Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Washington Capitals 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 11.05.2017 klo 05.55.

 1. JuiWSH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Tervetuloa rinkside!

  Capitalsin kesä on tosiaan ollut vähän mitäsattuu ja kyllä viimeistään tuon GMBM:n haastattelun jälkeen tuli sellainen fiilis, että tosiaan tässä on sellainen mestaruuskrapula ilman mestaruutta ja kuinka kuraa tämä jengi on ensikaudella. Toisaalta kun katsoo tuota lineupia niin eipä tässä vieläkään hätää ole, mutta nyt todellakin kaivakaan junnuilta sitä samaa suoritusta kuin mitä on nähty esimerkiksi Chicagossa. Joskin ehkä vielä enemmän kuin nuorten tasonnostoa tarvitaan nyt Trotzilta sitä kykyä löytää se keino miten tämä rosteri nostaa kannua.

  Uudet sopparit on kaikki vähintään normitasoa, osa ehkä pienellä varauksella ylihintaisia mutta ei voi mitään. Ehkä nuo Kuznetsovin ja Orlovin sopparit maksaa itsensä takaisin vielä.

  Lainaus:
  Samaa mieltä, ainakin osittain. Williams ei todellakaan ole korvaamaton ja joku nuori pelaaja voi paikata hänet, ehkä jopa parantaa joukkuetta, mutta Williams on kaikkea muuta kuin Hendricks. Hendricks oli 4. ketjun sentteri joka osasi tapella, Williams taas 2.-3. ketjuissa pyörinyt laituri, joka (kuten Hendricks) omaa korkean työmoraalin ja tekee töitä pelistä toiseen joukkueelle. Kokonaisuudessaan voidaan mielestäni sanoa, että kyseinen mies on voittaja, ja onhan hänellä siitä muutama sormus todisteenakin.

  QUOTE="Ferris, post: 7112608, member: 5"]...GMBM:n eiliset kommentitkin aiheutti suurta ihmettelyä, kun oli sitä mieltä ettei Orpikia kannattanut ostaa ulos kun on niin hyvä junnujen kanssa ja pelasi hyvän kauden (kolmosparissa). Sitten 60 pisteen kärkiketjuhyökkääjä kannatti pistää lihoiksi käytännössä ihan ilmatteeksi sen takia että oltiin cap-vaikeuksissa. Loogista? Jotenkin tulee eittämättä mieleen, että BM:llä on yleinen GM-tauti, jossa itse sainattuja pelaajia ei voi ostaa ulos sen takia, että silloin myöntäisi tehneensä huonosti työnsä...[/QUOTE]Olen jopa helpottunut siitä, että Johansson on vihdoinkin poissa pääkaupungista. Voin toki olla väärässä, mutta mielestäni kyseinen mies oli jopa myrkyllinen joukkueen menestyksen kannalta. MaJosta saatu korvaus on toki surkea, mutta siitä voidaan syyttää vain ja ainoastaan myöhässä aloitettuja treidikeskusteluja (tai sille se ainakin vaikuttaa).

  Johanssonin suojaamista ja Schmidtin suojaamatta jättämistä en ymmärtänyt expansion draftiin mentäessä, enkä ymmärrä sitä vieläkään. Nyt se Schmidtin halpa sopimus ja top-4-tason pelaaminen olisi moninverroin arvokkaampi kuin Johansson, puhumattakaan noista varausvuoroista joita Johanssonista saatiin. Välillä tuntuu että MacLellanilta meni motivaatio koko touhuun kun tuo tähtisikermä ei lunastanut paikkaansa Stanley Cupin kyljessä.

  Case-Orpik onkin sitten vähän hankalampi. Itse olen oikeastaan tyytyväinen ettei Brooksia ostettu ulos, enkä rehellisesti sanottuna ole oikein ymmärtänyt tätä uuden CBA:n jälkeistä ulosostobuumia. Esimerkiksi Orpikilta jäisi (mikäli CapFriendlyn ulosostolaskuri on oikeassa ja tulkitsen sitä oikein) 2,5 miljoonaa cappiin kahdeksi vuodeksi, ja sen jälkeen vielä 1,5 miljoonaa kahdeksi vuodeksi tuon jälkeen. Ulosostolla saataisiin siis cappiin 3 miljoonaa lisää, mutta kun lähdetään hankkimaan jotain korvaajaa Orpikille (edes hänen tasoistaan) uppoaa siihen nykypalkoilla luokkaa 2-3 miljoonaa helposti, ellei jostain saataisi tuurilla naarattua jotain halpaa soturia. Mielummin siis kärsitään tuo sopimus pois, eihän sitä ole enään kuin kaksi seuraavaa kautta, tai sitten yritetään treidata mies muualle. Toki mahdollisuutenahan on myös LTIR, jos mies itse haluaa lopettaa ennen sopimuksen päättymistä. Näin Orpik saisi palkkansa ja Caps ei saisi cap penaltyä.

  Lainaus:
  Samaa odotellut itsekin. Nyt sitten vaan tarvittaisiin junnuista jotain irti jos halutaan jotakin voittaa.

  Kokonaisuudessaan tuleva kausi näyttää ihan lupaavalta, mutta silti niin heikolta kun vertaa viime vuoteen. Toisaalta nyt voisi olla juuri oikea hetki löytää se uusi identiteetti jolla tuuletetaan tuo luuserihenki pois pukukopista.

  Totean kuitenkin tähän loppuun kuten viimeksikin: ihan sama - me pudotaan viimeistään toisella kierroksella kuitenkin.
   
 2. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Jos asenne on todella tämä, niin onko täällä mitään järkeä kirjoittaa tai ylipäätään seurata joukkuetta?
   
 3. JuiWSH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Tämä on vitsi liittyen kaikkiin niihin kommentteihin joita Caps-faneilta sateli pitki playoffeita. Itse päätin nyt aloittaa siis hieman etukäteen ja muistuttaa tästä koko ensi kauden aina kauden loppuun asti ;)
   
 4. Setit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Järkeä olen yrittänyt tähän hommaan löytää pitkän pitkän aikaa, mutta ei ole sellaista löytynyt. Ajatusmaailma silti synkähkö. Save by Halak soi yhä öisin korvissa ;) Toivotaan kuitenkin, että uusi lähestymistapa ja junnujen sisäänajo tuo uutta virtaa runkoon ja tuleva kausi on edelliseen vuosikymmeneen verrattuna parempi.
   
 5. 6sto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Sitä samaa järkeä itsekin etsinyt monesti mutta en ole keksinyt...Mutta jos sydän sanoo Capitals ei sille mitään voi että rakkaudesta Capitalsiin meni miten meni!
   
 6. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals