Pe 18.2.2022 Otteluseuranta (8. kisapäivä)

  • 47 502
  • 1 263

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ei tossa totuuden nimissä Slovakialla montaa tekopaikkaa kuitenkaan ollut. Roiskimista pikemmin ja kulmissa pyörimistä
No tämä just. Kulmissa pyörimistä ja ampuivat aina ja ei sieltä paljon irtokiekkoja Slovakialle tullut. Suomi puolusti maalinedustan hyvin.
 

T.K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Luleå HF
Seuraavaksi onkin sitten vastassa joko lahjonta tai pomppukiekkomailankatkeaminen
 

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Pelejä katsottu mutta ei ole kisafiilistä niin ei ole. Vaikka su tulisikin kultaa niin näinköhän torit täyttyvät ympäri maata?
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Loppujen lopuksi montako huippupaikkaa Slovakialla oli koko ottelussa? Suomen hyökkäyspeli oli tukkoista ja Slovakia hallitsi kiekkoa, mutta ei Slovakia ollut lähellä maalintekoa. Toki Suomi pystyy parempaan peliin.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Parempi voittaa aina. Muulla tilastolla ei ole väliä kuin maaleilla, ja kukaan ei muista tulevaisuudessa miten ne pelit lopulta voitetaan. Vai "väärin voitettu"?
No joo, totta kait enemmän maaleja tehnyt voitttaa. On nää mennyt liian usein toisin päin, joten kelpaa toki.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tyylipisteitä ei jaeta. Voitto otettiin ja finaalissa ollaan. Se on ihan sama millä tyylillä ne voitot otetaan, kunhan otetaan.

Slovakia oli hyvä. Ei ole helppo paikka lähteä ennakkosuosikkina peliin, kun vastassa on noin ennakkoluuloton ja rohkea joukkue, kuin Slovakia tänään oli.

Se on ihan varmaa, että Suomi ei pelaa tällä tyylillä finaalissa.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Venäjä vastaan finaalissa, kiitos. Ruotsille häviäminen olisi järkyttävää. Niin ja Slovakialle pronssia!

Se Torino oli ihan järkyttävää. Koivu katkoi mailansa saatana. Ne Tepon kyyneleet ei koskaan unohdu...
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakkohan se on antaa Slovakialle pisteet siitä, että tekivät tästä pelistä näin tiukan. Joo kyllä, Suomelta heikompi suoritus, mutta vaikuttaa siihen vastustajakin.

Säteri on vireessä, ja jos kaikki pelaa tasollaan niin finaali on voitettavissa. Nyt lisää kahvia ja kohti duunipäivää, sunnuntaina nähdään!

Olisiko käynyt niin että Suomi ei voinut avata peliä ns. normaalisti kun Slovakia ensimmäisessä pelissä sai Suomen avauspelin suht vaikeaksi korkealla karvauksella?

Nyt lähdettiin järjestään pakkipakin jälkeen selkeästi suoraviivaisemmin ylöspäin mutta silloin tuet oli kauempana eikä päästy alueellisen ylivoiman turvin hyvin hyökkäysalueelle.

Slovakia teki Suomen pelistä vaikeaa, mutta Suomi puolusti hyvin.
 

hartzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipahan paskaa, mutta hienoa että paskallakin pelillä voitetaan ja oman maalin puolustaminen onnistui vähintäänkin hyvin. Muuten kyllä ihmetyttää koko pelin jatkunut passiivinen neppailu jopa paineettomana. Nähtävästi ennakkosuosikin asema ei vaan vieläkään Suomen henkiseen tilaan sovi.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Anttilalla on varmasti paikkansa joukkueessa mutta henkilökohtaisesti en halua nähdä häntä Suomen maajoukkueessa. En Eht-turnauksessa, MM-turnauksessa enkä varsinkaan olympiaturnauksessa.

Yrittää varmasti loppuun asti hakata viikatteella vastustajalta kiekkoa mutta kuvastaa usein Leijonien apaattista olemusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös