Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

World Cup 2020

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Barnes, 03.10.2016 klo 15.54.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Suomihan tulee saamaan tuonne hemmetin mielenkiintoisen ja jopa laadukkaan joukkueen. Siis ellei paha karma iske niin saa varmasti huomattavasti paremman joukkueen kuin 2016 esiintyi. Vielä kun tuo muuttuu maiden väliseksi formaatiksi niin minua ei pidä mikään muu kuin henkilökohtainen konkurssi poissa noista kisoista.
  Arvostakaa ihan mitä lystätte, mutta on se perkele jos maailman parhaat pelaajat jääkiekon ainoassa oikeassa kaukalokoossa ja ammattituomareilla ei kiinnosta.
  Hyvin harva, jos mikään, MM-joukkue miltään ajalta olisi pelillisesti kyennyt haastamaan vuoden 2016 WC joukkueista ainuttakaan.
   
 2. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Onko siitä nyt jotain luotettavaa tietoa olemassa, että tällainen turnaus järjestetään vuonna 2020? Käsittääkseni NHL:n työehtosopimus on tuolloin katkolla, mikä tekee World Cupin toteutumisesta epävarmaa.

  Mistäköhän muuten löytyisi tällaiselle turnaukselle isäntäkaupunki, jossa saataisiin katsomot täyteen edes kotijoukkueen otteluissa?

  Lainaus:
  Jos joukkueita, jotka eivät kalpene pätkääkään Suomen World Cup -nipun rinnalla, ryhtyy miettimään, ei pikaisesti tule mieleen kuin esim. vuosien 2017, 2016, 2015, 2008 ja 2005 Kanada, vuosien 2014, 2012, 2008 ja 2005 Venäjä sekä vuoden 2017 Ruotsi.
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2017 klo 00.19
 3. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Suomi, Manchester United
  Lainaus:
  Eikös 2004 World Cupin aikaan ollut myös työehtosopimus katkolla ja kaikille oli selvää että työsulku tulee alkamaan, ja turnaus järjestettiin.
   
 4. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  World Cup of Hockey in 2020 unlikely if CBA is reopened - Article - TSN

  TSN's Gord Miller reports that in the event that the National Hockey League Player's Association reopens the current collective bargaining agreement in 2020 - when both the NHLPA and National Hockey League have opt-outs - a return for the tournament that fall is unlikely. The current CBA is set to expire in 2023....

  The thinking is that the NHL would not want a repeat of 2004, when the World Cup was followed immediately by a lockout.
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Eiköhän niitä löydy. Veikkaan, että esimerkiksi Hämeenlinnassa Suomen peleihin saataisiin se vajaat kuusi tuhatta katsojaa paikalle. Eri asia sitten, että tahtooko NHL järjestää turnauksen Hämeenlinnassa.
   
 6. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Varmasti. Mutta kun Torontossa näytti ensimmäisessä finaalipelissä 2016 tältä...
  DSC_0184_zpsurewxbo4.jpg Photo by kusiviiksi | Photobucket

  ...on aika vaikea keksiä yhtäkään NHL-kaupunkia, jossa World Cup vetäisi katsomon täyteen. Ehkä Montréalissa, St. Paulissa tai Winnipegissä olisi enemmän kiinnostusta? Minnesotaan olisi suomalaisena aika mukava lähteä katsomaan World Cup -lätkää.
   
 7. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Pohjois-Amerikan puolelta noita kolmea pohdin itsekin. Veikkaan, että Kanadassa jatketaan ja kun Winnipegiin on liian pitkä matka pääkallopaikalta, vaihtoehdot on Montreal, Toronto ja Ottawa.

  Onko kuva muuten itse ottamasi? Etkös ollut paikalla turnauksessa?
   
 8. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Sitä Patrik Lainekin jossain haastattelussa kirosi, että matka Winnipegiin kestää v-mäisen kauan. Edmontoniin pääsee Hesasta monta tuntia nopeammin, vaikka se on kauempana kuin Winnipeg.

  Lainaus:
  Kyllä.
   
 9. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tuo nimimerkki "kusiviiksi" paljasti.
   
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  Ei kait mitään ihan varmaa, enkä pidä varmana muutenkaan ennen kuin osallistujat ovat selvillä ja otteluohjelmaa alkaa pukata.
  Mutta onhan monessa paikkaa viittaavaa tietoa siitä että tuota ollaan järjestämässä

  World Cup will be held in 2020 and beyond | NHL.com
  Jääkiekon World Cup 2020 - Katso Ohjelma & Joukkueet

  Kaupungista en osaa sanoa mitään, muuta kuin sen että Edmonton on ainoa joka spekulaatioissa pyörii. Vaikea arvioida miten maiden väliseen formaattiin siirtyminen vaikuttaisi yleisömäärissä. Iso ongelma hallien täyteen saamisessa ei ole pelien yleinen kiinnostavuus vaan toinen aikavyöhyke ja vaikkapa suomalaisten taloudelliset mahdollisuudet liikkua tälläisessä tapahtumassa.
  Ei kait juuri missään ole yleistä, että vaikkapa Suomi - Ruotsi vetäisi hallin täyteen, ellei olla Suomessa tai Ruotsissa. Totta se, että mielellään näkisi hallit täynnä. Itse en vaan tälläisestä aiheesta stressaa, minua kiinnostaa ainoastaan se olenko minä hallissa vai en. En muista koskaan masentuneeni jäähallissa siihen että ihmisiä on liian vähän.
   
 11. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Kun Bettman kaikenlaista hulluttelua päästää läpi ja olympialaisiinkin vaati ihan hullun peliohjelman, niin ehdotetaan samaa World Cuppiin 2020. Eli 12 joukkuetta, jotka jakautuisivat kolmeen alkulohkoon. Kanada jakautuisi kolmeen joukkueeseen ja siten Kanada west pelaisi vaikka Edmontonissa. Kanada east pelaisi Torontossa ja Quebec pelaisi Quebecissä. Lohkot voisivat mennä seuraavasti.

  Edmonton:
  Kanada west
  Suomi
  USA west
  Maailma

  Toronto:
  Kanada east
  Ruotsi
  USA east
  Eurooppa

  Quebec:
  Quebec
  Venäjä
  U23 NA
  Tshekkosslovakia

  Eli Kanada jakautuisi kolmeen joukkueeseen, USA kahteen, slovakialaiset siirrettäisiin Euroopan joukkueesta yhteiseen joukkueeseen Tshekkien kanssa. Euroopan joukkue täytettäisiin parhaista jäljelle jäävistä eurooppalaisista ja Maailman joukkue sen jälkeen parhaista leftovereista, eli voi tulla myös eurooppalaisia ja pohjois-amerikkalaisia, mutta ensisijassa muita, jos on tarjolla.

  NHL:n olympiaformaatin mukaan kaikki pudotuspeleihin ja lohkovaiheen neljä parasta suoraan toiselle kierrokselle.
   
 12. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Tämä on selvästi vanhempi juttu kuin TSN:n artikkeli, jossa sanotaan turnauksen toteutumisen olevan epävarmaa.


  Lainaus:
  Minä puhuin hallien täyttymisestä kotijoukkueen otteluissa. Kun lähes kuuden miljoonan asukkaan metropolialueella ei saada Kanadan finaalipelissä hallia läheskään täyteen, minusta se kertoo pelien yleisestä kiinnostavuudesta aika paljon.

  Itsekin aion olla paikalla vuoden 2020 turnauksessa, jos sellainen järjestetään. P-Amerikka on siitä mukava matkakohde, että siellä voi höpötellä niitä näitä paikallisten kanssa. Tämä ei olisi mahdollista esim. vuosien 2018 ja 2022 olympialaisissa.
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2017 klo 21.22
 13. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Miksi ihmeessä se ei olisi siellä mahdollista?
   
 14. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Pahoittelen että ilmaisin itseäni huonosti. Olisi pitänyt olla täsmällisempi. Tarkoitin että itse en pystyisi Pyeongchangissa tai Pekingissä keskustelemaan paikallisten kanssa, sillä en osaa kiinaa enkä koreaa.
   
 15. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Kiinalaisista en tiedä, mutta eivätkös eteläkorealaiset opiskele kuitenkin koulussa englantia ja osaa sitä ihan kohtalaisella prosentilla? Ainakin kiekkotapahtumiin osallistuvan yleisön luulisi osaavan keskivertoa paremmin, koska jääkiekkoilu on maassa niin marginaalilaji, että siitä kiinnostuakseen täytyy hyvin todennäköisesti seurata lajia myös kansainvälisesti (NHL ja muut maat).

  Eikä P-Amerikassakaan juttelu paikallisten kanssa niin itsestäänselvyys ole jos World Cup satuttaisiin järjestämään esimerkiksi ranskankielisessä Kanadassa (ellet sitten puhu sujuvaa ranskaa englannin lisäksi). Sanovat korkeintaan "merde" vastauksena englanninkieliselle keskustelunavaukselle.
   
 16. Kahvitunti Jäsen

  Lainaus:
  Muutama vuosi sitten kävin säännöllisesti Etelö-Koreassa työreissuilla, silloin ainakin enkun osaaminen oli heikkoa yleisesti jopa liiketapaamisissa. Kävin siis Söulissa, Pohangissa ja Daegussa pääosin.