Kehitysjohtaja Lasse Kukkonen

  • 57 373
  • 223

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Toivon, että Kukkonen saa oikeasti piiskattua toimistolle ryhtiä, mutta samalla muistutan, että kyseessä on vain yksi mies, joka on yhtenä osana perin nilkuttavaa rakkinetta. Pelkään myös, että mikään realistinen lopputulos ei tule tyydyttämään faneja, ja Lasse onkin pian yhtä kiitelty hahmo kuin Ilu.
Tämä on ehdottomasti pahin tulikoe, mitä Kukkonen tulee jääkiekon parissa ikinä kokemaan! Kärppien toimisto! Paikka, jossa miehistä kuoriutuu saamattomia vätyksiä alta aikayksikön.

Kova on luotto Lasseen, mutta erittäin paha on myös vastustaja! Näkisin oddsit tässä vaiheessa aikalailla 50-50 miten tässä käy. Valitettavasti. Jos Kukkonen saisi jostain tulitukea, niin rynnäkkö voisi onnistua paremmin. Mutta tämähän ei tietenkään vätyksille kelpaa. Jonkinlainen yllätyshyökkäys lienee ainoa vaihtoehto.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vuosikaudet Kukkonen oli kentällä aivan ehdottomia inhokkipelaajia. Mutta mitä pidemmälle Lassen ura jatkui, sitä enemmän se avautui näin vastustajan joukoissa seisovallekin, mitä se tarkoitti, kun Lassesta puhuttiin johtavana pelaajana. Kun Kukkosen ura sitten loppu ja siirtyi CMoren tiimiin, olen ollut hyvin vahvasti Kukkosen band wagonissa. Ensinnäkin siksi, että osaa oikeasti tuoda sellaisia näkökulmia, joita vain pelaajat voivat ja osaa kertoa ne fiksusti ja niin, että katsojakin pääsee jyvälle. Kukkonen ei myöskään koskaan provosoi, vaikka antaisikin kritiikkiä. Ja kun antaa kritiikkiä, mainitsee hyvin usein myös jotain positiivista. Eli, hänen juttunsa ei perustu toisten dissaamiseen. Ja se on aina fiksun ihmisen merkki.

Uskon, että kehitysjohtajan titteli on juuri sellainen riittävän "ympäripyöreä" titteli, mikä sopii Lassen tuleviin duuneihin. Toimenkuva on varmasti laaja ja voi olla, että käytännössä hän on ikään kuin talonmies, eli tekee niitä eteen tulevia hommia, jotka juuri sillä hetkellä täytyy hoitaa. Parasta tällaisessa pestissä on se, että siinä tapaa monipuolisesti ihmisiä laajalta skaalalta ja saa kosketuspintaa moniin eri sidosryhmiin. Vain ihmisiä tapaamalla ja heitä aidosti kuuntelemalla, on mahdollista saada näkemyksiä. Ja jos ihminen on luonteeltaan utelias, mitä uskon Kukkosen olevan, hän tulee varmasti saamaan näistä paljon irti.

Oikeastaan suurin kysymysmerkki Kukkosen pestiin liittyen on se, että ollaanko Kärpissä oikeasti halukkaita kuuntelemaan Lassea, eli saako oikeasti valtaa tehdä "jotain", vaikka se olisi Kärppien pukujengien etujen vastaista. Jos ei saa, en oikein näe Kukkosen jäävän seuraan, vaan parin vuoden jälkeen "siirtyvän muihin tehtäviin". Hyvä puoli on se, että Lassella cojonesit riittää Kärpissä kyllä, eli kyllä siinä saa joku aktiivisesti hiekottaa Lassea eikä se lopulta jää huomaamatta muilta. Ja siitä se shit show vasta syntyykin. Ei ole kysymystäkään, kenen arvovalta on oikeasti korkeampi: Kukkosen vai näiden nykyisten käsinukkien.

Kärppien osalta näen tässä pestissä vain pelkkää positiivista, jos ovat aidosti halukkaita kehittämään seuraa. Jos taas ei ole, sekin paljastuu seuraavien muutaman vuoden aikana. Kukkosen en usko tyytyvän mihinkään esittelyvälineen rooliin kovin pitkäksi aikaa. Mutten myöskään usko, että hän tekisi johtopäätöksiä jonkun yhden vuoden pohjalta, eli liian nopeasti. Mutta vaikea kuvitella, että jos oikeaa halua ei olisi, miksi olisivat just Kukkosen palkanneet. Kyllähän sieltä olisi joku jeesjees-mies Kärppä-taustalla löytynyt ihan varmasti ja vielä halvemmalla.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Exeter City, TP-47
Nyt on Lasse kovassa paikassa. On eri asia johtaa hikistä jätkälaumaa pukukopissa, kuin seisoa kuohari lasi kädessä herra ja narri laumassa.
Ei olisi maailman historiassa ensimmäinen kerta , että kriittiset äänet vaiennetaan lyömällä kultalusikka suuhun.
Sen lauluja laulat kenen leipää syöt.

Oiva taktinen veto Virkkuselta. Suosittu Kukkonen laitetaan eturintamaan ottamaan iskuja vastaan, samalla itse voi kyyristellä Lassen selän takana.
Fanien kynnys lähteä arvostelemaan Lassea on huomattavan suuri.

Toivon sydämestäni Il Capitanolle onnea ja voimia kehitysjohtajan tehtävässä. Tässäkin asiassa aika näyttää.
Jäädään kuulolle.
 
Viimeksi muokattu:

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Mutta vaikea kuvitella, että jos oikeaa halua ei olisi, miksi olisivat just Kukkosen palkanneet. Kyllähän sieltä olisi joku jeesjees-mies Kärppä-taustalla löytynyt ihan varmasti ja vielä halvemmalla.

Hyvä viesti kokonaisuudessaan! Samaa mieltä tästäkin. Helpommalla olisi tietty päässeet palkkaamalla jonkun muun.. jotain raikkautta seuran johto oikeasti haluaa, kun Kukkosen mukaan ottivat. Arki toki vasta näyttää kuinka paljon raksilan seinien sisällä kipinöi. Mutta kuten aikaisemminkin jo totesin, jos Kukkonen lyö hanskat tiskiin mahdottomaksi kokemansa tilanteen edessä, niin tällä seuralla ei ole mulle enää mitään annettavaa. Samalla en usko tällaiseen skenaarioon. Siinä mentäisii niin paljon taas imagotappion puolelle että varmasti lähtisi myös virkkunen ja Ahokin. Kukkonen ei ole kuitenkaan mikään jääräpää eli siinäkin valossa hänen lähtönsä olisi huolestuttava signaali seuran tilasta.
 

1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
PM07, Oulun Kärpät
Täytyy kyllä sanoa, että hienoja näkemyksiä esitetty noissa aiemmissa viesteissä; huomaa kyllä että ymmärrystä löytyy palstaveljiltä!

Lassen palkkaaminen kertoo ainakin sen, että fanien raivo ja tyytymättömyys on huomattu toimistolla. Täytyy toivoa, että Lassella on munaa tuoda epäkohtia esille julkisestikin, sillä fanit tulevat tarvittaessa olemaan Lassen takana loppuun asti, jotta seura saataisiin taas raiteilleen.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
huomaa kyllä että ymmärrystä löytyy palstaveljiltä!
Ja palstasiskoilta, @BOL on nimittäin nainen. Hyvää analyysiä on kyllä tähän ketjuun jo lyhyessä ajassa kerennyt kertymään monelta kirjoittajalta. Toivotaan, että Kukkonen saa positiivista muutosta aikaan Kärpissä eikä toimisto jakaudu mihinkään keskenään kyräileviin kuppikuntiin. Marjamäen suunnalta kuvittelisin Kukkosen ainakin saavan pestissään tulitukea, sen verran samantyyppisiä persoonia ovat kumpainenkin kunnianhimossaan ja palavassa halussaan viedä Kärppiä seurana eteenpäin.
 

1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
PM07, Oulun Kärpät
Lasse uusimmassa Petopodissa nimenomaan kehitysjohtajan asemassa - puhuu edelleen hunajaa minun korviini.
Kiitos vinkistä! Pitääpä yrittää ehtiä kuuntelemaan mahdollisimman pian.

Jaksaisko joku joka on ehtinyt jo kuunnella tuon jakson kertoa, että mitä asioita Lasse käsittelee jaksossa? Onko esim. fanien kuulemisesta ja puitteista mitään puhetta vielä?
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kiitos vinkistä! Pitääpä yrittää ehtiä kuuntelemaan mahdollisimman pian.

Jaksaisko joku joka on ehtinyt jo kuunnella tuon jakson kertoa, että mitä asioita Lasse käsittelee jaksossa? Onko esim. fanien kuulemisesta ja puitteista mitään puhetta vielä?
Mm. Tilastoanalytiikan käyttö pelaajarekrytoinnissa, jota käytetään mm. Raumalla ja Porissa. Yms paljon muuta.

Erityisesti mainita pelipaidoista, josta tuli myös puhe, että saisiko Kärpät niistä visuaalisesti parempia. Kukkonen: "Joo tottakai, varmasti asioita tulee tapahtumaan myös sillä puolella. Ihan varmasti sillä puolella tulee tapahtumaan, kun olen kuullut ihmisiltä hyviä ideoita sen suhteen, miten toteuttaisivat tietyllä tavalla eri osa-alueita. Laitetaan tässä kone käyntiin ja pikkuhiljaa juna puksuttaa eteenpäin."
 

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Pakko todeta tuohon kukkosen petopodin vierailuun se että tässä on ihan samanlainen fiilis kuin joskus miten mamba sanoi että kukkonen osaa kommunikoida asian oikein. En usko että seurajohto tarkoituksella vetää vituiksi. Uskon että Lassen taito tulla ymmärretyksi oikein ja vedota oikeisiin asioihin on todella hyvä ja siksi sopii tuohon rooliin.
 

1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
PM07, Oulun Kärpät

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Lasse jutustelee johtamisesta HS Visiossa (maksumuurin takana).
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Missäs se nyt oli se musavideo Fugesta missä oli Lassekin?
Koitin muka hakea mutten löytäny..?
 

1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
PM07, Oulun Kärpät
Lassen ensimmäinen kausi kehitysjohtajana on jo puolivälissä, ja kun lueskelin hetki sitten (murheellisena) Kannattajatoiminta 2022-23 -ketjussa näkemyksiä nykytilasta, niin tuli mieleen, että eipä ole hirveesti tapahtunut kehitystä ainakaan syyskauden aikana ainakaan minun tietääkseni.

Eli onko Kukkosen myötä tullut jotain isoja muutoksia mikä näkyisi faneille ja Kärppä-yhteisölle konkreettisesti?

Mielestäni ei, mutta mielelläni kuulisin myös ”sisäpiiriläisten” ja muiden näkemyksiä. Ainakin fanikatsomo on edelleen Suomen huonoimmalla paikalla, eikä Junnokin jo yli 10 vuotta sitten lupailemaa koko päädyn seisomakatsomoa näy vielä missään skenaarioissakaan.

Faneja on kuitenkin ilmeisesti kuultu ainakin mainosten & taukomusiikkien suhteen. Lisäksi Ameno on saatu takaisin repertuaariin. Mutta muuten ei ole kyllä näkynyt (korjatkaa jos olen väärässä) mitään sellaista faneja ja yhteisöllisyyttä tukevaa kehitystä, jota rumputettiin sillon ku Lasse valittiin tehtävään.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eli onko Kukkosen myötä tullut jotain isoja muutoksia mikä näkyisi faneille ja Kärppä-yhteisölle konkreettisesti?
No tapahtumajuontaja on ainakin saatu pestattua otteluihin ja lisäksi Kärpille saatiin oma maskotti Pedon muodossa tässä Kukkosen kehitysjohtajuuden aikana. Nuo nyt tuli mieleen tuollaisina ottelutapahtumaan liittyvinä, mielestäni ihan positiivisina muutoksina. Lisäksi Kukkonen on ollut aktiivisesti rakentamassa tämän kauden joukkuetta ja kuvittelisin, että kulissien takana on varmaan enemmänkin mm. pelaajapolun kehittämisen suhteen ollut mukana. Tosiaan jos jollain on enemmänkin tietoa/kokemusta Kukkosen kehitysjohtajuudesta ihan käytännön tasolla, niin mielellään itsekin näkemyksiä lukisin.

Kärppien sometuotantoon täytyy sen verran ottaa kantaa, että pidin kovasti laadukkaasti toteutetusta ja sisällöltään kiinnostavasta Pedon pesässä -sarjasta. On todellinen harmi, ettei siitä olla nähty kuin kaksi jaksoa ja siitä päätellen miten Virkkunen valitteli sarjan tekemiseen liittyviä kustannuksia taannoin Petopodin vieraana, pahoin pelkään ettei jatkoa ole enää luvassa.
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Lassen ensimmäinen kausi kehitysjohtajana on jo puolivälissä, ja kun lueskelin hetki sitten (murheellisena) Kannattajatoiminta 2022-23 -ketjussa näkemyksiä nykytilasta, niin tuli mieleen, että eipä ole hirveesti tapahtunut kehitystä ainakaan syyskauden aikana ainakaan minun tietääkseni.

Eli onko Kukkosen myötä tullut jotain isoja muutoksia mikä näkyisi faneille ja Kärppä-yhteisölle konkreettisesti?

Mielestäni ei, mutta mielelläni kuulisin myös ”sisäpiiriläisten” ja muiden näkemyksiä. Ainakin fanikatsomo on edelleen Suomen huonoimmalla paikalla, eikä Junnokin jo yli 10 vuotta sitten lupailemaa koko päädyn seisomakatsomoa näy vielä missään skenaarioissakaan.

Faneja on kuitenkin ilmeisesti kuultu ainakin mainosten & taukomusiikkien suhteen. Lisäksi Ameno on saatu takaisin repertuaariin. Mutta muuten ei ole kyllä näkynyt (korjatkaa jos olen väärässä) mitään sellaista faneja ja yhteisöllisyyttä tukevaa kehitystä, jota rumputettiin sillon ku Lasse valittiin tehtävään.
Eipä ole käsittääkseni juuri muutosta tapahtunut ainakaan fanien toimintaedellytysten suhteen, mikä on tottakai murheellinen asia. Toki yksi mies ei ihmeisiin pysty, mutta Näinköhän tuo Lassekin on vain yksi suojatyöpaikkalainen lisää ummehtuneeseen porukkaan. Toivottavasti näin ei ole.Ameno toki saatiin näennäisesti takaisin, mutta sitä soitetaan huikeat 10 sekuntia äkkiä johonkin väliin, eli ei juuri tyhjää parempi.
 

Angelo Bronte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & Luleå HF
No tapahtumajuontaja on ainakin saatu pestattua otteluihin ... Nuo nyt tuli mieleen tuollaisina ottelutapahtumaan liittyvinä, mielestäni ihan positiivisina muutoksina.
Minun mielestäni taas "tapahtumajuontaja" on ollut yksi turhimmista ideoista aikoihin. Toivottavasti tuolle ei ainakaan paljoa makseta. Maskotti sentään saattaa joillekin lapsille olla ihan kivakin juttu.

Paljon on Lassen suunnalta lupailtu kannattajille nimenomaan olosuhteisiin liittyen, mutta saapa nähdä konkretisoituvatko ne lupaukset ja jos, niin miten. Itse ainakin olen tämän seuran ja toistuvien katteettomien lupausten kanssa muuttunut todella skeptiseksi.

E: Tuo Junnonkin lätinä päätykatsomosta uudessa Petopodissa alkoi lähinnä vituttamaan. Ihan suoranaista kusettamista kannattajia kohtaan olivat kaikki ne palaverit aikoinaan.
 
Viimeksi muokattu:

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Minun mielestäni taas "tapahtumajuontaja" on ollut yksi turhimmista ideoista aikoihin. Toivottavasti tuolle ei ainakaan paljoa makseta. Maskotti sentään saattaa joillekin lapsille olla ihan kivakin juttu.
Eniten tuo juontajan rooli näyttäytyy VIP-vieraille, kun hän vetää haastattelut Kärppäklubilla ennen peliä ja jälkeen. Joskus myös erätauoilla. Ainut missä tuo rooli näyttäytyy tavan katsojalle on erätauoilla pidettävät tietovisat..
 

1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
PM07, Oulun Kärpät
Eipä ole käsittääkseni juuri muutosta tapahtunut ainakaan fanien toimintaedellytysten suhteen, mikä on tottakai murheellinen asia. Toki yksi mies ei ihmeisiin pysty, mutta Näinköhän tuo Lassekin on vain yksi suojatyöpaikkalainen lisää ummehtuneeseen porukkaan. Toivottavasti näin ei ole.Ameno toki saatiin näennäisesti takaisin, mutta sitä soitetaan huikeat 10 sekuntia äkkiä johonkin väliin, eli ei juuri tyhjää parempi.
Vähän samoja mietteitä itsellänikin, ikävä kyllä.

Olis kiva saada Lasselta joku tyyliin "uudenvuoden lupaus faneille" ja nimenomaan kannattajatoiminnan näkökulmasta. Tietäisi edes vähän mitä tuon seuran päässä liikkuu...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös