Aiotko katsoa Pekingin mutakisat (miesten jääkiekko)?

  • 23 048
  • 280

Aiotko katsoa Pekingin olympialaisten miesten jääkiekkoa?

  • Kyllä kiitos, ihan sama, leijona voittoon

    Ääniä: 180 46,0%
  • En vitussa

    Ääniä: 116 29,7%
  • Jarno Kärki

    Ääniä: 95 24,3%

  • Äänestäjiä
    391

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Pekingin olympialaisten miesten jääkiekko pelataan ilman lajin parhaita pelaajia koronatilanteen takia. Vituttaako? Boikotoitko kisoja? Onko Markko Anttilan paita jo pesukoneessa?
 
Vituttaako, että NHL-pelaajat eivät ole mukana? Kyllä, ihan vietävästi.

Boikotoinko kisoja? En näe, että boikotilla saavuttaisin yhtään mitään, joten nautin penkkiurheilijana viihteestä telkkarin ääressä kuten aion tehdä Qatarin futiksen MM-kisojen kohdallakin.

Onko Anttilan paita jo pesukoneessa? Ei, en omista.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
En katso, ei kiinnosta ja ylipäätään koko kisoja ei pitäisi tuolla pelata. Toivottavasti Kanada ja USA boikotoisivat noita kisoja kun jossain vaiheessa taisivat tuota vakavasti harkita (näin olin ainakin lukevinani jostain jonkun aikaa sitten). Suomi perässä muiden järkivaltioiden suhteen. Kiina ja Venäjä voivat hakata toisiaan vastaan alkulohkon, välierät ja finaalin.
 

Glove

Jäsen
Harmihan se on, jos parhaat ei ole paikalla. Mutta jääkiekkoa se silti on ja katson sen mitä katson.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Tuskin, jos parhaat ei ole mukana.

En kuitenkaan halunnut valita mitään äänestysvaihtoehdoista.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Säälihän se on, jos ja kun NHL-ukot eivät ole mukana, mutta arvokisat ne kuitenkin ovat, joten eiköhän tule katsottua. Parhaat eivät ehkä pelillä ole, mutta varmaankin ihan hyvät joukkueet saadaan silti kasaan.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Riippuu luultavammin olosuhteista ja seurasta. Jos ympärillä innostaa niin kyllä siihen voi heittäytyä mukaan. Vähän kuten mm-kisojenkin suhteen. Noin muutoin, en aio ympyröidä päivämääriä tai miettiä rosteria pätkääkään.

Peli sinänsähän voi olla ihan hyvää ja pätkiä vaikkapa keskiverto NHL-matsin mennen tullen. On lyhyen turnausmuodon panosta, tunnetta ja olympialaista maajoukkueylpeyttä.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Michael Jackson
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Tietenkin vituttaa ja tietenkin katson. Tärkeintä että Marjamäki ei valmenna sitä porukkaa joka kisoihin lähtee.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Pekingin olympialaisten miesten jääkiekko pelataan ilman lajin parhaita pelaajia koronatilanteen takia. Vituttaako? Boikotoitko kisoja? Onko Markko Anttilan paita jo pesukoneessa?
En boikotoi.

Lähden kolmeksi viikoksi Pekingiin ryyppäämään ja katsomaan Shangain punaisen narun, jos joku toinen yhtä kova jääkiekkotietäjä vain lähtee mukaan.

Eli se on nyt teistä muista kiinni.
 

Rocco

Jäsen
Ei kiinnosta. Katson jos sattuu teeveestä tulemaan kun olen hereillä. Kiinnostus lopahti NHL:n poisjäännin takia totaalisesti. Ei paljoa kiinnosta katsella Ilomäkiä ja Anttiloita, etenkään kun esimerkiksi Kanadalla ja USA:lla on koko joukkue täysin tuntematon.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Olen jo lomaa ottanut olympialaisten viimeisen viikon ajaksi, joten eiköhän osa peleistä tule katsottua. Varmasti ainakin pudotuspelit.

Kiinnostus tippui todella radikaalisti, mutta ei se nyt niin olemattomiin sentään mennyt, että en yhtään peliä katsoisi. Kertoo jotain toisaalta kuitenkin siitä, että olin omia aikataulujani nimenomaan miesten jääkiekon takia näin paljon valmis sumplimaan etukäteen, että otin lomaakin nimenomaan niitä pelejä varten. Nyt en ole ollenkaan niin varma, että kaikki Suomen ottelut olisivat mitään must-see-TV:tä.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Katson. Pidätän kuitenkin itselleni oikeuden olla tietämättä mitään Suomen joukkueen kokoonpanosta. Kulta on värimme ja se riittää: olympiakiekkoa pelattiin ilman NHL:ää 74 vuotta enkä ole huomannut esim. Iso-Britanniassa kansanliikettä, joka vaatisi vuoden 1936 kultamitalin palauttamista, "koska parhaat eivät pelanneet".
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Kukas on jostain mitalien palauttamisesta puhunut? Totta kai itse osallistujille olympiamitali on kiva juttu missä vaan olosuhteissa. Näen sieluni silmin ne "öhö väärin voitettu" -hassuttelut täällä riemuitsemisen keskellä kun Suomi kaataa finaalissa Venäjän/Ruotsin jonkun joonaskemppaisen maalilla vaikka kaikki syvällä sisimmässään tietävät että tommosen khl:n tähdistöturnauksen voitto on yhdentekevä kasa olympiarenkailla koristeltua paskaa.
 

Randalf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Joo.

NHL-pelaajien ollessa mukana olisin kytännyt varmuudella jokaisen Suomen pelin, mutta nyt se ei tunnu ihan niin pakolliselta.

Siitä huolimatta kisat kyllä kiinnostaa. Kaikesta huolimatta pelien taso tulee olemaan luultavasti hyvä - selkeästi perus EHT-pelailua korkeampi, luulen ma, ja olympialaiset ne kuitenkin on... sillai. Jos vaan kaikki luonnistuu siinä määrin, että turnaus ylipäätään toteutuu, niin eiköhän siellä ihan kohtuu kova kisafiilis tarpeeksi monella ole.

"EHT-olympialaiset" ei itsessään siis ole mikään järin houkutteleva konsepti, mutta hyvää lätkää siellä kuitenkin nähtänee ja ihan mielenkiintoisia pelaajia. Kova juttu se on, jos Suomi voittaa kultaa.

En kiistä, etteikö NHL-pelaajien poisjäänti latistaisi merkittävästi tunnelmaa ja odotuksia, mutta kyllä noi pelit pientä iloa tähän elämän ankeuteen onnistunevat tuoman. Tulevan kevään MM-kisojen arvostus toki noussee tämän myötä mukavasti.
 

Sakari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Äänestin vaihtoehtoa "en katso", koska en tule katsomaan pelejä. Korkeintaan finaalin voi sivusilmällä väijyä riippumatta pelaako Suomi vai ei, mutta kyllä omalta kohdaltani kaikki kiinnostus meni. Turnausvoiton arvo vain on otsikon mukaisesti mutasarjaa, kun siellä pelataan totaalisilla EHT-miehistöillä. Eikä varmasti edes parhailla EHT-miehistöillä, koska kieltäytymisiä koronatilanteen vuoksi tulee taatusti myös Euroopassa pelaavilta pelaajilta.
Ei mitään pois kisoihin osallistuvilta pelaajilta, mutta henkilökohtaisesti kiinnostaa yhtä paljon kuin joku Moskovan EHT-turnaus. Eli ei pätkääkään.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Niin ja joo, vastasin tosiaan kyllä koska kyseessä on erittäin mielenkiintoinen turnaus ja pelit katson. Toivottavasti Suomi voittaa vihdoinkin olympiakultaa.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
En. Jotenkin sellainen pieni toivo on vielä että änäripelaajat kisoissa nähdään, vaikka tiedän että tuskin tulee tapahtumaan.
Ainoa turnauksessa kiinnostava asia on Kiinan joukkue, jonka peliä saatan katsoa ehkä yhden erän tai ainakin tuloksen katson.
Ei pysty oikeastaan aukaisemaan edes suomen joukkueen ketjua täältä jatkoajasta, kun ei kestä sitä ajatusta, että siellä todennäköisesti tällä hetkellä spekuloidaan jollain EHT-rostereilla.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
En katso. Ja aikuisten oikeasti en katso, ei kiinnosta. Voittakoot kultaa jos ovat parhaita mutta en sitä kultaa itse kovin korkealle arvosta. En edes yhdenkään maailmanmestaruuden tasolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös