Peking 2022: Naisten jääkiekon liveseuranta

  • 96 790
  • 2 278
Top-5 ylemmässä ja seuraavat alemmassa lohkossa. Sieltä tulee top-3 puolivälieriin, eli kyllä, häviämällä kaikki sitä lähtee silti 5. sijoitettuna puolivälieriin.

Näinhän se menee, kun pelataan paremmat vs huonommat. Muutenhan pitäisi ”sekoittaa” joukkueet, jossa taasen ei olisi mitään järkeä.
Nii, eli ts. ihan sama miten nämä lätkyttelee kunhan voittaa viidennen pelin ja toivoo sitten parasta Kanadaa vastaan.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tä on kuin miesten maajoukkue 2000 luvun alkupuolella. Kauhee työ jokaisen maalin eteen ja kaveri kuittaamassa melkein joka paikasta.
Sama pätee Sveitsin miesten joukkueeseen viiemisen ehkä 15 aikana. Ei pitäny olla mitään mahiksia top 7-8 maita vastaan mut niin vaan pelasivat mitaleista. Toki viimeaikoina Sveitsin hyvyys tiedetään. Ja ryssihän se Saksakin lätkän olympiakullan omaan idiotismiin.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Montako kirjekuorta se Fasel on tonne tuomareille toimittanut? Tukka-Jukan Tapparakaan ei kahvaa niin paljon kuin nuo, koko ajan joku roikkuu hiuksissa tai silmäripsissä kiinni.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Noora nauraa kotona partaansa samalla kun tekee pojilleen Aatulle ja Akulle makaronilaatikkoa ja kantaa miehelleen Sepolle kaljaa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ansaittu, siinä jäi taas sveitsiläisen kampitus viheltämättä ennen maalia.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mitäpä voi odottaa, jos studiota juontaa fitnessmimmi ja asiantuntijoista toinen lopetti uransa viime kauteen (eli on ollut kiinteä osa tätä ryhmää).
Se että siellä on joku "joukkueen sisällä oleva" asiantuntijana on kyllä lähtökohtaisesti kova juttu. Mutta joo eihän se tarkoita että siellä kovin objektiivisia välttämättä oltaisiin.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Tässä vaikuttaisi olevan nyt statement sukupolven vaihdoksesta. Laitinen teki ensin ja nyt Holopainen. Ikää 19 ja 20. Samat mimmit olivat ainoat onnistujat kahdessa aiemmassakin pelissä.

Ja tapanit ihan yössä vaikka saavat pelata niin paljon kuin jaksavat.

2-3.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Maalinedustapuolustamisen taso on vaihteeksi huikea.

Nyt olisi paikka tulla tasoihin, ihan realismia nousta vielä voittoon asti.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Studiossa näemmä kaikki koetaan posin kautta ja missään ei ole mitään kritisoitavaa.
Minulla meni hermot TV5 studioihin jo viime Olympialaisten ja sitten joidenkin U20-kisojen aikana. Niitä onkin ihan turha katsella niin pitkään kun oikeudet on tällä firmalla. Vika ei toki ole puhtaasti heidän, ovat vain suostuneet soppariin jossa Jääkiekkoliitto sanelee lähetysten sisällön. Propaganda on paljon rajumpaa kuin maikkarilla, joka aloitti tämän trendin.

Käytännössä mitään ei saa kritisoida. Täysin ala-arvoisten ottelujenkin aikana löydetään paljon positiivista joka suunnalta. Valmentajat tekevät aina täydellisiä päätöksiä, pienintäkään poikittaista sanaa ei lausuta missään olosuhteissa. Lähetyksillä on aika vähän tekemistä urheilujournalismin kanssa, kyseessä on lähinnä jääkiekkoliiton mainos, jossa kehutaan maajoukketta 100% ajasta.

Jos tappioita tulee, niin aloitetaan huvittava "talvisodan" retoriikka: "Suomi on niin pieni maa, että meidän pitäisi hävitä kaikille suurmaille vähintään 7-0, mutta niin vain me taistelemme vuodesta toiseen urheasti suurempiamme vastaan. Olemme voittaneet jo monta mestaruutta mikä on eeppinen suoritus näin pieneltä maalta!". Tämä "Suomi vs muu maailma"-meno uppoaa varmaan hyvin katsojiin jotka seuraavat lätkää vain 1-2 kertaa vuodessa Suomen pelien kautta ja huutavat kännipäissään tvlle sohvalla istuen, mutta maksukanavilla esitettäväksi urheiluviihteeksi tuo on erittäin paksua ja härskiä toimintaa..
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
No niin, kavennus ja nyt ylivoima. Hockey is a momentum game. Tästä rinnalle ja vilkku päälle.
 
Sveitsi on hyvin valmennettu joukkue. Vaikka taitotaso ei päätä huimaa, niin hyvin puollustavat viisikkona ja tulevat kiekolla paineen alta ulos. Suomi on ihan yksilösuoritusten ja erikoistilanteiden varassa.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Käytännössä mitään ei saa kritisoida. Täysin ala-arvoisten ottelujenkin aikana löydetään paljon positiivista joka suunnalta.
Oliko tämä siis Kummolan ajan jälkeen? (onko tämä edes olennaista tässä asiassa?)
 

Barney

Jäsen
Suomi voisi miesten puolellakin kokeilla kolmen puolustajan ylivoimaa. Jos laittaisi vaikka Ohtamaan, Lindbohmin ja Frimanin kokeilemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös