Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

World Cup 2020

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Barnes, 03.10.2016 klo 15.54.

 1. Kahvitunti Jäsen

  Lainaus:
  Onhan tuossa turnauksessa se ongelma että vaikka pelaajat ovat nimimiehiä, niin ovat kuitenkin vielä kaukana siitä vireestä mitä ovat keväällä. Tämä taas vaikuttaa otteluiden tasoon ja sitämyöten mielenkiintoon.
   
 2. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Ja siitä huolimatta finaaliliput olisivat olleet paljon kalliimpia, jos Kanadan vastustaja olisi ollut Ruotsi. Lippujen hinnat romahtivat, kun Eurooppa pudotti Ruotsin.
   
 3. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  En ymmärrä, miten Bettman kuvittelee, että kyseessä olisi huipputasoinen parhaat-vastaan-parhaat-turnaus, jos kisat ovat aivan näytösotteluhenkisiä, sisältävät keinotekoisia kokoelmajoukkueita, pelaajat ovat kesäterässä eikä joukkueille anneta edes aikaa harjoitella. Perinteisten maajoukkueiden palauttaminen seuraavaan turnaukseen korjaa vain osan näistä ongelmista.