Yleisesti NHL:stä

  • 3 934 303
  • 14 053

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Linkkaan tänne, kun en nyt keksinyt parempaa ketjua. Eli alla linkki FiveThirtyEight-sivuston podcastiin, jossa kerrotaan venäläispelaajien tulosta änäärin aikanaan, ja muutenkin yleisemmin jääkiekon kehityshistoriasta. Podcast on englanniksi ja kestää noin 25 minuuttia.

Linkki:
http://fivethirtyeight.com/features/meet-the-man-behind-the-nhls-russian-revolution/

Jännä artikkeli. Aivan samaa tuli tuossa mietittyä, kun näki sen Team North American pelaavan. Sehän oli "Neuvostoliitto", ihan instant replay vanhoista ajoista, pelasivat kuin Neukut aikanaan. Yhtenevät mielikuvat syntyivät siitä, kun satuin katsomaan noita vanhoja Canada Cuppeja pohjille ennen World Cupia, niin periaatteessa samaa hokia.

Nopeita, luisteluvoimaisia, kiekkovarmoja, ketteriä pelaajia. Näin oli jo aikanaan Neuvostoliitossa analysoitu, millainen pelaajatyyppi on kiekonhallintaan perustuvassa jääkiekossa paras. Nyt niitä alkaa tuottaa liukuhihnalta US Nat Developing program, joka on oikeastaan kopio Neukkujen vanhan ZSKA:n junioriakatemiasta. Lahjakkaimmat junnut kerätään yhteen (tai kahteen eri ikäluokan) tiimiin ja pelaavat vanhempia ikäluokkia vastaan Yliopistosarjassa. Kandalaisilta vastaava järjestelmä puuttuu, mutta heillä on oma juniorissarjasysteeminsä, joka on tähän asti tuottanut suurimman osan NHL-kiekkoilijoista. Saattaapi kuinkin olla, että Kanukkien systeemi jää kohta amerikkalaisversion taakse.

On oikeastaan aika uskomatonta, miten helkutin kauan tässä meni, ennen kuin kaikki vanhan jäärät tuosta painijakiekko-aikakaudesta alkoivat tajuamaan, että mikä on optimaalisin tapa pelata kiekkoa. Se on se tapa, miten Neuvostoliitto pelasi. Äärimmäinen kiekonhallinta, olivat todella aikaansa edellä. Heillä oli kahden suunnan sentterit ensimmäisenä, mitkä olivat viisikon tärkeinpiä pelaajia myös puolustussuuntaan. Scotty Bowman apinoi näitä tekijöitä sitten Detroitiin, kun hänellä oli kiveksiä tarpeeksi muuttaa peliä parempaan suuntaan.
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
On oikeastaan aika uskomatonta, miten helkutin kauan tässä meni, ennen kuin kaikki vanhan jäärät tuosta painijakiekko-aikakaudesta alkoivat tajuamaan, että mikä on optimaalisin tapa pelata kiekkoa. Se on se tapa, miten Neuvostoliitto pelasi. Äärimmäinen kiekonhallinta, olivat todella aikaansa edellä. Heillä oli kahden suunnan sentterit ensimmäisenä, mitkä olivat viisikon tärkeinpiä pelaajia myös puolustussuuntaan.
Olikohan se Larionovin kirjassa vai missä, mutta muistan jonkun luonnehtineen professoria, että keskushyökkääjänä pelatessaan hän jää laitahyökkäjien varteen. Muistan tätä ajattelumallia kummasteelleni aika huolellisesti,
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Ja mistä löytyy NHL:n loukkaantumistilastot vuosittain? Olisi mielenkiintoista ihmetellä loukkaantumisten määriä kausitasolla mahdollisimman pitkältä ajanjaksolta, ja mahdollisesti jopa tarkemmin luokiteltuna joko keston, vamman laadun mukaan tai jonkun muun tekijän mukaan. Erityisesti olisi kiinnostavaa tutustua siihen, miten loukaantumisten määrät ja niiden vakavuus on kehittynyt eri aikakausilla ja niiden välillä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mistä löytyy tilasto siitä, keitä pelaajia on tällä kaudella rikottu useimmin jäähyn arvoisesti?

NHL.comissa on player-statsien puolella uusi valikko, jossa on points/60 -juttujen lisäksi myös minor penalties drawn/60.

Ison roolin taitopelaajista Jeff Skinneriä näemmä rikottu tällä kaudella eniten. Rähinäkakkosten keräämiseessä ovat taas kunnostuneet esim. Derek Dorsett ja Steve Ott. Ei yllättäviä nimiä.
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Ja mistä löytyy NHL:n loukkaantumistilastot vuosittain? Olisi mielenkiintoista ihmetellä loukkaantumisten määriä kausitasolla mahdollisimman pitkältä ajanjaksolta, ja mahdollisesti jopa tarkemmin luokiteltuna joko keston, vamman laadun mukaan tai jonkun muun tekijän mukaan. Erityisesti olisi kiinnostavaa tutustua siihen, miten loukaantumisten määrät ja niiden vakavuus on kehittynyt eri aikakausilla ja niiden välillä.
Tuskin kauhean pitkälle historiaan ylettäviä kattavia tietoja löytyy ainakaan mitenkään järkevästi vertailtavina tilastoina. Ei ainakaan ole tullut ikinä vastaan, enkä ole moisista myöskään muuten kuullut.

Tuolla on kuitenkin kattavaa tietoa vajaan 10 kauden ajalta. Linkki vie tuohon sivuston alimpaan linkkiin, jossa pystyy filtteröimään loukkaantumistilastot joukkueen, pelaajan, pelipaikan, kauden ja loukkaantumistyypin mukaan. Muita tilastoja löytyy mm. loukkaantuneiden cap hitin (CHIP) mukaan ja joukkueen kaikkien loukkaantumisten yhteismäärän (man-games lost) mukaan. Kannattaa selailla itse tarkemmin. Kaikkea jännää sieltä löytyy.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
No tämä nimimerkki VilleLeino tunnetaan juuri kaikista isoimpien tähtien fanina (Crosby, Toews, Kane, Messi, Neymar), joten tuollaista voi odottaakin.
Ei pelkästään Jagr ole parempi kuin Forsberg, vaan voidaan miettiä, onko Jagr myös suurempi pelaaja kuin Crosby.
Esimerkiksi yksi olympiakulta Tshekin paidassa vastaa hyvinkin kahta olympiakultaa Kanadan paidassa, siellä niitä tulee helposti. Aika vaikea pistää paremmaksi tuosta Jagrin viidestä pistepörssin voitosta, niitä Crosbylle ei ole pahemmin siunaantunut. Ja ihan yhtä monta mestaruutta ja finaalitappiota Jagrilla on kuin Crosbylläkin, Jagrin mestaruudet eivät vain ole monellakaan kovin tuoreessa muistissa, kun niistä on 25 vuotta aikaa.
Parempi kuin Sid, älä nyt naurata. "Ei ole pahemmin siunaantunut", hah. Kyllä Sidiltäkin löytyy kaksi Art Rossia ja yksi varma voitto meni valitettavasti aivotärähdyksen takia sivusuun. Jos henkilökohtaisista pysteistä puhutaan niin, Sidiltä löytyy kaksi Hartia (Jagr yksi) ja Conn Smythe.
Ja Hasek puolestaan voitti yksin tuon olympiakullan, kun taas Sid on ollut johtavassa roolissa kahdessa olympiakullassa ja Wolrd Cupissa.
Ja pelitaidoiltaanhan Sid on paljon parempi.

Siirretty Pens-ketjusta:


Minä en kyllä saa millään Forsbergia Jagrin edelle. On totta, että Foppa on joukkuetasolla voittanut enemmän kuin Jagr, mutta se ero Kladnon vanhuksen eroksi tuleekin henkilökohtaisissa meriiteissä. Jagr on kuitenkin Hartin ja Mastertonin yksinkertainen voittaja, viisinkertainen Art Ross -voittaja ja kolminkertainen Lester. B. Pearson -voittaja siinä missä Forsberg on "vain" Calderin, Hartin ja Art Rossin yksinkertainen voittaja. Lisäksi Jagr on pelannut paljon pidempään jääkiekon huipulla kuin Foppa ehti pelata.

Tarkoitukseni ei missään nimessä ole vähätellä Forsbergia, maaginen ukkohan se parhaimmillaan oli, mutta pidän vaan Jagria kovempana pelaajana.
Jääkiekossa on kyse ennen kaikkea voittamisesta, piste. Foppa oli voittaja. Fopan, kuten Sidinkin, pelaamista leimasi kauhea vimma ja häviämisen vihaaminen. Nämä ovat myös ominaisuuksia, jotka erottavat todelliset voittajat muista staroista. Jagriin en näitä ominaisuuksia liitä. Uran alussa Marion siivellä voitettujen kahden Cupin jälkeen mies ei ole voittanut mitään Hasekin yksin voittamaa olympiakultaa lukuunottamatta. Tämä myös ei ole tuntunut yhtään haittaavan Jagria, joka vaan nautiskelee pelaamisesta ja isoista minuuteista pikkuseuroissa.
Pitkä peliura on hieno asia, mutta tärkeämpää on miten pelasit urasi aikana. Foppan urahan päättyi juuri tuon raivoisan pelityylin takia, kun selkä ei enää kestänyt. Jos verrataan miesten pelitaitoja, niin mielestäni Foppa oli parempi.

Stanley Cupin 7. finaali, kenet haluat riveihisi? Sid ja Foppa menevät heittämällä Jagrin edelle.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Jagr on voittanut kaiken mahdollisen ja kantanut reppuselässä monia joukkueita. Crosby on voittanut olympia ja mm-kultaa niin kuin kaikki kanadan joukkueeseen mahtuvat. Ero on vain siinä, että tsekki ei olisi voittanut ilman Jagria ja Kanada olisi voittanut ilman Crosbyä. Ei ota mitään Crosbyltä pois, mutta ei hän yhtään sen enempää voittaja ole kuin Jagr. Piste. Heh

Turha noiden loukkaantumisten taakse yrittää turvautua. Totuus on vain se, että Jagrin pisteisiin eikä uraan Crosbyn tasoinenkaan huipputähti pysty yltämään. Jagr on kaikkien aikojen ylivoimaisesti paras eurooppalainen pelaaja ja on vain maku kysymys onki kyseessä paras ikinä nähty pelaaja. 5 peräkkäistä pistepörssin voittoa, joten aika hiljaa Fopat ja kumppanit voivat olla.
 

Spede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings
Oletko nyt VilleLeino oikeasti sitä mieltä, että Sid on ihan yksin voittanut nuo mestaruudet? Loistava kiekkoilija toki, ehkä jopa tämän hetken paras, mutta niin oli Jagr myös aikoinaan ja takoi kohtuu teholukemia tauluun ilman läskiä vierellä. Mutta jos muu joukkue on keskitason alapuolella, niin ei niitä mestaruuksia silloin kyllä tule. Vai väitätkö että Tšekin maajoukkue on vertailukelpoinen Kanadan joukkueeseen isoissa arvoturnauksissa?

Ja tuossa kun sanoit että Crosby on ollut johtavassa roolissa kaksissa olympialaisissa, niin tosiasia on että 2014 Crosby oli aivan paska.

Katselin muuten tuota allekirjoistustasi taas, niin oletko oikeasti lisännyt tuonne taas kaksi nimeä, jotka ovat käyneet pokkaamassa palkinnon kevät-kesä akselilla? Jos ihmisen paskasta tehtäisiin täytekakku ja se voittaisi jonkun palkinnon, varmaan kehuisit sen makua täällä suu vaahdossa.
 
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Ja tuossa kun sanoit että Crosby on ollut johtavassa roolissa kaksissa olympialaisissa, niin tosiasia on että 2014 Crosby oli aivan paska.

Crosby oli 2014 kisoissa erittäin hyvä ja tosiaankin oli johtavassa roolissa silloin. Crosby oli Sochissa parempi kuin neljä vuotta sitä aikaisemmin Vancouverissa, vaikka tehoit jäivätkin siitä alle puoleen. Pelasi Sochissa hyvää kahden suunnan peliä läpi turnauksen. Välierissä ja finaaleissa sitten Kanadan paras hyökkääjä ja Babcockia lainatakseni Crosby oli kyseisissä peleissä "dominant". Siinä niitä tosiasioita.
 
Parempi kuin Sid, älä nyt naurata.

Ja pelitaidoiltaanhan Sid on paljon parempi.

Stanley Cupin 7. finaali, kenet haluat riveihisi? Sid ja Foppa menevät heittämällä Jagrin edelle.
Ehkä osaisit arvostaa Jagria enemmän, jos olisi ollut seuraamassa jääkiekkoa 90-luvulla ja vuosikymmen sitten. Ehkä näin nelivitosena Jagr ei enää tosiaan haasta Crosbyä, mutta oli se aika seppä joskus:
Top 10 Jaromir Jagr moments - YouTube

Ihan naurattaa kun katsoo noita.
 

Spede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings
Crosby oli 2014 kisoissa erittäin hyvä ja tosiaankin oli johtavassa roolissa silloin. Crosby oli Sochissa parempi kuin neljä vuotta sitä aikaisemmin Vancouverissa, vaikka tehoit jäivätkin siitä alle puoleen. Pelasi Sochissa hyvää kahden suunnan peliä läpi turnauksen. Välierissä ja finaaleissa sitten Kanadan paras hyökkääjä ja Babcockia lainatakseni Crosby oli kyseisissä peleissä "dominant". Siinä niitä tosiasioita.
Pelasi kahdessa pelissä hyvin koko turnauksessa, toki ne tärkeimmät pelit, mutta oli aiemmissa peleissä paska. Kaikki Kanadan hyökkääjät pelasivat hyvää kahdensuunnan peliä, mutta jos ykköskentän sentteri ja ylivoiman pyörittäjä tekee ennen finaalipeliä 2 pistettä, voi sitä suoritusta mielestäni kutsua heikoksi.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ja tuossa kun sanoit että Crosby on ollut johtavassa roolissa kaksissa olympialaisissa, niin tosiasia on että 2014 Crosby oli aivan paska.

Vaikka Bosco jo ehtikin tarttua tähän, niin pakko itsekin kommentoida.

Crosbyn corsi -prosentti tuossa turnauksessa oli 69,1. Ja tuo joukkueen kapteenin johtama vitja Kunitz ja Bergeron laidoilla pelasi jatkuvasti vastustajan parhaita vastaan. Ja vaikka Crosbyn pistesarake ei kovinkaan kummoiselta vaikuttanut, oli hän silti Kanadan hyökkääjien pistepörssissä jaetulla kolmannella sijalla. Etenkin tuossa turnauksessa korostui se, kuinka Crosby on kehittynyt kokonaisvaltaisessa pelaamisessaan, eikä hänen ainoa antinsa ole enää pelkkä pisteidein tekeminen, vaan ottelun vaikeimpien minuttien pelaaminen ja näin ollen helmpompien minuuttien "antaminen" muille ketjuille. Tähänhän perustui paljolti Penguinsinkin viime kevään menestys.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pelasi kahdessa pelissä hyvin koko turnauksessa, toki ne tärkeimmät pelit, mutta oli aiemmissa peleissä paska. Kaikki Kanadan hyökkääjät pelasivat hyvää kahdensuunnan peliä, mutta jos ykköskentän sentteri ja ylivoiman pyörittäjä tekee ennen finaalipeliä 2 pistettä, voi sitä suoritusta mielestäni kutsua heikoksi.

Mitä muistan noista kisoista niin melko vähämaalista nyhjäystä oli tyyliin kaikki matsit. Ei siellä kukaan kauheammin tainnut tehoilla, mutta tosiaan semifinaalissa ja sitten finaalissa Crosby oli suorastaan fantastinen. Että aivan paska oli niin vaati jo aikamoiset vihat kyseistä pelaajaa kohtaan.

Jagr vs. Crosby väittelyyn en jaksa mukaan lähteä, molemmat huikeita pelimiehiä. Crosby oman aikakautensa paras mielestäni. Harmi, että loukkaantumiset ovat verottaneet jonkin verran (jäänyt muutamat henk.kohtaiset pystit nappaamatta).
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Pelasi kahdessa pelissä hyvin koko turnauksessa, toki ne tärkeimmät pelit, mutta oli aiemmissa peleissä paska. Kaikki Kanadan hyökkääjät pelasivat hyvää kahdensuunnan peliä, mutta jos ykköskentän sentteri ja ylivoiman pyörittäjä tekee ennen finaalipeliä 2 pistettä, voi sitä suoritusta mielestäni kutsua heikoksi.

Tuolla perusteellahan lähes jokainen Kanadan joukkueen hyökkääjä pelasi heikon turnauksen. Siis jos mustavalkoisesti katsotaan ainoastaan pistesaraketta.
 

Spede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings
Mitä muistan noista kisoista niin melko vähämaalista nyhjäystä oli tyyliin kaikki matsit. Ei siellä kukaan kauheammin tainnut tehoilla, mutta tosiaan semifinaalissa ja sitten finaalissa Crosby oli suorastaan fantastinen. Että aivan paska oli niin vaati jo aikamoiset vihat kyseistä pelaajaa kohtaan.
Okei, liennytän hivenen tuota sanavalintaani paskasta heikoksi, mutta edelleen jos joukkue tekee 17 maalia ja ykköstykki tekee 1 maalin turnauksessa, ei sitä voi vahvaksi suoritukseksi sanoa millään. En ole Crosby fani millään muotoa, sen varmasti arvasitkin, mutta olen kuitenkin tunnustanut sen tosiasian, että hän on ehkä viimeisten vuosien paras pelaaja maailmassa. En siis vihaa miestä mutta en myöskään pidä hänestä. Se että kyseisen turnauksen saamattomuutta pitää ruveta puolustelemaan kaikennäköisillä tekosyillä, on minun mielestäni taas aivan järkyttävää jumalaistamista. Parhaatkin voivat pelata paskasti joskus.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Se että kyseisen turnauksen saamattomuutta pitää ruveta puolustelemaan kaikennäköisillä tekosyillä, on minun mielestäni taas aivan järkyttävää jumalaistamista. Parhaatkin voivat pelata paskasti joskus.

Aika kovaa kritiikkiä on Crosby saanut myös "omilta" tällä palstalla kun on ollut joskus vähän hiljaisempaa, ei kukaan häntä jumalaista jos nyt korjaa, että turnauksen tärkeimmissä matseissa mies oli ihan fantastinen jolloin voi mielestäni sanoa, että turnaus meni ihan mukavasti myös häneltä. Mielestäni tuo riittää ja on parempi noin päin kuin, että tehoilee alussa "helppoja" vastaan, mutta on sitten niissä ratkaisevissa peleissä huono.
 

Spede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings
Aika kovaa kritiikkiä on Crosby saanut myös "omilta" tällä palstalla kun on ollut joskus vähän hiljaisempaa, ei kukaan häntä jumalaista jos nyt korjaa, että turnauksen tärkeimmissä matseissa mies oli ihan fantastinen jolloin voi mielestäni sanoa, että turnaus meni ihan mukavasti myös häneltä. Mielestäni tuo riittää ja on parempi noin päin kuin, että tehoilee alussa "helppoja" vastaan, mutta on sitten niissä ratkaisevissa peleissä huono.
Täällä nyt ei korjattu tuota kahta peliä jotka pelasi hyvin, nuohan tunnustin itsekin, vaan koko turnauksen suoritusta josta itse laitoin alunperin viestiä. Ja jonkun on tehoiltava myös noita helppoja vastaan jotka tulevat alussa, että päästään jatkossa pelaamaan ratkaisupelejä, eikö vain?
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Kanadan uusi kultapoika McDavid kohtaa ensi yönä USA:n uuden kultapojan Matthewsin. Kiinnostulsen peliä kohtaan luulisi olevan suuri sekä rajan pohjois- että eteläpuolella. No, eteläpuolella näin ei taida olla, koska peliä ei edes nähdä NBC:n kanavilla, joilla nähdään sen sijaan Tampan ja Islandersin kohtaaminen.

Ihan sama vaikka kaukalossa nähtäisiin pohjoisamerikkalaiselle yleisölle kaksi mielenkiintoisinta nuorta pelaajaa, se ei NBC:n analyysin mukaan kiinnosta katsojia, koska molemmat sattuvat pelaamaan kanadalaisissa joukkueissa.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Uran alussa Marion siivellä voitettujen kahden Cupin jälkeen mies ei ole voittanut mitään Hasekin yksin voittamaa olympiakultaa lukuunottamatta.
Onhan Jagr nyt mm. kaksi MM-kultaa (ja oli molemmissa voitoissa osa Tsekin kapteenistoa) ja yhden olympiapronssin tuolla ajanjaksolla voittanut.

MM-kisoista toki voidaan olla montaa mieltä, mutta voitettuja mitaleja ne kullat kuitenkin ovat. Olympiapronssistahan ei sitten tarvitsekaan keskustella, olympiamitali kiinnostaa satavarmasti aivan kaikkia. Katsokaa vaikka kuvia itkevästä Gretzkystä Naganon pronssipelin jälkeen.
 
En ole Crosby fani millään muotoa, sen varmasti arvasitkin, mutta olen kuitenkin tunnustanut sen tosiasian, että hän on ehkä viimeisten vuosien paras pelaaja maailmassa.

Eihän Crosby ole maailman paras, sillä hän ei ole "kokonaisvaltainen". Crosby voittaa pistepörssit joo, mutta Kopitarin, Toewsin ja Bergeronin kaltaiset "kokonaisvaltaiset" pelaajat voittavat mestaruudet. Samasta syystä Barkov on parempi pelaaja kuin McDavid. McDavid ei ole "kokonaisvaltainen".
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Eihän Crosby ole maailman paras, sillä hän ei ole "kokonaisvaltainen". Crosby voittaa pistepörssit joo, mutta Kopitarin, Toewsin ja Bergeronin kaltaiset "kokonaisvaltaiset" pelaajat voittavat mestaruudet. Samasta syystä Barkov on parempi pelaaja kuin McDavid. McDavid ei ole "kokonaisvaltainen".

Juuri näin. Liian taitava ja liikaa pisteitä tekevät pelaajat eivät kuitenkaan ole puolustussuuntaan ihan yhtä hyviä kuin hyökkäyssuuntaan, joten he eivät ole kokonaisvaltaisia pelaajia. Hieman samasta syystä nelosketjussa pitää peluuttaa pelaajia jotka eivät kykene pisteidentekoon, ettei placeholder-pelaajana olemisen tavoite sumentuisi silmissä. Vanhat luotettavat Drew Millerit ja Chris VandeVeldet ovat parhaita näihin rooleihin, vaikka statsit päinvastaista osoittavatkin.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Eihän Crosby ole maailman paras, sillä hän ei ole "kokonaisvaltainen". Crosby voittaa pistepörssit joo, mutta Kopitarin, Toewsin ja Bergeronin kaltaiset "kokonaisvaltaiset" pelaajat voittavat mestaruudet. Samasta syystä Barkov on parempi pelaaja kuin McDavid. McDavid ei ole "kokonaisvaltainen".
Ei näköjään ole paljon seurattu Crosbyn pelejä junnuvuosien jälkeen. Nykyään Sid on todellakin kokonaisvaltainen pelaaja joka hoitaa omanpään moitteettomasti.
Samoin McDavid tulee kyllä nöyrästi puolustamaan. Barkov toki parempi puolustamaan kiitos kokonsa, mutta ero ei ole niin suuri Barkovin eduksi kuin hyökkäyspäässä McDavidille.
 

Spede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings
Ei näköjään ole paljon seurattu Crosbyn pelejä junnuvuosien jälkeen. Nykyään Sid on todellakin kokonaisvaltainen pelaaja joka hoitaa omanpään moitteettomasti..

Taitaa olla yksi ensimmäisistä kerroista, kun olen VilleLeinon kanssa täysin samaa mieltä. Niin se maailma muuttuu nähtävästi...
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Tuolla perusteellahan lähes jokainen Kanadan joukkueen hyökkääjä pelasi heikon turnauksen.

Totta, onnekseen heillä oli maailman paras jääkiekkoilija maalillaan, niin pystyivät voittamaan noita maalin otteluita. Yhdellä päästetyllä maalilla pudotuspelivaiheessa on helppo voittaa matseja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös