Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Youtube - Kokonaiset elokuvat.

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Mosku, 24.01.2013 klo 13.18.

 1. Mosku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan hurtat
  Kokeillaan olisiko tällaiselle ketjulle käyttöä.
  Youtubesta tulee silloin tällöin vastaan kokonaisia elokuvia joita on mukava katsella vaikkapa älypuhelimella jossain reissussa ollessa. Tähän ketjuun siis vain kokonaisia leffoja.

  Aloitetaan Renny Harlinin enemmän tai vähemmän legendaarisella F1 elokuvalla "Driven"

  Toisena, Michael Bay:n ohjaus "Armageddon", mukana mm. Bruce willis.
   
 2. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Minen linkittämään pysty nyt, mutta unilääkkeeksi tuli jossain välissä katsottua Uunoja sieltä. Varmaan ainakin puolet löytyy kokonaisena.
   
 3. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  Lainaus:
  Ainakaan Armeijan leivissä ja Epsanjassa olivat kadonneet "tekijänoikeusvaatimuksen vuoksi", muita en jaksanut kokeilla kun alkoi vituttamaan.
   
 4. Gleb Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jos roskaelokuvat kiinnostavat niin Troma on julkaissut tuottamiaan elokuvia Youtubessa

  Tromamovies - YouTube
   
 5. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, Contador, HJK
  Hei, mainio ketjunavaus! Olisi saanut olla vain pystyssä jo toissapäivänä, kun yritin junassa kännykällä väkisin saada Netflixiä toimimaan kun unohdin kaikki kirjat kotio. Eikä toiminut. YouTubesta ois voinutkin kattella jotain leffaa, ja mietin juuri, että oisko näitä listattu johonkin. En kuitenkaan jaksanut etsiä, mutta Jatkoaikaa kylläkin lueskelin.

  Seuraavat linkit menevät YouTubeen:
  Supersize Me
  I Love You Phillip Morris
  Pearl Harbor
  Ja jos kiinnostaa köyhyydestä kohti keskinkertaisuutta-leffat, jotka liittyvät jenkkifutikseen, ja todennäköisesti on paskakin leffa, niin tässä (en itse ole katsonut): Facing the Giants

  Ja oikeastaan en jaksa enempää tänne linkitellä, nuo kun löytää niin siitä avautuukin aika reilu määrä ehdotuksia leffoiksi. Uuno Turhapurot katsoin varmaan kaikki läpi tuolta, niitä oli ainakin puolisen vuotta sitten aivan mieletön määrä tuolla. Hyviä leffoja, varsinkin alkupään Uunot, niissä on vielä todella absurdia huumoria mukana eikä ainoastaan saman hokemista ja höpsöttelyä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2013 klo 15.34
 6. Saasta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Tämähän on mahtava kulttuuriteko! Itsellä ei ole kovin kauan kun vahtasin parhaat Tromaklassikot läpi, mutta kaikille A-luokan B-luokan leffoista kiinnostuneille ehdottomasti suosittelen. En nyt jaksanut käydä läpi, mitkä kaikki tuolta löytyy, mutta ainakin Toxic Avengerit, Tromeo and Juliet, A Nymphoid Barbarian in Dinosaur Hell ja Surf Nazies Must Die!!! ovat aivan silkkaa parhautta.

  Taitaapa olla iso osa noista leffoista sellaisia joita ei ole tullut nähtyä, joten kunhan mielentila on tarpeeksi sekava, niin täytyy itsekin alkaa tuolta etsimään helmiä seasta. Tasohan Tromalla on ollut, noh sanotaanko, suhteellisen vaihteleva.

  Ettei mene ihan offtopiciksi legendaarinen Häxan löytyy ainakin kokonaisuudessaan juubituubin syövereistä. Linkki siis Youtubeen ja kyseiseen elokuvaan.
   
 7. Plätsis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Saako laittaa lastenelokuvia?

  Pekka Töpöhäntää on pari elokuvaa, tosin 10 minuutin pätkissä. Lisäksi kaikki Muumit, joiden selaaminen on huomattavasti helpompaa youtubessa kuin dvd:iltä. Muumi ja pyrstötähti voidaan kai laskea elokuvaksi. Joitain NallePuheja on myös katsottu, myös 10-15 minuutin pätkissä.

  Toisaalta näiden kanssa pitää olla varovainen, varsinkin jotkut Pingut ovat ns. haistapaska-versioita, joita ei suositella pikkulapsille.

  Nuo pätkät saa kai sisäänkirjautuneena jotenkin ketjutettuakin peräkkäin, ettei tarvitse käydä välillä klikkaamassa seuraavaa jaksoa.
   
 8. mailman- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Toki.
  Mutta laita nyt ihmeessä ne suorat linkit niihin toimiviin pätkiin.
  Jossain autossa/junassa voi suoraan tästä topicista käydä klikkaamassa ja ei tarvi alkaa arpomaan juutupessa että mikä se toimiva/hyvä versio on.
   
 9. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Ei haittaisi, jos myös elokuvien YouTube-laadusta olisi joku maininta. Jotkut videothan ovat YouTubessa kuusnepa-tason pikselimöykkyä ja jotkut taas HD-tason kuvaa. Riittävän tasokas kuvanlaatu olisi olennaista jos/kun teosta katsoo täyskokoisena tietokoneen näytöltä.

  Pitkiä elokuviahan ei ole tehty katseltavaksi miltään postimerkin tai luottokortin kokoiselta näytöltä, ja vaikea kuvitella, että kukaan jaksaisi keskittyä kokopitkään leffaan täyttä aikaa, jos sitä pitäisi tihrustaa huonolaatuisena pikkuruiselta ruudulta. Ja onhan se elokuvan raiskaamista katsoa yksityiskohtia pursuavaa ja visuaalisesti esteettistä teosta jollain kälyisellä kännykällä surkealla kuvanlaadulla.

  Saa aika sissi olla, jos katsoisi esim. jonkun Das Bootin täyspitkän version kännykällä surkealla kuvanlaadulla YouTubesta (siis jos leffa siellä olisi). Läppäri/iso tablettitietokone voisi vielä joissain olosuhteissa mennä, jos ei ole kyse mistään laatuelokuvasta vaan hetken huvista. Tai pornosta. Sitäkin katsoo mieluummin paremmalla kuin huonommalla kuvanlaadulla. Pikselihahmojen epäselvä nytkytys ja saksankielinen ähinä jättävät liikaa roolia mielikuvitukselle.
   
 10. alwahla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames, Montreal Canadiens, HIFK
  Minun ja psychodadin vahvasti inhoama Wheels of terror on kokonaan nähtävissä youtubessa.

  Antoisia leffahetkiä! Linkki youtubeen.

  Kaikkien aikojen paras ja aina ajankohtainen dokumentti Bowling for Columbine löytyy monenlaisena ja -laatuisena videona youtubesta.

  Tässä linkki erääseen niistä. Linkki youtubeen.

  EDIT: Ensimmäinen noista videoista ei ole laadultaan mitenkään ihmeellinen, mutta kyllä sen voi tietokoneen näytöltä katsoa.
  Jälkimmäisessä on vähän parempi laatu.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2013 klo 19.37
 11. Samsonov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HFBoards oikeinkirjoitus
  Spielbergin varhaisempi mestariteos "Duel" löytyy Youtubesta. Katoin yövuorossa vastikään.

  DUEL
   
 12. Lunatico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Bad Luck Love

  Siinä loistava kotimainen elokuva. Kuvanlaatu ei päätä huimaa, mutta selvän saa, se on selvä.
   
 13. Ink Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
 14. -RVL- Jäsen

  Tässä (ehkä) maailman ensimmäinen värifilmi. Tuollainen 24 sekuntia on juuri sopivan pituinen elokuva tällaiselle vähän levottomammallekkin luonteelle. Pystyy juuri ja juuri keskittymään.

  1901 ja 1902 vuosina tehty hyviä filmejä.
   
 15. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
 16. -RVL- Jäsen

  Lainaus:
  Otin tuon nyt työn alle. Aivan viime hetkille asti en jaksanut keskittyä ja ajatus alkoi jo hitusen heittelehtiä, mutta kyllähän tuon katsoi tämän kerran. Tarina eteni kuitenkin rivakasti, mutta ikäväkyllä loppua kohti tunnelma jotenkin lässähti ja loppuratkaisu oli odotettavissa. Elokuva sopii vähän yksinkertaisemmallekin katsojalle, mutta liikoja siltä on turha odottaa. Elokuvan laadusta sanoisin, että ehkä hieman liikaa kuva rakeilee, mutta kameramiehellä on kyllä vakaa käsi, siitä täytyy antaa tunnustus.

  + Hyvä elokuva junista kiinnostuneille.
  + Kuvaus ja leikkaus.
  - Ylipitkä ja puuduttava juoni.
  - Osa näyttelijöistä valittu selvästi amatööripohjalta elokuvaan, jonka saattaa huomata esim. kameraan kiinnittyneistä katseista.
  - Musiikki pilaa elokuvan olemalla tyyliltään aivan vääränlaista tuohon hektiseen tunnelmaan. Lisäksi taustaäänet jäävät selvästi musiikiin varjoon.
  - Hyvästä kuvauksesta huolimatta raatimme on kuitenkin pettynyt kuvanlaatuun.
   
 17. Pisin Kääpiö 186cm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
  John Watersin ohjaama Pink Flamingos.

  Wikipediasta löytyy muutama sananen tästä elokuvasta. Ehkä on varmuuden vuoksi paikallaan todeta, että elokuva sisältää osittain lapsille sopimatonta materiaalia. Siitä huolimatta tai juuri siksi Pink Flamingos on kuulunut pitkään mm. New Yorkin Modernin taiteen museon (MoMA) kokoelmiin.
   
 18. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP ja Tammisen pelikirjan hienous.
  The Winter War (1989) International version - YouTube

  Talvisota: Pekka Parikan ohjaama elokuva, joka kertoo yllättäen talvisodasta. Tätä ei tarvitse edes perustella ja uskoisin monelta löytyvän kotoa hyllystä. Joskus tuolla YouTubessa pyöri tästä leikkaamaton versio, mutta jonnekkin se on kai hävinnyt, kun ei silmään osunu. Samoin oli värillinen tuntematon sotilas, jonka vielä tuossa vuodenvaihteessa kerkesin katsomaan. Nyt sekin taitaa olla poistettu.

  Lainaus:
  Aika vähiin alkaa täyspitkät elokuvat Uunosta käymään YouTubessa ja yleensäkkin elokuvat. Oli todellinen tapa, että näitä elokuvia rapuloissaan tuijotin. Onneksi näitä löytyy hyllystä DVD:ltä. Olenko juntti?
   
 19. pappilanhätävara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sport & Flyers
  Lohtander ja Lehtinen Pre-RAID leffassa Poliisin poika. IMDB 7.1/10

  Kasariklassikko Katsastus. IMDB 7.6/10

  Linkit menevät luonnollisesti Youtube palveluun.
   
 20. Mosku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan hurtat
  Pekka Parikan "Pohjanmaa" löytyy tuon linkin takaa.
   
 21. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Saiko noihin juutuubi videoihin jotain automaattisia googlekääntäjä tekstityksiä? Ihan kuin muistelisin jostain lukeneeni että saisi...
   
 22. Mosku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan hurtat
 23. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Siitä hyvä ketju, että kun tänne joku leffa linkataan, niin tietää sen olevan poistettu Youtubesta parin päivän sisällä.
   
 24. Mosku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan hurtat
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  HIFK - Jukurit
  • 1.45
  • 4.70
  • 5.40
  Lukko - KalPa
  • 1.80
  • 4.20
  • 3.40
  Pelicans - SaiPa
  • 1.63
  • 4.50
  • 4.00
  Sport - Ässät
  • 2.13
  • 4.00
  • 2.70
  TPS - Kärpät
  • 1.88
  • 4.00
  • 3.30