Playoffs 2022 puolivälierät: TPS (4.) – HIFK (5.)

  • 144 547
  • 2 037

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En muutenkaan viestiesi suurin fani ole sarjan aikana ollut, mutta joku järki niihin kommentteihin olisi hyvä saada. Meinaat siis, että dumarit heittävät videoiden kautta puhtaasta taklauksesta pihalle?
En tietä miten sääntöpykälät menee, mutta Motin tulee tilanteeseen jopa pienessä kyyryssä, kädet kiinni kropassa, eikä kohdista taklausta pätkääkään mihinkään suuntaan, ja se osuu päähän. Mitä muuta pelaaja voi siinä enää tehdä kun olla taklaamatta?

Pääkontakti on kiistaton, mutta mielestäni aika kyseenalaista antaa tuosta boksia kun tilanne on normaalipelitilanne jossa täysin vahingossa se kontakti tulee päähän.
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilisessä pelissä pariin otteeseen totesin kisastudiossamme, että kovin kummallisesti Haapanen kuljettaa ja harhauttelee pää alhaalla/katse kiekossa.
Liigassa noista osumista lentää toki ulos, mutta kyllä kannattaisi muuttaa omaa tyyliäänkin tuon Haapasen. Viiden minuutin jäähyt toki pelissä auttaa omaa joukkuetta sen hetken, mutta oman pään kestävyys ei ole rajaton.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Miten Innalan toiminta erosi Haapasen vastaavasta?
Yhtä surkeeta filmiä molemmilta, ei kuulu näihin, eikä mihinkään muihinkaan peleihin.
Voitko kertoa miten Haapanen filmasi? Tipahti jäähän, nousi itse ylös ja luisteli koppiin. Innalan totta leikkii kuolevaa joutsenta ja talutetaan "koppiin". Vitonen kuulutettiin niin samassa kultakypärä vilahti takaisin penkille. Iso ero "filmaamisissa"
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tulee kyllä melkoinen kolmas erä.
Lähes täysi halli saa kyllä vastinetta rahoilleen.
HIFK tulee varmasti erään sellaisella draivilla että Tepsin on syytä olla hereillä.
Mikäli Tepsi kestää ekan kympin rynnistyksen niin silloin sillä saattaa olla mahdollisuudet mutta mikäli HIFK onnistuu erän ensimmäisellä puolikkaalla tasoittamaan tai menemään jopa johtoon niin silloin ottelu kääntyy lopullisesti HIFK:lle.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Onnittelut Turkuun. Maalivahtipeli oli tämän sarjan ratkaisevin osa-alue. IFK loi kyllä selvästi enemmän maalipaikkoja, mutta ei löytynyt lääkkeitä ohittaa Kareevia Turussa.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään IFK oli aika tehoton. Laukauksia maalia kohti taisi olla lähes tuplasti TPS:ää enemmän. Huippupaikkoja oli, mutta niitä ei käytetty. Yksi maali harvoin riittää.

Tuttu jokakeväinen fiilis kun kausi päättyy tappioon. Yleensä ne päättyy juuri tiukkojen sarjojen tappioihin kuudennessa tai seitsemännessä pelissä.

Tepsille onnea jatkoon, parempi voitti. Kyllä TPS:llä on aivan kelpo saumat finaaliinkin, jos Karejev onnistuu ja puolustuspelin huolimattomuus/merkkausvirheet karsiutuu minimiin. Vaikka tänään IFK olisi jotenkin voittanut, niin ei noin huonolla maalivahdilla mitään välieräsarjoja pysty voittamaan.

Muistakaa kannattajat, että huonoja häviäjiä nolompia ovat vain huonot voittajat.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Juu, onnea. Parempi voitti tietysti tämänkin sarjan. HIFK oli tänään yks helvetin iso vitsi ja Halonen koko sarjan. Skaffatkaahan setti ens kaudeks, loppuu pian kesken.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Kiitokset IFK:n kannattajille pääasiassa kuitenkin ihan asiallisesta keskustelusta ja otteluseurannoista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös