Pe 18.2.2022 Otteluseuranta (8. kisapäivä)

  • 47 554
  • 1 263

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jotenkin vaikea käsittää, että joku tässä maassa oikeasti symppaa enemmän itänaapuria kuin länsipuolen vastaavaa.
Ainoa syy näin pessimistinä on se, että mahdollinen tappio Venäjälle harmittaa enemmän.
 

Vatanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Carolina, Dallas, JYP ja Leijonat
Hitto, jotenkin olisin toivonut ruotsia finaaliin, olisi ollut kyllä klassikko. Voidaampa syyttää ainakin lahjottuja tuomareita mikäli hävitään.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
No, ehkä siis pelillisesti parempi Suomelle, mutta edustavat inhottavaa valtiota ja olisi inhottavaa hävitä. Toki toisaalta, normaaleina aikoina tappio Ruotsille toistamiseen olympiafinaalissa olisi edes pelkkänä mahdollisuutena todellakin täysin liikaa... (Enkä siis yhtään muista mitä Torinossa tapahtui, mutta näin on kerrottu.) Mutta nyt olisi siis todellakin parempi voittaa nämä tämän aggressiivisen, semi-fasistisen valtion edustajat.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
No ni Venäjä. Mahtaako Sika Putleri olla katsomossa
Onko Putin ollut koskaan katsomossa hävinneenä osapuolena? 2014 mm-finaalissa esimerkiksi oli, mutta silloin oli maksetut tuomarit ja muutenkin ennakkosuosikin asema. Esimerkiksi jalkapallon MM-kisoissa Putinia ei näkynyt paikalla peleissä joissa Venäjä ei ollut ennakkosuosikki, jottei joutuisi esiintymään julkisuudessa häviäjänä.
Joka tapauksessa pääsevät Ukrainalaiset illanviettoon kaupungille nyt ilman pelkoa, että tarvitsee herätä krapulassa ohjusiskuihin.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Jännä oli huomata omatkin reaktiot, selvästi venäjän puolella olin. Kai sitä ajattelee, että mahdollinen tappio Venäjälle on helpompi sulatella. Toisaalta Venäjä voi olla helpompi myös voittaa. Win + win.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Venäläiset ovat kovia, mutta onneksi meillä on Komarov, joka osaa kieltä. Venäläisiä ei tarvitse kuin hieman hiillostaa, niin peli hajoaa täydellisesti, koska pää ei vaan kestä. Tuohon vanhaan totuuteen luotan finaalissa.
 

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Ruotsalainen teki omiin?
 

Liitteet

  • Screenshot 2022-02-18 at 17-51-33 Sivu 623 Teksti-TV yle fi.png
    Screenshot 2022-02-18 at 17-51-33 Sivu 623 Teksti-TV yle fi.png
    15,9 KB · kertaa luettu: 140

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Ainakin Torinon 2006 uusinta on vältetty. Nyt parasta pöytään ja ROC on kaadettavissa. Ruotsi oli kyllä näistä kahdesta se parempi joukkue.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös