Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Heitinga

1. H

To 23.5.2024 Otteluseuranta (13. kisapäivä)

Eikö tämä vain varmista sen, että Suomi ei ylivoimalle pääsee? Eihän tuota näkyä halua edes nämä ottelun tuomarit nähdä sikäli mikäli kykenevät näkemään.
  2. H

Kyllä siinä ehkä hienoisesti rikettä korostettiin.
  3. H

Siis täähän oli ihan jopa lähtökohtiin verrattuna hyvä erä Suomelta ja tämä vielä täysin ilman mitään sarkasmia. En mä tästä pelistä vielä Suomea voittajaksi veikkaisi, mutta hyvin ne ainakin jaksoi sinnitellä mukana.
  4. H

Ti 21.5.2024 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

Hyvällä pelikirjalla pystyt paikkaamaan pelaajiston puutteita ja hyvällä pelaajistolla pelikirjan puutteita. Tämän näköistä se lätkä on kun kumpikaan osa-alue ei toimi. Väitän tietäväni hyvin kun koko kuluneen Liiga-kauden tällaista suorittamista jo seurasin.
  5. H

Muistetaan nyt kuitenkin Suomella olevan jäällä se D-luokan maajoukkue. Jos valitset joukkueeseen pelaajat, jotka eivät ole edes Liigan parhaita, niin vaikea siinä on NHL-tason tai NL-tason pelaajia haastaa. Sitä niittää mitä kylvää tai jotain.
  6. H

Ma 20.5.2024 Otteluseuranta (11. kisapäivä)

Miksi tuo pitäisi haastaa? Kyllä vaihtopenkille tulee valmentajan korviin lehtereiltä heti tieto jos maali kannataisi haastaa. Vaikka täällä kuinka hassutellaankin, niin turha Jalosen on tasatilanteessa ja pakko voittoa hakiessa heikentää niitä muutenkin ohuita mahdollisuuksia varmalla alivoimalla.
  7. H

Toi Granlund vaikuttaa lupaavalta junnulta.
  8. H

Ei. HP Kerhossa oli kiekollista osaamista enemmän kuin tuossa jengissä.
  9. H

Kentällä on toinen joukkue pelaamassa ja toinen selvitymässä. Tanskan täyttä hallintaa.
  10. H

Uskon kyllä vahvasti tähän. Toki se Innalan kavennus 1-4 on laiha lohtu kolmosen lopussa.
  11. H

Hyvin Suomi jaksoi ekassa erässä haastaa Tanskaa. Ei se tarvitse kun muutaman onnekkaan pompun, niin Suomella on jopa mahdollisuus taistella tänään voitosta.
  12. H

Taas hassuttelee vastustajaa HPK – seurahistoriaketju

Eikä pelkästään se Fehrin kyky taikoa maaleja ns. "tyhjästä" vaan se iloinen ja työteliäs asenne mitä hän kentällä näytti. Hänestä ei tullut varmasti kennelleköön kertaakaan tunne, että kentällä kirmasi yli 250 NHL-ottelun veteraani, joka oli tullut Hämeenlinnaan vain työsulun vuoksi. Fehrin...
  13. H

HPK mediassa

Rajamäen mietteitä nykyisestä joukkueesta: Linkki: https://youtu.be/NFg25RB4tZ0?si=EcslPDjf2L-disaF Ja tärkeimpänä voidaan poimia kommentti siitä, että kyllä tuohon joukkueeseen kesän aikana joku vielä tulee.
  14. H

Pe 10.5.2024 Otteluseuranta (1. kisapäivä)

No siis olihan se hylkäämisen kosketus pehmeä, mutta Tsekin pelaaja pelasi kuitenkin sääntöjen vastaisesti ennen tuota maalia. Ei näissä liikaa tulkita oliko osuma veskaan alueella iso vai pieni. Osuma on sääntöjen mukaan osuma. Olenko sitten itse asiasta sitä mieltä, että meni oikein? Ei...