Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

World of Tanks -pelaajia?

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Nebula, 03.10.2011 klo 22.07.

 1. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Loreen, Weng, Johnson-Thompson
  Tuli sitten itsekin asennettua taas WoT ja pelattua ensimmäinen battle sitten kesäkuun. Meni ihan ok (http://i.imgur.com/hgtetlV.jpg) vaikka tuntuma oli vähän kankea "uudella" fysiikkamoottorilla. Tuntuu, että uusi matchmaking suosii nimenomaan tier 9 ja 10 vaunuja, vaikka toki muutkin saavat siitä tuntuvaa hyötyä aiempaan. Ainakin se on nyt looginen eikä heitä arvalla mitä sattuu.

  Arty mekaniikka saattaa muodostua yhtä raivostuttavaksi kuin aiemminkin, mutta eipä ole heti laakista peli pilalla. Tästä pitää kerätä vielä lisää dataa ennenkuin voi tehdä kunnon vertailun vanhaan. Nyt ehdin yhden kerran ottaa arty stunnin, kun tuo tykitti vieressä olleen talon seinään. Tuohon pitäisi kyllä saada vielä parannusta ettei talon ja esteiden takana olevia pysty stunnaamaan ampumalla sitä estettä.
   
 2. adolf Jäsen

  Ovat penteleet sitten laskeneet ehdottomasta suosikkivaunustani eli bulldogista lippaassa olevien kutien määrän kahdeksasta kuuteen. En tykkää yhtään.
   
 3. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Kymmenen niitä ennen oli, tuo nerffi pilasi koko vaunun. T71 tieriä alempana on muuten selvästi parempi vaunu, toki näin on ollut aina, mutta etenkin nyt.

  Edit. Lippaan latausaika on ilmeisesti saatu järkeväksi, joten vaunu saattaa sittenkin olla pelattava, pitää testata illalla.

  Edit 2. Lippaallinen tykki on ihan helvetistä. Paras tykki on kertalaukeava, eikä sekään ole kovin ihmeellinen. Vaunu on sillä kuitenkin ihan pelattava, mutta pelityyli vaan muuttuu. Ysitierin 1390 sen sijaan on nyt todella hyvä.
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2017 klo 16.23
 4. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Wotin uusi pelimuoto on muuten täysin susi. Tasapainotettuja pelejä jotka päättyvät 15-0 tai 0-15?!? Ei paljon huonommin olisi voinut toteuttaa.
   
 5. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Kyllähän tuo pari kolme päivää ottaa ennen kuin pelaajat hakevat oman paikkansa rankingissa. Sääli että tuo nollataan viikottain, jolloin nuo ensimmäiset päivät on ihan lottoa, että mitä sinne joukkueeseen oikein tuleekaan. Heveillä tuntuu porukka pelaavan PALJON tässä muodossa.
   
 6. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Loreen, Weng, Johnson-Thompson
  Lainaus:
  Olen pelannut nelosrankille asti ja ainakin minulla on suurimmassa osassa pelejä ollut se 4-5 heviä ja loput medaria + aina välillä 1-2 td:tä tai artya.

  Ainakin tässä pelimuodossa pelaajat pelaavat enemmän joukkueena kuin randomeissa. Aika usein koko tiimi ottaa toisen puolen haltuun, kun randomeissa tätä ei nähtäisi koskaan.
   
 7. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Eilen vähän tasottui, mutta toissapäivänä oli tosiaan tiimiä jossa oli 10-12 heviä puolellaan ja jokaisessa pelissä taisi olla vähintään se seitsemän. Noh ite toki pääsin vasta tuolloin pelaamaan tätä muotoa, joten tomaatit noilla varmaan pelailee alatasoilla. Eilen sain rankin nostettua 3+4 chevronia ja tänään yritetään päästä loppuun (vitoselle) asti... tai sitten huomenna.
   
 8. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Tänään tuli mielenkiintoinen taistelun tulos. Palkinnoksi premipäivä ja muuta sälää. Kun katsoo taistelun tuloksista henkilökohtaista tulosta, niin näkyy vaan haluan tarvikelaatikkoni ja pst -vanut(näistä ei palkintoja vaan edistystä). Mistähän tehtävistä palkinnot on mahtaneet tulla kun sitä ei kerrota vaan kerrotaan vaan että palkintoja tuli :). Tarvikelaatikoissahan tuo premipäivä on, mutta sitä nyt ei millään vielä ole voinut suorittaa 20 kertaa.

  tässä tulosilmoitus:
  Voitto!
  Taistelu: Ensk
  Vaunut: Tiger II
  Kokemusta saatu: 3 532 (x2 päivän ensimmäisestä voitosta)
  Krediittejä saatu: 54 954
  Taistelusaavutukset: Taitomerkki: "I luokka"
  Tehtävä suoritettu! Palkinto: Premium-päiviä lisätty: 1
  Henkilökohtaiset reservit: Lisäkokemusta per taistelu, Miehistön lisäkokemusta per taistelu, Vapaata lisäkokemusta per taistelu
   
 9. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Eka viikko pelattuna ja voi vaan todeta että rankkien saavuttaminen on ihan liian helppoa. Samoja saatanan tomaatteja on tiimit täynnä vielä nelosrankillakin, vitosella homma sentään parantuu marginaalisesti. Vitosella sitten ratkaisee se, että kummassa tiimissä sattuu olemaan ne paremmat kärkipelaajat (ja millä tankeilla) ja tankkibalanssi ylipäätään. Eilenkin pari matsia oli hävitty jo lähdössä, kun omalla puolella ei yhtään kovapeltistä heviä ja vastapuolella viisi kpl, karttana Ruinberg. Lisäksi syöpää on tässä muodossa joka matsissa se 3 kpl per puoli, ihan perseestä. Ja silti tätä on pakko pelata, että pysyy kilpailukykyisenä edes randomeissa, CW:stä puhumattakaan. Hienosti toteutettu WG!
   
 10. AlppiKalkkuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers
  Lainaus:
  Veikkaan että sait tehtyä HT-tehtävän, mistä saa palkinnoksi premipäivän.
   
 11. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Piti sanoa ettei tuokaan ole mahdollista, kun tein juuri samaisella vaunulla tuon tapa kolmeen minsaan kolme(yksin toki tuli tehtyä). Seuraava on erityyppisten vanujen tuhoamista ja tuossa ei tullut kun kaks killiä yhteensä.
   
 12. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Ite kyllästyin kun kolmosellakin oli vielä ihan hula hula meininki päällä ja lopetin pelaamisen puolitiehen. Ajattelin että jo kolmostasolla olis apinat häipyneet, mutta ei kyllä näin. Välillä tuntui että nuo matsit ovat huomattavasti radomeja epätasapainoisempia.

  Täytyy nyt vielä kokeilla toisella viikolla, mutta jos homma jatkuu samanlaisena niin jää kyllä siihen kuin tämä viikko että pari matsia illassa viittii ja joka päivä ei edes sitä.
   
 13. adolf Jäsen

  Sain tuon premipäivän heti ensimmäisestä battlesta T-43:lla. Se oli voitto, mutta ihan keskinkertainen peli itseltä eli mistään hyvästä pelisuorituksesta en sitä ainakaan saanut.