To 10.2.2022 Otteluseuranta (2. kisapäivä)

  • 34 040
  • 798
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Tässä Suomi-Latvia matsia kohta katsellaan, mutta TV5 studio vähän tökkii, sillä omaan korvaan tuo urheilupsykologi Tuomas Grönman ei oikein nappaa. Ympäripyöreätä näennäispsykologian sössöttämistä, jonka sijaan mieluummin kuulisi asiantuntevia kommentteja Teemun Selänteen lisäksi vaikka joltain ex-valmentajalta tai toiselta pelaajalta, vaikka pakilta. Ihmettelen kyllä Grönmanin roolia missään kiekkolähetyksessä koska ei mene juuri koskaan pintaa syvemmälle vaan tyytyy itsestäänselvyyksiin. Ja tuo "niinku, niinku puhe" ei todellakaan vakuuta. Vähän köyhä studio tältä osin.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien kun hämmentää Pospisilia, niin Suomi tulee pelamaan ylivoimalla puolet pelistä.

Veikkaan, että ensimmäisen neljän minuutin aikana ottaa turhautumisjäähyn.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Slovakia on kyllä malliesimerkki tilanteesta, että kun NHL-pelaajat eivät tulleet, niin joukkueen taso on romahtanut.. suunnilleen yksi kunnollinen hyökkäysketju yms. Olen samaa mieltä kuin Teukka, yhden maalin voittoon en itsekään olisi "tyytyväinen", Leijonien pitäisi kyllä olla suhteellisen ylivoimaisia..
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Voiko suomen matsia kuunnella radiosta?
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Oliko niin heikko luotto Latviaan? :D

Ei vaan pikemmin oli yllättävänkin heikko luotto Tre Kronoriin.

Etenkin kun aiemmat harvat vedot hyvin pitkä aika sitten päättyivät yleensä tappioon tai vaihtoehtoisesti odotettua pienempiin voittoihin kukkarolle silloin kun tuli lyötyä enemmänkin vetoa heille.

Tämäkään ottelu ei ollut säännössä liika poikkeus.

Etenkin Alkuerien peliksi.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
No niin nyt siihen lajiin missä turskat ei pärjää!
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Kiva katsoa matsia, kun telkkarista tulee vaan naamaepilaattorimainosta!
Ihan naurettavaa sontaa nykyään jopa Olympialaiset, minä olin vielä hölmönä siinä käsityksessä että nämä olisivat vielä katsottavissa ilman kanavajumppaa tai mainoksia.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Hinputti. Nyt se vasta jotenkin iski, että kuinka loistavaa se olisi, kun tässä odotettaisiin Barkovin, Laineen ja Rantasen luistelevan jäälle tunnin kuluttua. Sen sijaan siellä on sitten kasa hartikaisia ja martikaisia :/
Joo. Kuten tuossa kirjoitin itsekkin niin olisihan se kiva syttyä näille kisoille, mutta ei vain pysty kun se olisi vähän kuin puukkoa kääntelisi haavassa, kun koko ajan mielessä on miten siellä voisi olla ylivoimalla Pate pistämässä toimistosta kiekkoa häkkiin Sashan syötöistä.
Nyt olen menossa pesemään pyykkiä ja ottamaan rokotusta. Ei olisi uskonut 8 vuotta sitten, että Leijonien olympia-avauksen aikana pesen mielummin pyykkiä, kuin katson matsia.

Ilmeisesti pieni kaukalo on käytössä tuolla, mikä nyt jopa saattaisi lisätä pelin kiinnostavuutta. Ihme etteivät tuotakin nyt isontaneet, jotta eurojyrät tuntisivat olonsa kotoisaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös