Ilmoitukset

Nimimerkki JypFabu on sivussa seuraavan viikon ajan sääntöjen 2§:n ja 6§:n perusteella.

Nimimerkki BlackWolf on poissa seuraavan viikon sääntöjen 6§:n ja 18§:n perusteella.

Nimimerkki Bobby on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

World of Tanks -pelaajia?

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Nebula, 03.10.2011 klo 22.07.

 1. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Loreen, Weng, Johnson-Thompson
  Tuli sitten itsekin asennettua taas WoT ja pelattua ensimmäinen battle sitten kesäkuun. Meni ihan ok (http://i.imgur.com/hgtetlV.jpg) vaikka tuntuma oli vähän kankea "uudella" fysiikkamoottorilla. Tuntuu, että uusi matchmaking suosii nimenomaan tier 9 ja 10 vaunuja, vaikka toki muutkin saavat siitä tuntuvaa hyötyä aiempaan. Ainakin se on nyt looginen eikä heitä arvalla mitä sattuu.

  Arty mekaniikka saattaa muodostua yhtä raivostuttavaksi kuin aiemminkin, mutta eipä ole heti laakista peli pilalla. Tästä pitää kerätä vielä lisää dataa ennenkuin voi tehdä kunnon vertailun vanhaan. Nyt ehdin yhden kerran ottaa arty stunnin, kun tuo tykitti vieressä olleen talon seinään. Tuohon pitäisi kyllä saada vielä parannusta ettei talon ja esteiden takana olevia pysty stunnaamaan ampumalla sitä estettä.
   
 2. adolf Jäsen

  Ovat penteleet sitten laskeneet ehdottomasta suosikkivaunustani eli bulldogista lippaassa olevien kutien määrän kahdeksasta kuuteen. En tykkää yhtään.
   
 3. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Kymmenen niitä ennen oli, tuo nerffi pilasi koko vaunun. T71 tieriä alempana on muuten selvästi parempi vaunu, toki näin on ollut aina, mutta etenkin nyt.

  Edit. Lippaan latausaika on ilmeisesti saatu järkeväksi, joten vaunu saattaa sittenkin olla pelattava, pitää testata illalla.

  Edit 2. Lippaallinen tykki on ihan helvetistä. Paras tykki on kertalaukeava, eikä sekään ole kovin ihmeellinen. Vaunu on sillä kuitenkin ihan pelattava, mutta pelityyli vaan muuttuu. Ysitierin 1390 sen sijaan on nyt todella hyvä.
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2017 klo 16.23