Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

Yleistä keskustelua Liigasta

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Blue J, 16.06.2010 klo 23.47.

 1. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Tappara on ainoa Liiga-seura, joka ei tietääkseni ole missään vaiheessa venkslannut logonsa kanssa, vaan on pitänyt perinteikkäästi samaa, heraldisesti upeaa tunnustaan alusta asti. Arvostan todella!

  Muistelin, että SaiPakaan ei olisi vaihtanut 70 vuoden aikana logoaan, mutta olihan siellä - Google-tsekkauksella - joskus 80-luvulla (?) se Boston-imitaatio. Ässillä puolestaan oli joskus vuosituhannen vaihteessa parikin tekstimodifioitua logoversiota. Kummalista sinänsä, että pelkkä tyylitelty patasymboli punaisessa paidassa on mielestäni selkeydessään ja vaikuttavuudessaan koko jääkiekkomaailman ykkösluokkaa.
   
 2. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ässien logo on niin hieno, että se antaa jo visuaalisesti paljon anteeksi pelipaidasta. Tuo logo yhdistettynä siihen syvään punaseen on kyllä silmille esteettisesti komea. Se on totta, että enpä ole muistaakseni missään sarjassa törmännyt yhtä hienoon logoon.

  Onneksi HPK on palannut perinteikkäseen "lottopalloon" ja useat seurat palannut harharetkiltään tuttuun ja turvalliseen.

  Jokereiden logo on myös upea, selvästi KHL:n hienoin.
   
 3. karotenoidi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Canucks, PYRY
  Lainaus:
  Harharetki on tehty, käsittääkseni yhden kauden mittainen. Tappara.fi-historiaosiossa on valokuva: Valokuvia Tapparan historiasta Kirveen taustalta puuttui sininen kilpi.

  Lisäksi kun tarkkaan katsoo, kirveen muoto on aavistuksen elänyt vuosien saatossa. Pöyristyttävintä on, että tälläkin hetkellä Tappara Shopin fanituotteissa taitaa olla erilaisia malleja logosta: on tasapaksuista kirveen vartta ja alaspäin levenevää.
   
 4. Myyntimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tappara on vaihtanut sekä nimensä että logonsa (TBK). Tästähän käytiin tiukkaa vääntöä mestaruuksien laskemisen yhteydessä ja kaikki paitsi Ilves fanit olivat sitä mieltä, että TBK ja Tappara ovat sama seura eli TBK vain muutti nimensä ja logonsa.
   
 5. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Kilvetön logo on itse asiassa tehty jo ainakin vuonna 1962, kun Tappara vietti senaikaisen laskutavan mukaan 30-vuotisjuhlaansa. Virallista ja evankelisluterilaisen kirkon juuri siunaamaa lippua kantamassa kuvassa kaksi herraa, jotka olivat myös muutama viikko sitten mukana nostamassa yhtä toista Tappara-viiriä Hakametsän hallin kattoon: http://www.elisanet.fi/axe/lippu.jpg
   
 6. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ohi mennen mainittava, että juuri hiljattain luin, että 1998-99 ainoa kausi, jolloin Tappara ei ole pelannut oransseissa housuissa (vaan sinisissä).
   
 7. karotenoidi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Canucks, PYRY
  Lisäksi ainakin yksi peli kolme vuotta sitten CHL:ssä, kun CHL:n muotikatalogissa ei (käsittämätöntä kyllä) ollut oransseja pöksyjä. Tapparalla kuitenkin sattui olemaan sama varustesponsori kuin CHL:llä eli Warrior, joten oikeanmerkkiset oranssit joukkueella oli ja niille saatiinkin käyttölupa loppuihin peleihin. Tässä kuvagalleriaa kyseistä ottelusta: Tappara Tampere v Stavanger Oilers - Champions Hockey League Photos and Images | Getty Images
   
 8. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma, Chelsea, Leksand
  Lainaus:
  Mielipiteitä.

  Omasta mielestä Ässillä on järkyttävän ruma paita ja varsinkin se logo. Värit todella rumat, Plus hela-housut.

  Jokereiden logosta olen aina tykännyt. Myös Turun.
   
 9. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Lukko kun vaan laittaisi takaisin sen "Kettu- logon", olihan se silmiä hivelevä, jotenkin niin raumalaista että!
   
 10. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Lainaus:
  Sitä rumaa logoa voi katsella siellä hallin katossa myös suurennettuna, jos oikein alkaa ärsyttämään.
   
 11. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Kiitos erittäin mielenkiintoisista kuriositeeteista, @karotenoidi , @Myyntimies , @axe ja @eriatarka !

  Enpä tiennyt, että Tappara on joskus hurjastellut ja pelannut ilman kilpeä. Vaikka tyylikäshän tuo kirvestunnus on ilman sinistä taustaakin.
  Lainaus:
  Muistankohan oikein, että The Hockey News valitsi taannoin asiantuntijaraadilla (?) Jokerien logon maailman hienoimmaksi? Tai sitten kyseessä oli joku Eteläpäädyn somessa jaettu julkaisu. :)
   
  Viimeksi muokattu: 02.10.2017 klo 21.22
 12. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Lainaus:
  Mikäli 20 vuotta sitten on "taannoin" niin muistat oikein. Jokerit myös vastasi huutoon ja vaihtoi logonsa pian sen jälkeen tuohon kamaluuteen joka ei onneksi kauaa ollut käytössä.
   

  Liitetyt tiedostot:

 13. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Ok, paljon kiitoksia tiedosta! Eikös tuo "virtaviivainen" logo liittynyt jotenkin sponsorisopimuskuvioon Niken kanssa? Mm. Mika Nieminen viiletti jäällä sinisessä Jokeri-paidassa numero 40 selässään.
   
 14. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tuo "virtaviivainen" logo tuli kaudelle 1998-99, sponsorisopimus Niken kanssa tuli mielestäni jo kaudelle 1997-98, jolloin Jokerit vaihtoi sinisiin paitoihin ja siirtyi Hartwall Areenalle. Tuolla kaudella Nieminen pelasi Jokereissa.
   
 15. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Aivan, näinhän se olikin. Kiitos tarkennuksesta!
   
 16. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Jukurit, tuo liigan oma Bono... Torjutaan vihapuhetta ja samalla Nemo heittää ulkomaalaisvastaisen twiitin. Minulle on ihan sama mitä se Nemo twiittailee mutta lehtiinhän se taas päätyi. Älkää perkele leikkikö Jeesusta sanois Risumies.
   
 17. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Wild. Rantanen/Aho. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  Tavallaan sympaattista ja hellyyttävää tämä kotikutonen toiminta pienellä suomalaisella hiekkalaatikolla. Kun sentäs edustaa valtakunnan suurinta palloilusarjaa, sanoja vois julkisesti asetella fiksumminkin. Lätkäjätkät ja pukukoppihöpinät, nääs.

  Noh, osa erottuu tyylikkäällä ulosannillaan peliuran aikana ja erityisesti sen jälkeen, kun taas tietty osa...ei. Kevyt repeäminen kun yks Persunuori toivotteli twitter-ketjussa tervetulleeksi puolueeseen.
   
 18. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Miksihän Liiga ei nappaa uusia pelaajakuvia, jos pelaaja vaihtaa joukkuetta kesken kauden? Ei siis ole mitään sitä vastaan mutta ihmettelen vain. Kuvat näemmä photoshopataan. Tätä epäilin, kun katsoin Trotterin uutta pelaajakuvaa Liigan sivuilta hänen siirryttyä viime kaudella Kärppiin.

  Tässä vielä todistetta Sopasen muodossa. Kun avaa alla olevat linkit ja vaihtelee nopeasti välilehdeltä toiselle, huomaa niiden olevan identtiset muutamaa photoshoppausta lukuun ottamatta.

  http://liiga.fi/media/players/pelicans/23311954-sopanen-vili.png.600x750_q85_box-132,104,785,920.png
  http://liiga.fi/media/players/Vili_Sopanen_HIFK.png.600x750_q85_box-138,104,3442,4234.png
   
 19. heavylutaa18 Jäsen

  Lainaus:
  Hyvä huomio. Sopanen on saanu hörökorvat ja tuuheemman tukan, räh räh räh. Ei nyt luulis niin iso vaiva olevan napsasta uusi kuva uuden seuran paita päällä. No kait tälläkin jotain säästää ja jotakuta työllistää.
   
 20. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Pelipaidassa ei ole koskaan ollut mitään tekstimodifioitua logoa. Muissa yhteyksissä niitä on käytetty, mutta ei virallisena logona eikä pelipaidassa.
   
 21. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Ok, kiitos täsmennyksestä - erinomaisen hyvä niin!
   
 22. Ziggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tulikin mieleeni että onko tämä "älykiekko" kokeilu unohdettu kaikessa hiljaisudessa kokonaan? Ainakaan itse en ole nähnyt yhtäkään kiekkomaailmaa mullistavaa tilastoa.
  Jotain tällaista Liiga aikoinaan lupaili; "Älykiekko on Liigan ja Veikkauksen yhteinen hanke, joka mullistaa jääkiekon tilastoinnin. Älykiekkojärjestelmällä kyetään esimerkiksi mittaamaan reaaliajassa luistelumatkoja ja -nopeuksia sekä laukausten nopeus ja tarkkuus.".
   
 23. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Tappara treenaa niin kovaa että ei peli kulje. Nyt kuulemma Ässätkin treenaa niin kovaa että peli ei kulje. Muut joukkueet ei ilmeisesti treenaa ollenkaan. Eikö tämän ikiaikaisen väitteen voisi jo unohtaa? Liiga on ammattilaissarja ja kaikki treenaa kovaa koko ajan. Koittakaa keksiä joku muu tekosyy jos peli ei kulje. Ifk:lla ei ole kulkenut mutta tuskin treenaa kovempaa kuin muutkaan.
   
 24. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Sibirkin hävisi muuten HPK:lle harjoitusottelussa, koska veli venäläisillä oli kuulemma pohkeet tukossa treenaamisesta. Näin joku Jokeripuolelta asian ilmoitti.
   
 25. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Jumalauta että Jukurit on kovassa kunnossa keväällä!