja Wiskarista. Striimi Areenassa joku 5 (peli)minuuttia perässä.

Wildhockey

TPS, Boston Bruins
2.erän alkuu Lehkone pistää ohjurilla kiekon reppuun. Sit alkaa hirvee kiima ja Ländeskokki pistää melkee heti perään sit maalin.

mjr

Niin no, mainoskatkoja tulee 3kpl jokaisen varsinaisen peliajan erän aikana ja ne kestävät tasan 2 minuuttia. Mielestäni hyvinkin organisoitua ja varsinkin jälkilähetyksissä helppoa skipata yli, kun tietää keston. Eikä niitä ole loputtomasti, vaan se tasan 3 per erä.
No siis olen sitä pronssikautista ikäluokkaa kun Euroopassa ei tunnettu mitään mainoskatkoja, eikä välttämättä edes täysin Pohjois-Amerikassa. Pelejä vaan pelattiin, ikäänkuin kysymys ei olisi ollutkaan mistään viihdeteollisuudesta...

Henkka

Liiga, NHL, CHL, SHL

Mutta sarja ratkesi siihen. Eihän Tampa ole koskaan esim pelannut 11 hyökkääjällä, paitsi ehkä pari sataa ottelua.

Samalla tavalla sarja ratkesi jo siihen 1.ottelun 3-3 tilanteessa olleeseen Ylivoimaan, josta Tampa ei tehnyt maalia.

Aatelinen

Glen Metropolit, New England Patriots
Siellä pelaa MacKinnonin kenttä melkein joka toista vaihtoa. Liikkuukohan jalka yhtä kepeästi, jos menee peli jatkoajalle?
En itse kyllä lähtisi syyttämään veskaria ensimmäisestäkään maalista. Todella hankala aavistaa tuollaista kiekon karkaamista, kun samalla pitää lukea mitä vastustaja oikeasti yrittää.

mjr

Ja myöskin tuo Areenan jatkuva suomalaisten ylikorostaminen on täysin tarpeetonta - näkee sen itsekin että siellä homma toimii, ei tarvitse erikseen hypettää.

Heddy#77

Tampa Bay Lightning, Manchester United
Joo ei ole Tampa ollut tällaisessa mankelissa pleijareissa varmaan koskaan aiemmin tällä rungolla. Jacketsia vastaan tuli sweeppi, mutta ei se tällaista sarjatulta ollut.