Yleisesti NHL:stä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana hannes_ko, 18.10.2003 klo 16.21.

 1. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Edmontonin bye week alkaa McDavidin synttäreillä Vegasissa. Siinä voi tiimi aloittaa tehokkaan nollaamisen.
   
 2. Ralph Jäsen

  Vaikutti pitkään siltä, että pitkästä aikaa useampi pelaaja rikkoo sadan pisteen rajan, mutta nyt näyttää porukka hyytyvän. Sata pistettä 82 ottelussa vaatii pistetahdin 1,22 pistettä per peli. Tähän on tällä kaudella yltänyt viisi pelaajaa:

  1. Nikita Kucherov, 1.36
  2. Nathan MacKinnon, 1.27
  3. Ryan Getzlaf, 1.26
  4. Brad Marchand, 1.25
  5. Claude Giroux, 1.24

  Näistä viidestä Getzlaf ja Marchand ovat huilanneet jo niin monta peliä, että ei sataan pisteeseen ei riitä. MacKinnon ja Giroux ovat aika hilkulla päästä nykytahtia sataan, mutta toisaalta molemmilla suunta on viime peleissä ollut vain kiihtyvä. Vastaavasti muun muassa Steven Stamkos, John Tavares ja Johnny Gaudreau eivät ole kaukana päästä tarvittavaan tahtiin, mutta suunta on ollut enemmän tai vähemmän alaspäin. Kucherov painelee selvästi muiden edellä, mutta ei sielläkään varaa ole hirveästi hyytyä.

  Eli katsotaan nyt tuleeko niitä sadan pisteen miehiä lopulta yhtään vai tuleeko niitä peräti kymmenen.
   
 3. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  En tiedä miten Gaudreaun osalta saa suunnan alaspäin, kun viimeiseen viiteen peliin on tehnyt 10 pistettä. Ja 4/5 on ollut useamman pisteen otteluita. Stamkos ja Tavares ovatkin sitten olleet hiljaisempia viime aikoina.
   
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Minun mielestäni NHL:n olisi jo korkea aika määrätä kaulasuojien käyttö pakolliseksi, sillä noita luistinviiltoja pelitilanteissa alkaa olla jo hälyttävän paljon.
   
 5. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
 6. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tää on muuten aika harmillinen juttu. Rancourt on legenda ja puvun takki voitaisiin jäädyttää TD Gardenin kattoon.

  Kuka on pisinaikaisin vakikansallislaulujen esittäjä NHLssä? Tai ollut?
   
 7. Helsing#65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ei-venäläisessä sarjassa, Sens, Blackhawks
  En ole varma onko tämä oikea ketju tälle, mutta laitetaan nyt tähän, kun en parempaakaan löytänyt tähän hätään. Eli osui silmään tämmöinen poika. Eli Alexis Lafreniere, varataan vasta vuoden 2020 draftissa mutta on jo nyt QMJHL:n pistepörssin kärkinimiä. Väkisinkin tulee ihan Crosbykin mieleen, sama joukkuekin ja kaikkea. Onko kukaan muu perehtynyt mitenkään enemmän tähän kyseiseen kaveriin, voiko tässä olla jopa se seuraava Crosbyn ja McDavidin tasoinen junnulupaus? Toki vielä aikaista sanoa mitään, kun tosiaan tuon draftaamiseen on se kaksi ja puoli vuotta, mutta pomppasi kyllä silmään.
   
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Poikaa on kyllä hehkuteltu, suurin pelko lienee tällä hetkellä vain se onko hänestä sentteriksi. Tällä kaudella pelannut laitahyökkääjänä, mutta onhan pojalla vielä aikaa vaikka kuinka kauan kehittyä sentteripelissäkin; voi olla, että junnuliigaan tutustuminen ensimmäisellä kaudella laitahyökkääjänä on fiksua. Merkitty Eliteprospectsiin sentteriksi eli jotain kokemusta siitäkin on.

  Lähtökohtaisesti kovasta, todella kovasta kaverista kyse.
   
 9. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Noteerasin toises ketjus eile.. Mut ei tuol QMJHL: ssä viime vuosin oo ku joku Mackinnon ton ikäsen tuollasia tehoi paukuttanu(ja Esposito aikoinaa)