To 28.4.2022 Tappara - TPS

  • 38 824
  • 772

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Vittuako toi Tapola taas itkee. TPS sai jäähyn ja sillä hyvä. Ihme ukko oikein The Itkijä.
 

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
Taitaa olla ensimmäisiä kertoja tämän vuoden Liigassa, kun Tapparalla 100% lasissa. Tältä se sitten näyttää. Viimeksi CHL-finaalissa.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
TPS se joutuu jähylle korkeasta mailasta mutta Tappara taas saa maalin kun pelaa korkealla mailalla. No tällaisia nää tuomarit ovat.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Pelitapahtumien perusteella tulos mairittelee Tepsiä. Noh, ei voi kuin parantaa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kutsuisin tätä erää torjuntavoitoksi TPS:n osalta. Vain 1-0 taululla.
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Jos Tossa korkeamaila tilanteessa oli tullut koukku tai kamppi, niin pommin varma rankkari. Nyt kun oli korkea maila ja vielä erittäin huolimaton, niin ei ollu munaa puhaltaa.
 

Maatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Noh positiivista, että peli on vasta 1-0. Pomppu sinne pomppu tänne niin voi olla 1-1. Tappara kuitenkin ottanut jalkaa ja pyrkii painamaan maalia alkuun ja bussi kentälle sen jälkeen. Jos ja iso jos tuossa vauhdissa pysyisi niin saattaisi aueta maalipaikkoja toiseenkin päähän helpommin.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Hienosti Tapparan ukot liikkuu ja vaihtaa paikkoja ylivoimalla. Kiekkokin koko ajan liikkeessä. Verrataan esim. Ilveksen ylivoimaan, jossa viisi jätkää seisoo paikoillaan ja yrittää jotain ihan toivottomia syöttöjä neljän pelaajan läpi. Haapala toki toi tuohon liikettä ja aivoja.

Tepsillä melkoinen munkki, kun peli vain 1-0.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Tepsi vain yrittää roikkua mukana ja hyödyntää sen yhden maalipaikan, joka erän aikana siunaantuu.
 

33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jauhojengi
Kuin ihmeen kaupalla Tapparan johdossa erätauolle. Olihan vaisu esitys sinioransseilta. Tepsi tuli peliin vahvasti, mutta Tappara kuittasi nopeasti tuurimaalilla. Sen jälkeen loppuerä pelattiin lähes yhtä päätyä ja Tappara yritti vain selvitä. Jotain nyt puuttuu Tapparasta: ei ole sellaista tappamisen meininkiä eikä tahtoa. Kun saavat kiekon omissa, niin hätä tulee heti ja joko harhasyöttö tai pitkä. No, tämä on myös TPS:n hyvyyttä.

Joka tapauksessa näyttää siltä, että tämä peli vielä vääjäämättä kääntyy turkulaisille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös