Jatkoajan joulupata 2021

  • 32 613
  • 310

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
NHL-osiosta bongasin tällaisen keräyksen, joten lähdetääs nyt itsekin mukaan muiden hienoja suunnitelmia mukaillen. Eli summa selviää 15.12. aamulla kun tuo NHL:n "The Yö" on pelattu, seuraavilla twisteillä:

+ 1EUR per suomalaisen tekemä tehopiste kyseisellä kierroksella
+ 5EUR per Donskoin tekemä maali Sharkseja vastaan (houkutellaan se ketsuppipullo esiin)
+ 5EUR jos Kraken voittaa Sharksit
+ 5EUR Krakenin nollapelistä Sharkseja vastaan

Ja jos tuosta ei voi vielä arvata ketkä haastan mukaan, niin sanottakoon se vielä, eli haastan mukaan kaikki Kraken-kannattajat ja sympatiseeraajat :)
No lussuksi jäi yö suomalaisittain, eikä Donskoikaan saanut hatullista tehtyä. 13 euron loppusaldo jäi niin noloksi että pyöristin lahjoituksen 20 euroon.
 

Nick Neim

Jäsen
Joo, piippuun jäi ennätyksen tavoittelu, ja ylöspäin joutui pyöristelemään. Harmi homma kyllä.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
No niin, peli avattu osaltani. Haastan mukaan tuoreen, mutta sitäkin aktiivisemman jatkoaika-kirjoittajan, joka kantaa nimimerkkiä @Hase.
 

Sue

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, #89; lentosuukko KooKoolle
Korsi kekoon tänäkin jouluna.

(Aamutohinassa toivotin turvallista joulua ja hoksasin vasta nyt, että näissä olosuhteissa se taitaa viitata ensisijaisesti pandemiaolosuhteisiin... Sitä en ajanut takaa, vaan vilpittömästi toivon jokaiselle sellaista joulunaikaa, ettei kenenkään tarvitsisi pelätä yksinäisyydestä, varattomuudesta, päihteistä tai väkivallasta aiheutuvaa turvattomuutta. Ajattelen, että joulupatakeräyksellä oikeasti pystytään torjumaan inhimillistä hätää ja siksi haastan mukaan juuri sinut, jota ei vielä ole haastettu.)
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Käyttäjä on saanut viikon pelikiellon.
Haastan Kitupiikki, Saituri, Kaikkitietävä @nummenkallio mukaan tähän leikkiin 1€ joska jos tämä jantteri ajattelee muuta kun itseään niin jos Hää laittaa euron niin mää laitan vähästä budjetistani 2€.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Haastan Kitupiikki, Saituri, Kaikkitietävä @nummenkallio mukaan tähän leikkiin 1€ joska jos tämä jantteri ajattelee muuta kun itseään niin jos Hää laittaa euron niin mää laitan vähästä budjetistani 2€.
Kiva kuulla että olet @peksa ihan all right. Sano mitä laitetaan ja mihin. Laitan.

Silti minusta ei ole ihan korrektia vihjailla taloudellisesta tilanteestani tai talouskäyttäytymisestäni.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
No Kärpillä olikin kuusi ottelua ennen joulua, kun Ässät-peli siirrettiin. Joululoma alkoi Raksilassa jo. Noh, 18 maalia sai Kärpät aikaan näissä kuudessa pelissä. Pistän sen verran euroja joulupataan. Jos pelisiirtojen vuoksi ilmestyy vielä peli Kärpille ennen joulua niin pistetään siitä erikseen euroja pataan.


EDIT: Sportti tulee vastaan vielä perjantaina. Toivottavasti Kärpät tekee maaleja.

No eipä tehnyt Kärpät maaleja Sportia vastaan. Saldoksi jäi siis 18 maalia seitsemästä ottelusta. Hyvää joulua kuitenkin kaikille!
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jaahas, kiitoksia vaan :)

Olen tunnetusti hyvin saita mies, mutta eiköhän minultakin tällaiseen tarkoitukseen yksi kolmenkympin seteli liikene :)

Hyvää joulua kaikille!

Ystävällisin terveisin,

Naurava Sika perheineen
Kiitos ja hyvää joulua myös sinne koko perheelle!
Kiitokset haastoista @Virveliä kainaloon ja @Unkka - tilitin sen veikkausvoittoni Tappara-Ilves pelistä jonka menin lupaamaan otteluketjussa. Ei ollut vaikea arvata, että Ilveshän sen tämänkin paikallispelin vie, joten rahat tärähti veikkaustilille, ja sieltä nyt joulupataan. Kiitokset kuuluu varmaan tasapuolisesti Ilveksen mustaa pussiin lappaneille urhoille, kuin katseella seurailleille Tapparan hitaille mutta kankeille koheltajille.

Haastankin kaikki Tapparan jäätävän kotivireen avulla rikastuneet mukaan. Vapaavalintaisella summalla tai kympillä, kumpi sitten onkaan suurempi.
Komiaa! Oikein hyvää joulua!
Laitoin keräykseen kympin sillä perusteella, että Tepsillä oli Kärppiä vastaan torstain pelin kokoonpanossa 10 omaa kasvattia #Muukalaislegioona
Kiitos ja hyvää joulua!
Ilomielin mukana näin hyvässä asiassa.
Mahtavaa ja oikein hyvää joulua!
@Unkka laittelin omat 20€ yhteiseen hyvään jo aiemmin. Haluan haastaa myös palstan Arsenal kannattajat @Frankie ja @ultrar laittamaan joulumielta eteenpäin.
Kiitos ja hyvää joulua!
Enpä eilisen perusteella uskonut, että tämä lupaus pitäisi toteuttaa, mutta nyt ihan hyvällä mielellä laitoin toisen parikymppiä pataan.
Tuplalahjoituksesta tulee tuplasti hyvä mieli!
Jos menee ennen joulua kierroksella yli 20 pistettä, niin laitan aina pisteiden verran lahjoitusta.
Kiitos jo ennakkoon, kun vain korona-paholainen hellittäisi...
Nostetaas vielä vähäsen panoksia. Eli jokaisesta Smejkalin tekemästä maalista kaksi euroa ja syötetystä maalista euro. Tänään tuli maali eli tämänhetkinen lahjoitussumma on 12eur.
Hienoa!
KIitos @Peteliuz muistutuksesta osallistua tähän hyvän mielen keräykseen. Annoin jollekkin 100€ hyvää mieltä.
Loistavaa!
Pieni summa lahjoitettu pataan. Kiitos vielä haasteesta, se raha ei ole itsestäänselvyys kaikille.

Haastaisin joitakin mieleen jääneitä keskustelukumppaneita @Fiftie , @UnenNukkuja , @eriatarka , @Johnnie , @smugu , @Glove , @Mojo , @D.Santon , @Rekka Pinne , @Hagi to name a few!
Kiitos haastolistasta ja lahjoituksesta!
Haaste vastaanotettu ja budjettiin sopiva lahjoitus tehty.

Haastetaan mukaan vaikkapa juniorivalmentajat -ketjun kirjoittajia: @Korkin Torpedo . @msg , @Redimor , @obi-wan ja @se7en .
Oikein hyvää joulua!
Kiitos veljet ja siskot, lähden mukaan.

Nyt nimimuistini pettää, joten totean vaan, että Heidekenissä syntyneet, näyttäkää voimanne! Eikä haittaa, jos osoite on Hirvensalossa Kuusa… Niin siis missä vaan.
Heideken ja Hirvensalo mainittu, enää heinäkengät puuttuu! Oikein paljon kiitoksia ja hyvää joulua!
Kiitos @Steril haasteesta. Osallistuin jo ennen tätä Jatkoajan haastetta suoraan patakeräykseen aikaisempien vuosien malliin. Hyvällä asialla ollaan täälläkin näköjään isolla joukolla, koska varsinkin nyt korona-aikana avuntarvitsijoita on normaaliakin enemmän.
Hienoa kuulla! Hyvää joulua!
Kiitos haastamisesta, 20 euroa lahjoitettu. Jos ei ole vielä haastettu, niin haastan Lukon kannattajista @Roku @Pistelinko87 ja @Villi-Länsi

@regularflex hieno juttu tämä keräys ja ketju!
Hieno juttu, että olet mukana tässä perinteessä!
Kiitos @Steril haasteesta. Tottakai sitä piti itsekin käydä pieni summa lahjoittamassa. Kyllä tästä hyvän mielen saa itsellekin kun pystyy toivottavasti edes vähän auttaa niitä, ketkä apua tarvitsevat.
Hyvää joulua!
Perussumman eli parikymppisen laitan nyt ja edellisten vuosien tapaan teen U20-kisojen jälkeen jatkolahjoituksen, minkä suuruus määräytyy sen mukaan miten paljon LA Kingsin varaukset tekevät pisteitä alle kaksikymppisten MM-kisoissa (euro per piste). Koska Losin edustus kisoihin näyttää jäävän aika vaisuksi, niin täytynee ottaa lisävahvistusta Avalanchen lupauksista. Luulisi ainakin Olaussonin ja Behrensin mahtuvan maidensa joukkueisiin.
Loistavaa ja hyvää joulua!
Lahjoitus lähti äsken hyvän asian puolesta.
Kiitos ja hyvää joulua!
Ei lapsia voi pulaan jättää. Lahjoitan seuraavista asioista rahaa ajalta 1.12. - 24.12.
- Jokaisesta Pittsburgh Penguinsin ja HIFK:n kapteenin (Crosby ja Tallberg) tekemästä tehopisteestä 1€.
- Jokaisesta Pittsburgh Penguinsin ja HIFK:n voitosta 1€.

Teen lahjoituksen 24.12. Ilo huomata, että kassassa on jo HIFK:n voitoista kaksi euroa, Pittsburghin voitoista yksi euro ja Crosbyn tehoista neljä euroa! Seitsemän euroa kassassa jo vajaan avausviikon jäljiltä! Vielä on Pittsburghilla kahdeksan peliä jäljellä ennen joulua ja HIFK:lla neljä. Tuo potti voi köyhän opiskelijan kannalta kasvaa vielä yllättävän isoksikin, jos kapteenit sekä joukkueet ovat iskussa.
Kiitos jo etukäteen!
Kiitoksia haasteesta!
Laitoin Kurrin ja Seläntään viimeisenä NHL -kautena tehtyjen pisteiden verran.

Laitetaan haastetta eteenpäin urhautuville kirjoittajille vielä: @Sistis @Pisin Kääpiö 186cm @peterra sekä @Flonaldo
Kiitos ja hyvää joulua!
Joulumieltä saa pienillä hyvillä teoilla. Lahjoitus tehty, paremman summan puutteessa oman nimimerkin numerolla (Rasseakin samalla vähän muistellen).
Kiitos ja joulumieltä hyvää sinne!
Pieni päivitys, kun 6.12. kierros pelattu.
Kasassa 6€ (Rantanen 2, Annunen 1, Ristolainen 1, Hintz 1, Lammikko 1). Toivottavasti tuo 13.-14.12. tuo hyvän potin!
Erinomaista!
Lahjoitin kybän, koska fyrk finns!

Ja kiitokset @Lätty-ylämummo , joka tuolla jossain kollektiivisesti haastoi meitä HIFK-faneja.
Kiitos!
Kiitos, haaste otettu vastaan. Näytti siltä ettei @Moto ole vielä saanut kutsua, joten sinne menee haaste vaikkapa keikkalipun hinnalla
Kiitos ja hyvää joulua!
Kiitokset haastoista, jälleen ollaan mukana hyvän asian puolesta!

Muutamat haastot tähän perään (tiedätte kyllä miksi):
@Teukka Teräs @Hercules @samwise @Rairama
Kiitos ja hyvää joulua!
No niin, sinne meni ettei unohdu.. pikkusummalla nyt mukana, mutta tärkeintä vastata huutoon ja olla talkoissa osallisena. Minut kun oli näemmä haastettu avausviestissä kahteen otteeseen, sekä ässäfanina että ylipäätään palsta-aktiivina :D

Enkä halua ajaa itseäni nurkkaan kuten olikohan neljä vuotta sitten, jolloin lupasin laittaa muistaakseni 2€ jokaisesta maalista jonka tietyt 5-6 ässäpelaajaa joulukuussa tekevät. Ja sen ilmoituksen jälkeen ne ukot alkoivat silloin mättää maaleja ihan saman tien.. tosin nyt kun vilkaisen sarjataulukkoa ja tehotonta ässäjoukkuetta, niin olisiko toisaalta pitänyt yrittää samaa selvästi toimivaa kikkaa uudestaan *hymiö*
Kiitos ja hyvää joulua!
Kolmasosa on nyt pelattu tästä asettamastani aikarajasta: Dallas on voittanut 3 peliä, joten siitä tulee pottiin 6 euroa. Jason Robertson on kerännyt viidessä ottelussa tehot 3+4, joten hänen kertymistään pisteistä pottiin kertyy 10 euroa. Yhteensä lahjoitussummani on tässä vaiheessa 16 euroa. Dallasilla on vielä tuohon määräaikaan mennessä 10 ottelua pelaamatta. Jos sama tahti jatkuu, niin lopullinen lahjoitussummani olisi 48 euroa.
Kuulostaa hyvältä tahdilta.
Kävin hieman kartuttamassa joulupataa. Tuli heti jouluisempi mieli. Toivottavasti mahdollisimman moni tulee mukaan.
Tämä keräys on kyllä takuuvarma joulumielen tuoja!
Hitto, Futisfoorumi on ottanut lisää etumatkaa. Uskon kuitenkin Jatkoajan loppukiriin.
Hyvällä asialla yhdessä ollaan, mutta on aika ottaa vielä loppukiri ja herääminen!
Noniin päivitystä seurantaan. Tällä viikolla potti kasvoikin oikein mukavasti kun Pittsburgh toi kassaan kolme euroa ja IFK kaksi euroa. Crosby puolestaan toi kassaan neljä euroa ja Tallberg kaksi euroa. Aiemmin kasassa olikin jo seitsemän euroa ja nyt siihen lisätään tämän viikon saldo 11 euroa eli nyt potti on jo 18 euron kokoinen! Hyvässä vireessä ovat joukkueet kapteeneineen ja hyvän asian puolesta.
Hyvältä kuulostaa!
Kiitos haastosta @regularflex . Jälleen mukana. :)
Kiitos jälleen!
Kiitos @regularflex haastosta! Tämä tonttu on vähän viiveellä liikenteessä, mutta tottahan toki yhteisen hyvän puolesta osallistutaan! :-)
Kiitos ja hyvää joulua!
NHL-osiosta bongasin tällaisen keräyksen, joten lähdetääs nyt itsekin mukaan muiden hienoja suunnitelmia mukaillen. Eli summa selviää 15.12. aamulla kun tuo NHL:n "The Yö" on pelattu, seuraavilla twisteillä:

+ 1EUR per suomalaisen tekemä tehopiste kyseisellä kierroksella
+ 5EUR per Donskoin tekemä maali Sharkseja vastaan (houkutellaan se ketsuppipullo esiin)
+ 5EUR jos Kraken voittaa Sharksit
+ 5EUR Krakenin nollapelistä Sharkseja vastaan

Ja jos tuosta ei voi vielä arvata ketkä haastan mukaan, niin sanottakoon se vielä, eli haastan mukaan kaikki Kraken-kannattajat ja sympatiseeraajat :)
Kiitos jo ennakkoon!
3-kybällä mukana tekemässä hyvää.

Haastan kaikki Koronaan rokotteen ottaneet pienellä summalla mukaan. Haastan ne jotka eivät rokotetta ole vielä ottanu, ottamaan rokotteet tai laittamaan keräykseen 1000 euroa. Hyvää Joulua kaikille
Erinomaista! Hyvää joulua!
No Kärpillä olikin kuusi ottelua ennen joulua, kun Ässät-peli siirrettiin. Joululoma alkoi Raksilassa jo. Noh, 18 maalia sai Kärpät aikaan näissä kuudessa pelissä. Pistän sen verran euroja joulupataan. Jos pelisiirtojen vuoksi ilmestyy vielä peli Kärpille ennen joulua niin pistetään siitä erikseen euroja pataan.


EDIT: Sportti tulee vastaan vielä perjantaina. Toivottavasti Kärpät tekee maaleja.
Kiitos ja hyvää joulua!
Osallistuttu jälleen hyvän asian puolesta, muistaakseni samalla summalla kuin viimeksikin.
Haastan samalla kaikki täällä itsensä Jokerimielisiksi tuntevansa, esimerkin vuoksi vaikkapa nyt @Valle ja @Palokan Keisari, sekä Maxin mestaruuden kunniaksi hyvässä hengessä. ;) @Nelfor :n, @Wenzel :n @Jules W. sekä ihan puolitosissaan @Roger Moore
Kiitos ja oikein mukavaa joulun odotusta!
Vaikka keräykseen olinkin jo aiemmin osallistunut, niin eihän sitä nyt voi tällaisesta jopa "henkilökohtaiselta" tuntuvasta haasteesta kieltäytyä, etenkin kun itse olin vastapuolen "joukoissa"! Eli kiitos vaan haasteesta, ja päättyneen formulakauden tavoin hyvässä urheiluhengessä tällä kertaa osallistuttu yhteisen hyvän puolesta maailmanmestaruuden voittaneen kuljettajan autokunnan numero 33:n mukaisella summalla. ;)
33 on myös omia suosikkinumeroita ja oiva luku pataan!
No lussuksi jäi yö suomalaisittain, eikä Donskoikaan saanut hatullista tehtyä. 13 euron loppusaldo jäi niin noloksi että pyöristin lahjoituksen 20 euroon.
Kiitos!
Joo, piippuun jäi ennätyksen tavoittelu, ja ylöspäin joutui pyöristelemään. Harmi homma kyllä.
Kiitos!
No niin, peli avattu osaltani. Haastan mukaan tuoreen, mutta sitäkin aktiivisemman jatkoaika-kirjoittajan, joka kantaa nimimerkkiä @Hase.
Kiitos ja hyvää joulua!
Nöyrä kiitos haastosta Weli Porsas. Oma korsi on nyt kannettu pataan. Parhaat joulun odotukset.
Ilo saada tuoreet nimimerkit mukaan perinteisiin!
Korsi kekoon tänäkin jouluna.

(Aamutohinassa toivotin turvallista joulua ja hoksasin vasta nyt, että näissä olosuhteissa se taitaa viitata ensisijaisesti pandemiaolosuhteisiin... Sitä en ajanut takaa, vaan vilpittömästi toivon jokaiselle sellaista joulunaikaa, ettei kenenkään tarvitsisi pelätä yksinäisyydestä, varattomuudesta, päihteistä tai väkivallasta aiheutuvaa turvattomuutta. Ajattelen, että joulupatakeräyksellä oikeasti pystytään torjumaan inhimillistä hätää ja siksi haastan mukaan juuri sinut, jota ei vielä ole haastettu.)
Turvallista ja hyvää joulua sanojen kaikissa merkityksissä myös sinne!
Haastan Kitupiikki, Saituri, Kaikkitietävä @nummenkallio mukaan tähän leikkiin 1€ joska jos tämä jantteri ajattelee muuta kun itseään niin jos Hää laittaa euron niin mää laitan vähästä budjetistani 2€.
Hyvää joulua!
No eipä tehnyt Kärpät maaleja Sportia vastaan. Saldoksi jäi siis 18 maalia seitsemästä ottelusta. Hyvää joulua kuitenkin kaikille!
Hyvää joulua myös sinne!
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
132 lahjoitusta on tuonut kasaan huikeat 4250€! Kiitos jokaiselle lahjoittaneelle jo nyt.

Allekirjoittaneella ollut niin hektinen joulukuu, että oli pakko pitää hetki taukoa jatkoajan maailmasta, mutta palstaveljet ja -sisaret eivät ole pettäneet, vaan joulupata on rullannut upeasti euroja apua tarvitseville!

Kiitos kaikille!
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hurja 5000€ rajapyykki siintää jo näkösällä, joten on aika tehdä tätä keräystä haastojen muodossa näkyvämmäksi. Tiedän, että ison pahan punaisen HIFKin joukoista on osallistuttu ja haastettu jo akttivisesti väkeä tähän, mutta siitä huolimatta haastan Stadin Kingit eli ison, pahan, punaisen HIFKin kannattajat mukaan keräykseen tekemään hyvää ja nostamaan jatkoaikaa korkeammille sijoille tässä hyvätekeväisyysottelussa!

Teidät @Bafforosso @Walkin @Frankie @Postinjakaja @Sp#16 @Pekka Kaukalo @Theosaurus @douppi @Apassi @F#21 @Jan_Peter @Erkka Lapanen @Vilja @Schwein @PuukäsiPakki @Keskikalja @Salo70 @tommy36 @Rutale @EPK @/dev/null @sirtyg @Pepper Jack @ElmerMoody @Metukka @RedDawn @HJL @Neely @topdog @TheJackal @tant gredulin @Tackler @-Kantor- @SaatananJäätävä @redzel777 @Joona D @Lätty-ylämummo @Jymäkkä @Pate44 @Hattu @Jupe @TheSirPena @King Jeremy @Gostisbehere @Sammy @Drache @doppelgänger @Warrington @Provider @Kane88 @En gång IFK @WPK @Samart @aquanqua @Sipilpe @Jäkishöntsä @T.J.R @Jakke76 @R.P.M. 12 000 @Dev @Röda @VapaahetoisGM @Nahkasohva @Bad Bob #42 @Le Banner @Pärde @kamik @tomechkin @KooJii_#1 @PuttinOnTheFoil @MSU @Tinke-80 @Petrell#32 @henkke @Konalan Kettu @Viherpuiston Ruoska @Pordinard @Nordis on nyt haastettu.

Mikäli ette tiedä, mistä on kyse, lukekaa ketjun avausviesti. Tosin kipinävahti ja Tiedote Live-aikakaudelta on tässäkin joukossa moni, joten useampi varmasti muistaa, mistä joulupadassa on kyse.
Ja pahoittelut vielä, että osa nimimerkeistä tulee haastettua uudelleen. Tässä vaiheessa on hankala muistaa, ketkä @Schwein ja @BOL lisäksi on jo haastettu.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
132 lahjoitusta on tuonut kasaan huikeat 4250€! Kiitos jokaiselle lahjoittaneelle jo nyt.

Allekirjoittaneella ollut niin hektinen joulukuu, että oli pakko pitää hetki taukoa jatkoajan maailmasta, mutta palstaveljet ja -sisaret eivät ole pettäneet, vaan joulupata on rullannut upeasti euroja apua tarvitseville!

Kiitos kaikille!

Laskin tuossa, että jos sama tahti jatkuisi Jatkoajan joulupadan lahjoitusmäärissä, niin tarvittaisiin suurin piirtein ainakin 310-320 lahjoittajaa tuohon 10000 euron rajapyykiin.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Laskin tuossa, että jos sama tahti jatkuisi Jatkoajan joulupadan lahjoitusmäärissä, niin tarvittaisiin suurin piirtein ainakin 310-320 lahjoittajaa tuohon 10000 euron rajapyykiin.

Jep, viime vuonna rikottiin tuo 300 lahjoittajan raja ja se ei utopiaa ole tänäkään vuonna, kun palstana aktivoidumme riittävästi. Oli summa kuitenkin mikä tahansa, niin mykistävältä tuntuu joka vuosi se tosiasia, että toisilleen tuntemattomat nimimerkkien takaa kirjoittavat ihmiset ovat valmiita antamaan omastaan tämän yhteisön nimissä apua tarvitseville. Jo tämä nykyinen yli 4000€ summa on yli tuplat siitä, mitä saimme kasaan vuosina 2016-2018.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ja nyt kun kerran tuli HIFK:n kannattajat haastettua, niin eihän Ilmalan puolella jäädä pekkaa pahemmaksi. Oletteko Jokerifanit valmiita. Teidät on haastettu!

@massaonvoimaa @Konteksti @Sämppäri @Valle @Lapajäähän @Sako @Giroux @Letkuspede @YamahaGPR @AC/DC MAN @Lelle @Cobol @Mordjinn @SirKepola @DonTirri @Hera80 @spede1967 @seeseeäm @Palokan Keisari @flintstone @Aake @powerforward#7 @powerplaymaker @Clubittaja @Hokileidi @Mike @sekolust @ketjuruletti @Matza187 @Randalf @Matrixi @Hugotron @Knatterton @Viru$ @Buster @iLUZ @Otacon @Target @Mietsuslav @pappi @sporttipappa @salama#8 @Jopi @Hapsiainen @Tonny @sorza @Murkula @Vahamestari @Häpä Oksanen 2 @Ergie @Konteksti @One#8

Jos ette tiedä, mistä on kyse, käykää lukemassa ketjun avausviesti ja osallistukaa jatkoajan pitkäaikaiseen hyväntekeväisyysperinteeseen!
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja nyt kun kerran tuli HIFK:n kannattajat haastettua, niin eihän Ilmalan puolella jäädä pekkaa pahemmaksi. Oletteko Jokerifanit valmiita. Teidät on haastettu!

@massaonvoimaa @Konteksti @Sämppäri @Valle @Lapajäähän @Sako @Giroux @Letkuspede @YamahaGPR @AC/DC MAN @Lelle @Cobol @Mordjinn @SirKepola @DonTirri @Hera80 @spede1967 @seeseeäm @Palokan Keisari @flintstone @Aake @powerforward#7 @powerplaymaker @Clubittaja @Hokileidi @Mike @sekolust @ketjuruletti @Matza187 @Randalf @Matrixi @Hugotron @Knatterton @Viru$ @Buster @iLUZ @Otacon @Target @Mietsuslav @pappi @sporttipappa @salama#8 @Jopi @Hapsiainen @Tonny @sorza @Murkula @Vahamestari @Häpä Oksanen 2 @Ergie @Konteksti @One#8

Jos ette tiedä, mistä on kyse, käykää lukemassa ketjun avausviesti ja osallistukaa jatkoajan pitkäaikaiseen hyväntekeväisyysperinteeseen!
Väsytystaktiikka toimi, sait puhuttua ympäri.
 

Ikuri

Jäsen
Pitihän se pienesti lähteä tekemään hyvää suurella sydämellä. Olen aikaisemminkin hauskuuttanut ja osaa ärsyttänyt mukahauskoilla riimityksillä, mutta nyt haastan kaikki mukaan tähän keräykseen, joidenka mielessä seuraava jouluvärssy saa aikaan edes hetkellistä mukavoitumista.


Vieressä Jaffalan kaukalon
Torkkuu Yari levoton
Jokereiden tie
Venäjälle vie
Rakkautta kosteinta maistamaan
Jokereiden tie
Venäjälle vie
Rakkautta kosteinta maistamaan

Sylissä Vanessan armahan
Nukkuu päästään humalan
Jokereiden tie
Venäjälle vie
Rakkautta mahtavaa vaalimaan
Jokereiden tie
Venäjälle vie
Rakkautta mahtavaa vaalimaan

Keskellä kiireen ja haasteiden
Nukkuu Yanne Vuorinen
Jokereiden tie
Venäjälle vie
Rakkautta lämmintä tuntemaan
Jokereiden tie
Venäjälle vie
Rakkautta lämmintä tuntemaan

Riskillä rinnalla ryövärin
Puhkuu uhri puhtahin
Jokereiden tie
Venäjälle vie
Rakkautta suurinta katsomaan
Jokereiden tie
Venäjälle vie
Rakkautta suurinta katsomaan
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Suosikkijoukkue
IFK
Hurja 5000€ rajapyykki siintää jo näkösällä, joten on aika tehdä tätä keräystä haastojen muodossa näkyvämmäksi. Tiedän, että ison pahan punaisen HIFKin joukoista on osallistuttu ja haastettu jo akttivisesti väkeä tähän, mutta siitä huolimatta haastan Stadin Kingit eli ison, pahan, punaisen HIFKin kannattajat mukaan keräykseen tekemään hyvää ja nostamaan jatkoaikaa korkeammille sijoille tässä hyvätekeväisyysottelussa!

Teidät @Bafforosso @Walkin @Frankie @Postinjakaja @Sp#16 @Pekka Kaukalo @Theosaurus @douppi @Apassi @F#21 @Jan_Peter @Erkka Lapanen @Vilja @Schwein @PuukäsiPakki @Keskikalja @Salo70 @tommy36 @Rutale @EPK @/dev/null @sirtyg @Pepper Jack @ElmerMoody @Metukka @RedDawn @HJL @Neely @topdog @TheJackal @tant gredulin @Tackler @-Kantor- @SaatananJäätävä @redzel777 @Joona D @Lätty-ylämummo @Jymäkkä @Pate44 @Hattu @Jupe @TheSirPena @King Jeremy @Gostisbehere @Sammy @Drache @doppelgänger @Warrington @Provider @Kane88 @En gång IFK @WPK @Samart @aquanqua @Sipilpe @Jäkishöntsä @T.J.R @Jakke76 @R.P.M. 12 000 @Dev @Röda @VapaahetoisGM @Nahkasohva @Bad Bob #42 @Le Banner @Pärde @kamik @tomechkin @KooJii_#1 @PuttinOnTheFoil @MSU @Tinke-80 @Petrell#32 @henkke @Konalan Kettu @Viherpuiston Ruoska @Pordinard @Nordis on nyt haastettu.

Mikäli ette tiedä, mistä on kyse, lukekaa ketjun avausviesti. Tosin kipinävahti ja Tiedote Live-aikakaudelta on tässäkin joukossa moni, joten useampi varmasti muistaa, mistä joulupadassa on kyse.
Ja pahoittelut vielä, että osa nimimerkeistä tulee haastettua uudelleen. Tässä vaiheessa on hankala muistaa, ketkä @Schwein ja @BOL lisäksi on jo haastettu.

Antaa tulla haastetta vaan. Koitan selviytyä parhaani mukaan...
 

Redrose

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Hurja 5000€ rajapyykki siintää jo näkösällä, joten on aika tehdä tätä keräystä haastojen muodossa näkyvämmäksi. Tiedän, että ison pahan punaisen HIFKin joukoista on osallistuttu ja haastettu jo akttivisesti väkeä tähän, mutta siitä huolimatta haastan Stadin Kingit eli ison, pahan, punaisen HIFKin kannattajat mukaan keräykseen tekemään hyvää ja nostamaan jatkoaikaa korkeammille sijoille tässä hyvätekeväisyysottelussa!

Teidät @Bafforosso @Walkin @Frankie @Postinjakaja @Sp#16 @Pekka Kaukalo @Theosaurus @douppi @Apassi @F#21 @Jan_Peter @Erkka Lapanen @Vilja @Schwein @PuukäsiPakki @Keskikalja @Salo70 @tommy36 @Rutale @EPK @/dev/null @sirtyg @Pepper Jack @ElmerMoody @Metukka @RedDawn @HJL @Neely @topdog @TheJackal @tant gredulin @Tackler @-Kantor- @SaatananJäätävä @redzel777 @Joona D @Lätty-ylämummo @Jymäkkä @Pate44 @Hattu @Jupe @TheSirPena @King Jeremy @Gostisbehere @Sammy @Drache @doppelgänger @Warrington @Provider @Kane88 @En gång IFK @WPK @Samart @aquanqua @Sipilpe @Jäkishöntsä @T.J.R @Jakke76 @R.P.M. 12 000 @Dev @Röda @VapaahetoisGM @Nahkasohva @Bad Bob #42 @Le Banner @Pärde @kamik @tomechkin @KooJii_#1 @PuttinOnTheFoil @MSU @Tinke-80 @Petrell#32 @henkke @Konalan Kettu @Viherpuiston Ruoska @Pordinard @Nordis on nyt haastettu.

Mikäli ette tiedä, mistä on kyse, lukekaa ketjun avausviesti. Tosin kipinävahti ja Tiedote Live-aikakaudelta on tässäkin joukossa moni, joten useampi varmasti muistaa, mistä joulupadassa on kyse.
Ja pahoittelut vielä, että osa nimimerkeistä tulee haastettua uudelleen. Tässä vaiheessa on hankala muistaa, ketkä @Schwein ja @BOL lisäksi on jo haastettu.

Minua ei oo kukaan haastanut, vaikka olen ollut jo yli 50 vuotta HIFK:n kannattajana.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Minua ei oo kukaan haastanut, vaikka olen ollut jo yli 50 vuotta HIFK:n kannattajana.
Itse olen aiemmin haastanut kaikki kynnelle kykenevät. Pedoillahan on tunnetusti kynnet. Tarvitseeko enempää selittää IFK:n miehelle?
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minua ei oo kukaan haastanut, vaikka olen ollut jo yli 50 vuotta HIFK:n kannattajana.

Minä haastan sinut henkilökohtaisesti mukaan. Tässä ja nyt. Välittömästi. En gång, alltid.
 

Oadie

Jäsen
Mukana, ite haastan kaikki Mestis puolelle kirjoittavat, poimin tästä joka joukkueesta muistissa olevan merkin niin jatkakaa @Linnankundi , @ktmike @Sergei Fedorov @jmexel @Peluuri @J_L_ @Oadie @Arenberginmetsä @rasperi75 @swingwood @Knap @The Nikkari @Severi94 @Accompagnato
Kiitos haasteesta, mukana ollaan. Haastan muistamiani aktiivisia TUTO:n palstalaisia. @Simolainen , @penaz , @Flyingbird , @tosiasia , @Devon , @AasiIhaa , @Eesau_65 @Ilvessydän
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös