• 2 947
  • 54

Hukkakaato

Україна / Jokerit 1992-2013 / Jokerit 2023-
Ottasko sieltä Seppo ja kumppanit sitten vaikka kevään ensimmäisen vierasryöstön. Toivotaan niin. Koko peliä ei ehkä jaksa valvoa.

Hukkakaato

Rags pyörittää hyvän näköistä ylivoimaa koko 2 min alueella, mutta sivuraudat ja Raanta pelastaa Carolinan takaiskuilta.

badgeri

KooKoo, Detroit Red Wings
Tykkään kun on tunnetta pelissä ja on taklauksia. Noi Trouban niitit on vaan vähä liian vaarallisen näköisiä. Jonkun uran se tulee vielä päättämään noilla niiteillä. Ja samalla Vatrano ja 1-0.

Edit. Toki tuossa äskeisessä taklauksessa oli vaan huonoa tuuria Domilla kun kaatus omia aikoinaan.

Bakaun Imaami

Rauman Lukko, NY Rangers
Trouban taklauksessa ei ollut mitään väärää. Domi sukelsi juuri ennen osumaa.

Ansaittu 2-0 johto Rangersilla. Ei Carolinalla ollut juuri mitään palaa ekassa erässä.

Mikä tuossa Canesin vieraspelaamisessa oikein on ongelma?
Niin ja kumminpäin tämä nyt pitää sitten nähdä? Meneekö heillä kotona liian hyvin vai vieraissa liian huonosti?

Mielenkiintoista nähdä tuleeko ensin kotitappio vai vierasvoitto. Taas voidaan tästä pelistä sanoa, että ei tule olemaan palaakaan kotona, mutta onhan se jo nähty.

Toinen erä oli sitten täysin Carolinan erä. Silti numerot 1-0 Rangersille. Loistavaa puolustamista Rangersilta ja sitten vastahyökkäyksestä maali. Vähän pomppi Raannan läpi ja Zibanejad sai laittaa tyhjiin Raannan takaa.

Että Aho ja Teräväinen vieraspeleissä näissä playoffeissa yhteensä 0+0=0. Oikeasti, mitä helvettiä?

Kuoriämpäri

Porin Ässät, Los Angeles Kings
Carolinan kärkiketjuja viedään 100-0, kun eivät saa Staalin ketjua pimentämään vastustajan tähtiä.

Lisäksi tuntuu, että jäävät liikaa pyörimään maalintekoalueiden ulkopuolelle. Hienolta se näyttää, kun vedetään pakki-pakkia ja kierrätetään alhaalla välillä, mutta lähempää pitäisi päästä laukomaan. Varsinkin, kun niitä ohjureita ja irtokiekkoja ei saada käytettyä hyväksi.

Tuolla nyt sanottiin, että ennätys on 1962 Torontolla, 11 peliä. Eli siis "playoffien alusta otteluissa pelkkiä kotivoittoja". Eli häviämällä Carolina sivuaa ennätystä tänään.