Peking 2022 – liveseuranta

  • 322 348
  • 8 655

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Olipa jännittävä viesti! Saksalta upea yllätys, tosin Roponen varmaan ennustanut senkin.

Mitali lähellä ja valmennusjohto kyllä mielestäni vei nyt mitalin.

Kurjaa on, että täydellisen luokaton kommentaattori vie ison osan katsomisen nautinnosta.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Täytyy muistaa, että Ruotsilla kolmososuudella hiihti Crosby, eikä hänkään heitä kiinni saanut. Vielä nitkahtikin lopussa.

Eli kyllä siellä kärjessä kovaakin mentiin.
No nimenomaan. Minusta alleviivaa Venäjän ja Saksan nobodyjen suorituksia.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Kisat teemalla "vitutus maximus" jatkuu taas. Eilinen onneksi virkistävä poikkeus, mutta kyllä niin helvetin katkeralta maistuu taas. Loppukirissä turpaan ja neljäs sija. Ja Ruotsille mitali nenän edestä. Jebulis jee.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
On tuo Sundling niin järjettömässä iskussa, että kyllä Ruotsi on selkeä ennakkosuosikki parisprintissä. Toki se hiihdetään perinteisellä, mutta voitti Sundling viime vuonna silläkin tyylillä kultaa.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Roponen voisi arpoa jatkossa kaikki lottonumerot. Tai sään. Tai vaalitulokset.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Vähän vähiin jäänyt hiihdon seuraaminen, niin oliko Saksan tuolla oleminen todellinen jymypaukku? Tämähän osaltaan vesitti myös Suomen taktiikan.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ihmetyttää myös miksei saksaa saatu kiinni.
Pärmäkoski teki kerta kaikkiaan taktisen virheen. Hänen olisi pitänyt tehdä oma ratkaisunsa heti toisen kierroksen alussa. Tällöin ei ruotsalaisten sprintterillä olisi ollut jakoa, mutta nyt hän yksinkertaisesti mokasi odottelemalla aivan liian kauan.. eihän muutoin millään järjellä maailman paras vapaan hiihtäjä voi hävitä sprintterille normaalimatkalla
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Joo kyllä se ärsyttää, mut helppo se on minun huudella :) Harmittaa vaan Annenkin puolesta. Helvetti ylivoimaisella luistolla meni se hopea, pronssi olisi tullut muuten.

Olit täysin oikeassa. Itse odotin, että ison eron kiinniotto alussa maksaisi Sundlingille lopussa sen verran, ettei lähde enää kiri kunnolla.

Pärmäkosken olisi pitänyt lähteä kovempaa, niin eroa Saksaan olisi saatu kurottua aikaisemmin kiinni ja Sundling olisi joutunut tekemään alussa enemmän töitä (pakon edessä olisi ottanut eron kuitenkin kiinni, mutta olisi joutunut maksamaan isompaa hintaa). Silloin hopea olisi ollut otettavissa.

Mutta ei ollut Pärmäkoskikaan parhaimmillaan. Sundling oli toisaalta todella vahva.
 
Kyllähän Sotshi vitutti tuhat kertaa enemmän, kun näki tyttöjen pomppivan innoissaa hopeamitalista. Sanoin silloin, että koskaan ei tule Kristalle ja kumppaneille toista mahdollisuutta voittaa olympiakultaa... Nyt ei uskallettu riskillä lähteä hakemaan voittoa vaan "mitalia"...
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Pärmäkoski ei vaan ole ankkurimateriaalia. Se on huomattu jo aiemmin, mutta ilmeisesti valmentaja missasivat muistion. Paska maku jäi ja helvetisti jossiteltavaa.
Kerro joku naishiihtäjä joka olisi voittanut Sundlingin loppukirissä?

Saat valita mistä maasta tahansa.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No niin, joko loppuu KULTAHÖPINÄT!!!

Suomi venyi yhtä sijaa paremmaksi mitä ennustin, mutta kulta ja mitali meni kun kaksi maaiman kolmesta parhaasta perinteisen hiihtäjästä hiihti väärällä osuudella.

Kyllöselle yritetti pddata mitalia väkisin ja menetettiin jpa kulta. Ero kärkeen oli niin pieni että sen olisi Kerrttu voittanut reilusti perinteisellä ja tehnyt hyvää Jasminille joka olisi vapaalla ollu mahdollista pitää.

Hyvä Venäjä, hyvä Saksa ja hyvä Ruotsi joka tuli takaa Suomen ohi. Osuusvalinnat ovat viestissä aivan oleellisia.

Höpinää. Ei ole ketään vapaan osuuksille, siihen tämä ratkeaa kuten tavallista. Jasmikin olisi varmaan jäänyt 2 minuuttia vaikka olisi kärjessä päässyt lähtemään.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Niskanen/Pärmäkoski vähän nitkahti, mutta kyllä kolme lampaanpersettä tästä menee selostuskoppiin.
Media voisi kerrankin antaa itselleen kolme lampaanpersettä. Aivan perusteetonta kultasuosikki-hehkutusta ennen kilpailua. Mitali olisi toki pitänyt pystyä ottamaan, mutta kultamitalisuosikista puhuminen oli turhaa hehkuttamista, joka yleisimmin päättyy näin.
 

marse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vähän vähiin jäänyt hiihdon seuraaminen, niin oliko Saksan tuolla oleminen todellinen jymypaukku? Tämähän osaltaan vesitti myös Suomen taktiikan.
Saksan mitali on jättiyllätys, joka toistuu kerrasta toiseen. 2000-luvun olympiakisoja ollut kuusi kappaletta, Saksalla viisi mitalia.

Enpä tosin itsekään osannut tätä ennustaa taaskaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös